Wishlist: High-end kosmetika

Nikdy jsem neměla potřebu utrácet za kosmetiku horentní sumy, když jsem vždy zvládla najít nějakou alternativu za mnohem menší cenu například v drogerii nebo na eshopech. Ale postupem času, když si tuhle zálibu pěstíte víc a víc, přece jenom vás začne zajímat, zda je nějaký výrazný rozdíl mezi high-end kosmetikou a tou levnější. Anebo vás prostě jenom okouzlí minimalistické / nádherně barevné obaly a ani si to neuvědomíte a už si pomalu začnete skládat svůj vlastní high-end wishlist, o který bych se tu dnes s vámi ráda podělila :)


NARS mě zaujal hlavně svým minimalistických designem a velkým ohlasem především na jejich tekutý korektor. Já bych si od této značky ráda pořídila rozjasňující make-up, který na notino.cz seženete za 664 Kč, což mi na tuhle značku přijde jako velmi příznivá cena a určitě dříve nebo později skončí u mě doma.

Benefit na obalech s barvami naopak rozhodně nešetří a ví jak zaujmout, ať už designem nebo originálními názvy jednotlivých produktů. Od téhle značky bych toho chtěla vyzkoušet tolik, že mi jako nejlepší alternativa přijdou jejich sety, ve kterých najdete od každého něco. Mě zaujal například tento Frisky Six.

TheBalm je na tom s originalitou velmi podobně jako Benefit. Líbí se mi papírová balení i retro vzhled jejich výrobků. I tady mám hned několik kandidátů, které musím vyzkoušet. Patří mezi ně bezpochyby slavný rozjasňovač Mary-Lou Manizer, paletka očních stínů Nude Tude, tekuté rtěnky Meet Matt(e) Hughes nebo oční odličovač Balms Away.

♥ Lancôme mě zaujal zase svými řasenkami pro objem, a tak se na mém wishlistu našlo místo také pro voděodolnou řasenku Hypnôse Drama.

Shiseido jsem doposud příliš neznala, ale při prohlížení eshopu mě zaujal dlouhotrvající korektor v tyčince, který bych zvolila v rozjasňujícím, ale také v nějakém tmavém odstínu, jelikož mě poslední dobou lákají tyto tyčinky na konturování a přijde mi, že by to s nimi mohlo jít jednodušeji a přesněji než s konturovacím pudrem nebo bronzerem.

M.A.C. samozřejmě na mém wishlistu nesmí chybět, a to hlavně v podobně jejich rtěnek, které jsou velmi oblíbeným produktem této značky. Vybrat si mezi tou škálou odstínů a finišů sice bude asi dost těžké, ale kdo by nechtěl alespoň jednu jejich rtěnku vlastnit ve své sbírce? Já tedy rozhodně ano!

Všechny značky a produkty z wishlistu naleznete na stránkách notino.cz, odkud si určitě pořídím i svůj první high-end produkt. Který to ale bude? Těším se na vaše tipy :)


Jaký je váš názor na high-end kosmetiku? Používáte ji nebo si vystačíte s levnějšími alternativami? Máte svůj vysněný produkt z této oblasti?

18 komentářů

  1. Lancome a Shiseido, ty bych taky chtěla hodně vyzkoušet. A od theBalm mám (zatím:D!) pudr a nemůžu ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásný blog ♥ Taky bych někdy chtěla vyzkoušet MAC rtěnky, ale pořád nevím, jestli jsou v něčem lepší než ostatní, mám totiž dost skvělých rtěnek. Ale stejně mě fascinuje ten výběr odstínů :) A pak bych moc chtěla Mary-Lou Manizer, ale nejspíš ho dostanu k narozkám, což jsem fakt šťastná. Přeji ti, ať si brzy něco ze svýho wishlistu pořídíš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nars make-up mě také láká, jejich korektor už mi zdobí kosmetický stolek:) Mary-Lou mám také, ale musím říct, že více používám Mac. Ikdyž je Mary-lou skvělý, nějak stejně vždy sáhnu po Macu (Soft&Gentle).

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Za drahou kosmetiku nevyhazuji peníze a zatím nemám potřebu ani touhu po něčem takové. Z té High kosmetiky mě nejvíce láká značka Nars ale jinak mě ty ostatní značky nechávají chladnou, přeci jenom si myslím že se najde spousta alternativ plnící stejnou funkci za menší sumu. Rozhodně jsem ale schopna dát více peněz za nějaký dobrý pečující krém než za dekorativku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si myslim take, ze se daji vzdy najit dobre alternativy i v nizsich cenovych relacich, ale i tak me to laka :) Jinak za peci bych taky byla ochotna dat vice, ale to uz spise za prirodni :)

      Vymazat
  5. Mě se hrozně líbí paletky od The balm a ráda bych ji někdy vyzkoušela. Těším se až si wishlist splníš a výrobky nám ukážeš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Od Narsu stále rozmýšľam nad nejakou tvárenkou a pri Macu to je určite rúž. A potom by som už brala len Nude tude paletku, ale teraz mám toho toľko, že sa bez všetkého hravo zaobídem :). Pekný wishlist, snáď sa ti všetky sny splnia :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja toho mam taky celkem dost (prinejmensim pritel rika, ze toho mam tunu :D), ale myslim, ze na takovy prumer beauty bloggerek stale urcite nemam :D

      Vymazat
  7. Skvělý výběr! :) Já z té dražší kosmetiky asi ani nic nevlastním, jednak mi je líto peněz a jednak se v ní ani moc nevyznám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. to máš pravdu tiež som nepotrebovala utrácať za drahú kozmetiku predsa teraz sa dá najsť podobná a v lacnejšich značkách, ale niekedy ma predsa láka aj drahšia ako rúže od mac toľko sa o nich píše že predsa musia byť vynikajúce, a ta riasenka lancome tiež vyzera famtasticky:)) ja osobne čo mam asi ajdrahšiu kozmetiku doma je asi rúž Gosh za 7€ a Milani gel na obocie a olej na pery, samozrejme nie je to až taka pálka ako rúž Mac za 20€ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mám takový wishlist a nachází se tam tedy o mnoho více produktů :D Každopádně rtěnka MAC a Mary Lou tvoří základ, tak snad jednou...:) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to ja vybrala jen takovy top vyber, jinak by toho byla taky halda :D Na takovy Too Faced bych mohla udelat vlastni wishlist :D

      Vymazat
  10. Já koukala na Lancome korektor, ale ta řasenka vypadá taky dobře :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. o Nude Tude pořád uvažuju, ale viděla jsem na ni i negativní recenze, takže...nevím no :/
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Momentálně je můj kosmetický cíl make-up Clinique, tak snad si ho co nejdřív pořídím :)

    Bio Karité Balzám na nehty Saloos

    OdpovědětVymazat
  13. Mac a Nars sú jednoducho top značky ! :)

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem taky dřív vždy našla levnější alternativu o které jsem byla přesvědčená že je stejně dobrá, ne-li lepší než high end značky, ale člověk postupem času dospěje k tomu, že to lepší není a že high end má prostě určité výhody, co běžné značky ne. Zatím si high end produkty moc dovolit nemůžu, ale něco už jsem zkusila a v budoucnu si budu chtít pořídit – rozhodně Lancome řasenky, jsou naprosto skvělé, NARS má zase parádní bronzer (odstín Laguna) a MAC má prý skvělé make-upy. Určitě bych moc chtěla lak na nehty od Chanelu a rtěnku taky Chanel nebo Lancome, ty mi přijdou nejlepší :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥