Rtěnka a matná tvářenka od Makeup Revolution

Značka Makeup Revolution je u nás poslední roky hodně známá a oblíbená. Já už jsem si také nějaké kousky od nich pořídila a oblíbila si je, a tak mě potěšilo, když jsem dostala možnost vyzkoušet některé jejich novinky.


Začnu ale produktem, který mezi novinky nepatří, a to rtěnkou. Jedná se o Amazing rtěnku, které jsou známé především svou nízkou cenou a širokým výběrem odstínů. Já si vybrala poměrně neobvyklý odstín 100% Vamp z VAMP kolekce. Rtěnka má 3,8 gramu a na spodní straně obsahuje navíc kalíšek s barvou rtěnky pro poslední záchranu.


Obal je klasický černý se zlatým nápisem značky, který se bohužel rychle ošoupává. Víčko ale drží poměrně pevně, takže by se vám neměla nikde v kabelce sama otevřít. Odstín rtěnky je opravdu hodně tmavě vínovo-fialový, takže svému názvu nedělá žádnou ostudu. Konzistence rtěnky je opravdu krémová, takže se na rty nanáší moc dobře, nezvýrazňuje suchá místa a rty nevysušuje. Pigmentace v první vrstvě není moc dobrá, ale rtěnka se dá dobře vrstvit a dá se tak dosáhnout opravdu pěkné tmavé barvy bez toho, aby prosvítala. Výdrž díky krémové konzistenci není samozřejmě moc dlouhá a s každým pitím nebo jídlem se ztrácí a obtiskává. Podle mě je skvělá například na nějaké focení a podobně, ale pokud máte rádi výrazné odstíny, tak klidně i na běžné nošení, jen je nutné ji kontrolovat a často nanášet znovu.


Výhody:
  • cena
  • zajímavý odstín
  • dobře se nanáší
  • dá se dobře vrstvit
  • nezvýrazňuje suchá místa, nevysušuje

Nevýhody:
  • nápis se rychle ošoupe
  • krátká výdrž
  • obtiskává se

Hodnocení: 6/10



Druhým produktem je už novinka, a to matná tvářenka. Na výběr je celkem z 6 odstínů, přičemž já jsem tentokrát sáhla po přirozeném odstínu Nude. Tvářenka je docela velká - obsahuje 8,9 gramů, a seženete ji za 149 Kč.


Balení tvářenky je opět jednoduché, černé s průhledným vrškem. Nápis zde drží o něco lépe než na rtěnce, takže se tak rychle neošoupe. Balení je bytelné a víčko drží pevně. Odstín Nude je opravdu přirozený, s takovým starorůžovým nádechem. Konzistence je klasicky pudrová a opravdu matná, bez žádných třpytek ani ničeho podobného. Při nanášení trochu práší a je opravdu hodně pigmentovaná, takže se s ní musí zacházet opatrně, abyste to s barvičkou nepřehnali :) Na tváři dělá moc pěkný finish, pleti dodá zdravý nádech a přitom působí velmi přirozeně. Během dne se lehounce vytrácí, ale i večer je na tváři stále dost patrná. Já si ji velmi oblíbila, myslím, že takový odstín se hodí snad ke každému líčení a když nevím co, sahám právě po téhle.


Výhody:
  • pevné balení
  • přirozený odstín
  • dobrá pigmentace
  • dodá pleti zdravý nádech, působí přirozeně
  • dobrá výdrž

Nevýhody:
  • práší
  • při nanášení se s ní musí opravdu opatrně, abyste to s barvou nepřehnali

Hodnocení: 8/10


Produkty seženete na oficiálních stránkách Makeup Revolution nebo v síti drogerií Rossmann. Novou čokoládovou paletku Pink Fizz si nechám do samostatného článku :)

Moc děkuji zastoupení MUR za poskytnutí produktů k recenzi.


Máte zkušenosti se značkou Makeup Revolution? Jaký je váš oblíbený produkt?

21 komentářů

  1. Ta rtěnka vypadá super, mám moc ráda tyhle výrazné barvy :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtěnka vypadá moc hezky - celkově mají moc hezké odstíny, akorát s tou výdrží - nevím, já bych asi zapomínala si to furt kontrolovat a upravovat a tak. Ale na focení to může být určitě super.

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušeností mám málo teď nedávno jsem si pořídila tvářenku a s ní jsem docela dost spokojená :)) Odstín rtěnky je sice pěkný, ale nic pro mě :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Od značky MakeupRevolution toho nemám tolik. Pouze dvě tvářenky, oční linky a tužku. Jejich produkty nejsou nejhorší ale najdou se mezi nimi i propadáky. To jsou za mě např.Oční linky. Napak tvářenky mě mile překvapily. Co dělá trošku problém jsou obaly kde se nápisy velmi rychle ošoupají. Rtěnka se mi moc líbí ale neměla bych odvahu s ní vyjít ven, už jen v tom že bych se musela neustále kontrolovat a dokreslovat abych nevypadala jako nějaká lehká děva nebo klaun.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta rtěnka je úplně dokonalá, ale asi bych si na ni zatím netroufla. U měl byl už velký skok, když jsem začala nosit výraznější rtěnky než jen ty nude :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám od nich paletku a jsem velmi spokojená. Z tvých výrobků mě nejvíce zaujal odstín rtěnky, parádní je. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Mám oční stíny, které jsou moje oblíbené, pak 2 rtěnky a ty jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  8. Značku mám ráda, mám od nich ráda sadu na obočí :) Rtěnka má skvělou barvičku, ale já bych si to nevzala :/ I já mám problémy s prášivostí u těchto jejich produktů :/

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  9. Tiež mám jednu lícenku od MuR a som s ňou veľmi spokojná. Mám taký klasický ružový odtieň :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od MUR mám tri rúže: jeden krásne krémový a určite stojí za tú cenu, druhý je podobná Vamp farbička, ale je úplne hrozný, lepivý, nevytvorí jednotnú farbu na perách, proste hrôza a tretí mám obojstranný aj s leskom, ktorý je niečo medzi. Takže pri MUR rúžoch treba dosť dlho vyberať. Inak tvárenka je veľmi použiteľná a za takú cenu vyzerá dosť dobre :).

    OdpovědětVymazat
  11. Strašne sa mi páči farba toho rúžu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tvářenka vypadá dobře, ale spíš bych sáhla po jiném odstínu :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  13. Farba rúžu je naozaj nádherná! Len škoda, že na perách dlho nevydrží...

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  14. Ta rtěnka vypadá dost zajímavě, ale myslím, že na takovou hodně výraznou barvu musí být člověk ten správný tip a to já asi nejsem :(

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ten rúž musí vyzerať krásne na perách :) podobnú farbu som hľadala cez jeseň :)

    P.S: Ak má čas, bola by som veľmi rada keby si skočila na blog mojej sesternice. Je to začínajúca blogerka a tvoj komentár, návšteva či odber by ju veľmi potešil :) Vopred ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  16. Já od této značky miluju paletky očních stínů, ty jsou bezkonkurenční! :) Rtěnku mám také, ale vůbec ji nepoužívám.. vadí mi, že výdrž je téměř nulová :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jo ta rtěnka je teda tmavá, já mám raději přirozenější odstíny.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  18. Mě zaujala ta tvářenka :) rtěnku mám jednu takovou Nude.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ten odtieň rúžu je nádhernýýý. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥