Aliexpress tipy #8

Po kladných ohlasech vám zase přináším článek s tipy, co koupit, případně nekoupit, na čínském eshopu Aliexpress. Tentokrát to bude takový mix, který souvisí úzce s kosmetikou + jeden šperk, tak jdeme na to :)


Jako první bych vám tu ráda představila poměrně zajímavou věc, a to šablonky na vykreslení obočí. Jelikož patřím k těm, kteří mají obočí dost řídké bez nějakého pěkného tvaru, napadlo mě, že by se taková šablonka mohla hodit. Balení obsahuje 4 různé velikosti a samotné šablonky jsou z měkkého plastu, takže se hned nezničí.


cena: 0.39$ (cca 10 Kč) // odkaz

Dalším docela zajímavým produktem jsou tyto síťky na štětce. Jsou určeny na to, aby se navlékly na právě umyté štětce, které díky síťce neztratí svůj původní tvar. Sama je používám ráda a svůj účel splňují perfektně. V balení jich je 10 kusů.


cena: 0.59$ (cca 15 Kč) // odkaz

Kleštičky na řasy mám doma už delší dobu. Dlouho jsem si je chtěla pořídit a nakonec jsem si vybrala právě odtud. Myslím, že svou funkci plní tak, jak mají, ale netuším, zda je v tom efektu nějaký rozdíl od nějakých dražších kleštiček, jelikož jsem žádné jiné nezkoušela.

cena: 0.67$ (cca 16 Kč) // odkaz

Poslední kosmetický produkt je štětec na pudr. Už dlouho jsem potřebovala nějaký velký, se kterým by se dalo jednoduše a rychle pracovat, a jelikož mám se štětci z Ali zatím dobré zkušenosti, vybírala jsem právě zde. A musím říct, že jsem udělala dobře. Štětec je velký, má jemné štětinky, je dostatečně hustý a nepelichá. Konstrukce štětce také drží dobře a nijak se nerozlepuje. Pudr se s ním na pleť nanáší rychle a dobře ho zapracuje do pleti. Můžete si všimnout, že se design štětce nápadně podobá značce Real Techniques, ale popravdě, ono je opravdu na těchto eshopech těžké najít produkt, který by nebyl nápodobou nebo dokonce padělkem nějaké drahé značky. Za sebe můžu štětec doporučit všemi deseti.

cena: 2.08$ (cca 50 Kč) // odkaz

Nakonec tu mám jeden šperk, a to konkrétně řetízek s roztomilým origami králíčkem. Popravdě mi zatím všechny šperky odtud během několika týdnů zčernaly, takže jsem od tohoto moc neočekávala. Přívěsek jsem si z řetízku sundala a pověsila si ho na pravý stříbrný řetízek. Zatím mi přívěsek nezčernal, tak doufám, že ještě něco vydrží, protože jsem si ho opravdu oblíbila.

cena: 1.88$ (cca 45 Kč) // odkaz

Pokud vás nakupování na čínských eshopech baví a sháníte tipy na zajímavé a pěkné věci, tak určitě mrkněte na stránku expreso.cz, kde najdete i můj profil, tam přispívám s recenzí a odkazem co nejdříve po koupi :)

Pozn.: Ceny uvádím takové, za jaké jsem danou věc koupila já, takže se aktuální ceny produktů mohou mírně lišit.


Zaujalo vás něco z mých tipů? Co jste si naposledy objednali z Aliexpress nebo eBay vy?

25 komentářů

  1. Šablonky na obočí jsem si také chtěla objednat, ale úplně jsem na to zapomněla a ty jsi mi to teď zase vrátila do paměti. Díky! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem si ted objednavala hodinky a stetce budu :) jinak aliexpress zrovna projizdim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten štětec si dávám do záložek, nějaký takový potřebuju! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. :D dnes som akurat spravila prvy nakup na aliexpress :D som zvedava kolko to bude chodit hahah

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel se stále na aliexpres nemohu přihlásit. ´Jsem v tomhle hrozný tele.Ty síťky na štětce jsou super nápad.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám stejné kleštičky a mám je moc ráda :-) v poslední době mi ale přestávají objednané věci chodit, tak nevím čím to je, ale docela mě to mrzí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na ty šablonky na obočí bys mohla udělat recenzi, jsem na ně zvědavá - jak se s nimi pracuje a jak vypadá výsledný efekt. :) Dobré tipy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Milujem tieto tvoje články! ♥ Nad tou sieťkou na štetce popremýšľam, pretože tá by sa mi určite hodila :) skvelé tipy, vďaka za ne!

    OdpovědětVymazat
  9. to na obočí je hustý :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super věcičky! :) Na kleštičky už taky čekám :D Na expresu jsem už na tebenarazila,také tam přispívám :) Super rubrika! Já si koupila sprej,který zabraňuje černání bižuterie a je super! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  11. teda tá šablónka na obočie vyzerá super, idem rovno objednať :D ja som tam naposledy objednávala lepky, korálky, zimnú čelenku, a nadmieru som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som nedávno objednávala z ali prvýkrát. Dúfam, že všetko príde tak, ako má.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja si z ALiexpressu objednávam len kryty na mobil :)

    OdpovědětVymazat
  14. Řetízek je moc krásný. Taky na Aliexpresu ráda objednávám a ty šablony na obočí můžou být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  15. Aliexpress je fajn, mám odtamtud už spousty věcí a stále objednávám další, přijdu si občas už jako maniak :D

    OdpovědětVymazat
  16. Zajačik je úplná roztomilosť! :) Ale zaujímalo by ma ako ti to ide s tými šablónami na obočie, nikdy som tomu veľmi neverila a vlastne na moje obočie sú všetky asi dosť tenké, ale aj tak ma to zaujíma :D

    OdpovědětVymazat
  17. Štetce sa tam určite oplatia kúpť mám ich niekoľko :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ten štětec vypadá parádně! A zajíček je boží. :)) Super článek. Taky by mě zajímalo, jak se ti pracuje se šablonami. :D
    Zvu tebe a tvé čtenářky k sobě na giveaway za 100 odběratelů. Budu ráda, když se mrkneš a popřípadě se zúčastníš. :)
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  19. Štětce jsem si tam také objednávala a jsou super, já jsem s nimi spokojená :) A netušila jsem, že vůbec existuje něco jako šablona na obočí, to teda koukám :O

    OdpovědětVymazat
  20. Také sieťky som ešte nikdy nevidela :D
    Ale presne také kliešte na mihalnice sú práve na ceste, hoci som ich objednávala cez ebay, ale verím, že dôjdu čoskoro, lebo tie predošlé sa mi omylom podarilo zničiť :D
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  21. Kleštičky na řasy bych si taky ráda pořídila a nějaký flat-top štětec na makeup. Uvažuju tedy, jestli mám jít do ebaye nebo ne :/ -L

    OdpovědětVymazat
  22. Tyhle šablony vypadají celkem dobre :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥