Oblíbenci #3 Zima 2015/2016

Opět přicházím s oblíbenci za zimu trochu opožděně, ale jaro nám oficiálně začalo teprve včera, tak se spolu naposledy ohlédneme za zimou a ukážeme si, na které produkty jsem během tohoto období nedala (a vlastně stále nedám) dopustit.


Tentokrát bylo docela těžké vybrat jenom 10 produktů, jelikož jsem toho v péči používala během zimy docela hodně a spoustu produktů jsem si stihla oblíbit. Aby to ale nebylo jen o péči, přidala jsem alespoň pár kousků i z kosmetiky dekorativní.


1, Makeup Dermacol Truffle (recenze) byl v podstatě jediným makeupem, který jsem v posledních měsících používala. Pleť hezky sjednotil, nevysušoval, měl solidní krytí a světlý odstín. Bohužel se přestal vyrábět a tak musím hledat nějakého nového oblíbence.

2, Pudr Catrice All Matt Plus jsem také používala skoro pořád. Pleť zmatní cca na 6-8 hodin, poté je nutné přepudrovat mastnější oblasti na pleti.

3, Balzám na rty Carmex (recenze) byl nepostradatelným pomocníkem v kosmetické taštičce a zachraňoval mé suché a popraskané rty. Kromě toho jsem si zamilovala jeho chladivý efekt a příjemný pocit na rtech.

4, Tělový peeling Saloos (recenze) je naprosto skvělý a vůně Mojito je dokonalá. Peeling je drsný, takže kůži pořádně vydrhne, a zároveň ji díky olejům tak opečuje, že už není nejmenší důvod se po použití ještě mazat.

5, Elektrický čistící kartáček Lirene jsem začala používat sice poměrně nedávno, ale za tu dobu jsem si ho stihla oblíbit. Každé čištění pleti s ním je mnohem intenzivnější, příjemnější a jednoduše mě to s ním baví!


6, Čistící pleťová emulze Kivvi se ke mně dostala díky výhře v giveaway a rozhodně to není poslední produkt, který od téhle značky mám. Emulze je přírodní a k pleti velmi šetrná. Pokožku dokonale vyčistí a nevysuší ji, prostě dokonalý kousek.

7, Olej na nehty v tužce od Weledy (recenze) byl také součástí skoro každé večerní pečující rutiny. Okolí nehtů vyživil, zjemnil a zanedlouho nebylo po nepříjemných záděrách ani památky.

8, Pleťový mandlový krém Weleda jsem si oblíbila díky jeho univerzálnímu použití, jelikož jeho oficiální popis, kde se uvádí, že se dá použít jako denní i jako noční krém, v podstatě sedí. Více se už ale dozvíte v připravované recenzi.

9, Krém na ruce Protect Your Lovely Hands (recenze) je moje velká láska, na kterou nedám dopustit. Ruce nádherně zhydratuje, zjemní a vsákne se dřív než stačíte říct Yes! Nurse.

10, Tělové suflé Soaphoria (recenze) je sladkou tečkou na závěr mých oblíbenců. Vůně kořeněný pomeranč je pro zimní období jako dělaná a ta konzistence našlehaného krému, do toho se nedá nezamilovat.


Bez jakého produktu jste si tuto zimu nedovedli představit vy? Zajímala by vás na některý z produktů podrobnější recenze?

32 komentářů

  1. Skvělí oblíbenci. Já jsem si velmi oblíbila tělové peelingy od Soaphorie a vůně mléčné potěšení je nádherná a doporučuji k ní aspoň někde přivonět. :-) Recenzi bych si ráda přečetla na čistící pleťovou emulzi Kivvi, protože ji vůbec nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Recenze na Kivvi emulzi určitě bude a nějaký tělový peeling od Soaphorie bych vyzkoušela moc ráda, tak aspoň vím po jaké vůni sáhnout, díky za tip! :)

      Vymazat
  2. Parádne produkty. Ja si zimu neviem predstaviť bez krémov na ruky a balzamov, no bez tých si vlastne neviem predstaviť celý rok :D Olejček na nechty od Weledy by som chcela moc vyskúšať, ako náhle dopotrebujem, čo mám, tak si ho kúpim. Mňa by taktiež zaujímala recenzia na čistiacu pleťovú emulziu Kivvi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Recenze na Kivvi emulzi určitě bude a olejíček na nehty od Weledy je skvělý, věřím, že s ním budeš také tak spokojená :)

      Vymazat
  3. Super článek i oblíbenci. Ani jedno z toho nemám ale ten čistící kartáček na pleť mě láká už dlouho :)

    www.nicolepiknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem s ním zatím moc spokojená, za tu cenu podle mě dělá skvělou službu :)

      Vymazat
  4. Mě by zajímala recenze na čisticí emulzi Kivvi a kartáček od Lirene :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, na oba produkty se recenze určitě objeví :)

      Vymazat
  5. ja cez zimu neviem prisť na chuť tymto mentolovym balzamom na pery bola by mi zima:-DD ale cez leto je to dobrá vec:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ani přes zimu nějak nevadí, hlavně je to super pocit, když mám bolavé popraskané rty :)

      Vymazat
  6. Saloos peeling by som veľmi rada vyskúšala, musí byť perfektný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super oblíbenci! :)) Z tvých mě nejvíce zaujal tělový peeling od Saloos :) Já jsem si tuhle zimu nedokázala představit bez krémů na ruce a balzámků na rty :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je skvělý a bez krému na ruce a balzámu na rty jsem se nikam nehla ani já :)

      Vymazat
  8. ten púder od catrice ma celkom zaujal keď hovoríš, že je dobrý a zároveň myslím, že nestojí veľa :o ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý určitě není a já jsem s ním se svou sušší pletí spokojená :)

      Vymazat
  9. Carmex mám moc ráda, ale čistících kartáčků na pleť se bojím. Nějaký jsem měla a mojí pleti tedy vůbec nevyhovoval. V zimě se Neobejdu bez Nuxe suchého oleje a balzámu na rty a bez konopné masti od Cannaderm na suchou pleť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suchý olej Nuxe mě také docela láká a na tu konopnou mast určitě také mrknu, na suchou pleť trpím stále :)

      Vymazat
  10. Krásny článok ♥ Ten Dermacol make-up a Yes! Nurse krém na ruky máme rovnaký :) Sú to ozaj skvelé produkty :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Jsem ráda, že patří i mezi tvé oblíbence :)

      Vymazat
  11. Ty brďo, docela hledím že se ten make-up od Dermacolu přestal vyrábět, já mám pocit že byl na trhu hroznou chvilku, ale možná mi ten čas jen hrozně rychle utíká. Sama jsem ho neměla, ale kamarádka si ho kupovala pořád. Já mám ráda make-upy od Maybelline a v budoucnu bych chtěla zkusit od L'Oréal :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě také přijde, že tu nebyl nějak extra dlouho a ten nový, kterým ho nahradili je dle recenzí úplně jiný. S makeupy od Maybelline ani L'Oreal zkušenost nemám, ale určitě v budoucnu také nějaký vyzkouším, po tom od Dermacolu se zatím nejspíš vrátím k Rimmelu a uvidíme, chtěla bych si také pořídit makeup od NARS :)

      Vymazat
  12. Ten kartáček si už musím konečne kúpit už dlho naňho kukám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě ho můžu určitě doporučit, za tu cenu koná skvělou službu :)

      Vymazat
  13. už dlho sa chystám vyskúšať niečo od weledy, ten krémik vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weledu jako značku můžu určitě doporučit, sice jsou produkty trochu dražší, ale ta investice se rozhodně vyplatí a pořád to není žádná velká pálka :)

      Vymazat
  14. Makeup Dermacol byl i mým zamilovaným...a taky jsem musela najít náhradu...a našla :-) mrkni na můj nejnovější článek.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek, jinak carmex miluji, nevím co bych si bez něj v zimě počala:D

    OdpovědětVymazat
  16. Ten pudr od Catrice chci vyzkoušet i Carmex :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti budou také vyhovovat, podle mě to jsou skvělé produkty za super cenu :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥