Nákupy a novinky #11 Leden 2016

Poprvé v novém roce vám přináším shrnující článek s nákupy a novinkami za předchozí měsíc, tedy leden. Novinek tentokrát není tolik a v podstatě se jedná, až na jeden kousek, pouze o kosmetiku, tak se na to jdeme podívat :)


Konečně jsem si pořídila šampon Pantene Aqua Light, který jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Plus samozřejmě nesmí chybět ani kondicionér, oba produkty jsem sehnala v akci v Rossmannu asi za 80 Kč. Sprchový gel s vůní růže Weleda jsem vyhrála u Janičky společně s parfémem, který ale poputuje mamince k narozeninám, jelikož já už ten svůj mám (recenze). V DM jsem narychlo sháněla nějaký kondicionér a sáhla jsem po tomto Balea. Na to, že stál asi 30 Kč není úplně špatný a alespoň neobsahuje silikony. Sáhla jsem tam také po dětském šamponu Johnson's baby, který používám na mytí štětců, ten stál asi 60 Kč.


Tělovému mléku od Neutrogeny jsem neodolala v Tescu, i když těch tělových mazadel mám doma až dost, ale znáte to :) Stálo cca 130 Kč. Na tělové suflé jsem již pěla chválu v minulém článku, takže pokud vás zajímá víc, mrkněte sem. Pudr od Essence jsem si pořídila z jejich výprodeje za 35 Kč a nosím ho s sebou v kosmetické taštičce na přepudrování během dne. Vánoční limitku Baby Lips jsem vyhrála v giveaway, ale balzámů mám teď otevřených dost, tak uvidíme, zda si ho nechám nebo ho někomu podaruji. Jelikož jsem sháněla nějakou voděodolnou řasenku a s Maybelline mám zatím dobré zkušenosti, vybrala jsem si velmi chválenou Rocketku, která stála asi 160 Kč. Na recenzi řasenek Rocket volume a Colossal volume se můžete těšit v nejbližší době. Nakonec tu mám ten nejúžasnější parfém, ze kterého mám neskutečnou radost. Jedná se o parfém Adidas Jeremy Scott ve tvaru právě jím navrhnutých tenisek s křídly. Vůně je to unisex, s čímž můžu souhlasit a myslím, že si v ní každé pohlaví najde to svoje :)


V lednu jsem také navázala spolupráci se značkou Makeup Revolution a dorazil mi od ní balíček produktů na testování. Z novinek se můžete těšit na matnou tvářenku nebo novou čokoládovou paletku Pink fizz. K tomu jsem ještě přihodila rtěnku v krásném vamp odstínu, se kterou se o prázdninách určitě chystám udělat nějaké fotky, tak snad se povedou. Na recenzi všech produktů se můžete těšit snad koncem února.


A blížíme se ke konci. Z oblečení tu mám tentokrát pouze jeden kousek, a to tuhle úžasnou obří černobílou šálu, kterou jsem sehnala v F&F asi za dvě stovky. Nejlepší na ní je, že se dá nosit také jako přehoz, jelikož v ní jsou otvory na ruce :) 

To je z dnešního článku vše, doufám, že se vám novinky líbily a nezapomeňte se zapojit do aktuální soutěže o produkty Weleda! :)


Máte s některým produktem zkušenost? Čím jste si v poslední době udělali radost vy?

15 komentářů

  1. Tak to jsme si koupili stejne ten kondicioner od Baley a sampon Aqua light :) Od Neutrogeny jsem telove mleko mela a bylo to nejlepsi mleko. Sala je hezka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naozaj skvelé veci:)
    Šampón od Pantene ma veľmi láka...a po tomto Baby Lipse pokukujem už dlho, možno sa preň nakoniec rozhodnem:)
    A paletka od MR vyzerá úžasne:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož mi dochází šampon tak budu kupovat nový a nejspíš sáhnu po Aqualight :-) Gratuluji ke spolupráci. Parfém od Adidasu ve tvaru boty tedy vůbec neznám ale vypadá lákavě a šála se mi líbí moc. Musím uznat že to jsou všechno pěkné věci. Nezáleží na kvantitě jestli je toho moc nebo málo ale na velké radosti z věci.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé věci. Šampon s kondicionérem patří mezi mé oblíbence. Mám doma i tělové suflé od Soaphorie, ale jinou vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne prírastky a dekorativka super ! Obzvlášť tá paletka mňa zaujala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Suflé Soaphoria je úžasné. Sampon aqua krásně voní, ale jinak mi nevyhovoval

    OdpovědětVymazat
  7. Šála/přehoz je dokonalá, doufám, že ji v F&F taky ještě seženu :) Jinak z tvých kosmetických úlovků mám doma jen Baby lipsy, které mám moc ráda a jednu rtěnku od Makeup Revolution, ale tu skoro nepoužívám, přijde mi, že vůbec nic nevydrží :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věcičky! :) Ten šampon od Pantene jsem měla taky a je velmi super! :) To voňavka vypadá naprosto úchvatně! Tak na recenzi produktů se moc těším, krásný šál :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  9. Ta paletka od Makeup revolution je nádherná :)
    eL

    OdpovědětVymazat
  10. Sprchové gely od Weledy mám moc ráda, pár jsme jich doba v poslední době měli, ale tento ještě ne, musím říci mamce, že ho musíme také vyzkoušet :) A gratuluji ke spolupráci s MR, jsem zvědavá jaká bude paletka, zaujala mě už jenom samotným balením :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vánoční limitku BabyLips doma nemám, za to jsem podlehla té Valentýnské. A nemůžu být spokojená více. Ta vůně je naprosto úžasná. BabyLips jsou moje nejoblíbenější balzámky vůbec.

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
  12. Už dlouho chci vyzkoušet nějakou unisex vůni, věřím, že tahle je skvělá :) Jinak mléko od Neutrogeny jsem měla taky a byla jsem s ním spokojená :) -L

    OdpovědětVymazat
  13. Úplne najviac sa mi páči čokoládová ružová paletka :3 a ten parfem vyzerá úplne cool :3
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  14. ten šál sa mi asi najviac páči :)) pekný článok :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  15. Telove sufle bych si chtel poridit. :-) sala vypada pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥