Aliexpress tipy #7 Kosmetické štětce

Skoro po půl roce jsem se rozhodla opět oživit rubriku, která byla poměrně oblíbená, a to moje nákupy a tipy z Aliexpress. Pamatujete si na ně ještě? Tentokrát jsem se rozhodla konečně vám něco napsat o mých štětcích, které jsem zde kupovala už před několika měsíci, a tak si myslím, že je nejlepší čas vám o nich za tu dobu jejich používání něco napsat.


Objednávala jsem si sadu 8 štětců, z toho jsou 4 na tvář a 4 na oči. Snažila jsem se vám dohledat i konkrétní odkaz, který je překvapivě stále aktivní a naleznete ho zde. Už nevím, kdy štětce přesně přišly, ale jako obvykle to bylo zhruba těch 3-5 týdnů a stály mě 7.99 $, tedy nějakých 200 Kč. Na výběr je z černé nebo bílé barevné varianty.

Chlup je samozřejmě syntetický, ale musím říct, že všechny štětce jsou krásně jemné a příjemné na obličeji. Z některých trochu trčely chlupy, které ale stačilo zastřihnout a bylo po problému. Ani po několikátém umytí mi žádný z nich nezačal pouštět chlupy, neztratil svůj tvar a ani se neodlepila kovová část od dřevěné, jak tomu u těchto štětců často bývá. 



Štětce na tvář:

1, Štětec na tvářenku je krásně hustý a díky jeho zkosenému tvaru jde s ním nanášení produktu na pleť moc hezky.

2, Štětec na pudr nebo prakticky jakékoli pudrové produkty je taky velmi příjemný a hustý. Já ho konkrétně na pudr ale moc nevyužívám, jelikož mi přijde celkem malý a na pudr mám raději veliké štětce. Na tvářenku nebo bronzer je ale úplně dostačující.

3, Štětec na makeup se ihned stal mým oblíbencem. Je dostatečně hustý a makeup se s ním tak nanáší a roztírá jedna radost. Občas někde trochu šmouhne, ale není to nic hrozného a já ho používám prakticky denně.

4, Poslední je štětec, který se podle mě hodí na rozjasňovač nebo konturování. Jeho zastřižení do špičky umožňuje přesné nanesení produktu na tvář.



Štětce na oči:

5, Štětec na ztrácení je na tom s hustotou trochu hůře, ale pracovat se s ním ještě poměrně dá.

6, Štětec do špičky využívám hlavně na nanášení stínů pod oči jako na dolní linku nebo se s ním také dobře konturuje nos. Mohl by být také dobrý na nanášení korektoru do těžko přístupných míst.

7, Zkosený štětec na oči používám především na ztrácení očních stínů. Přijde mi, že by mohl být ještě o trošku hustější, ale i tak se s ním pracuje dobře.

8, Nakonec tu je štětec, který je na tom ze všech asi nejhůře. Je opravdu nedostatečně hustý a tak se s ním nedá pořádně pracovat. Využívám ho opravdu jenom zřídka, když zrovna mám všechny ostatní špinavé.


Obecně bych štětce zhodnotila velmi kladně. Kromě jednoho používám všechny z nich. Poslední štětec bych nahradila spíše nějakým plochým, kterým by se daly hezky stíny nanášet na víčko, takový mi v sadě opravdu chybí. 

Všechno ale samozřejmě záleží na vašich požadavcích. Pro někoho, kdo má zkušenost s kvalitními značkovými štětci, budou tyto nejspíše špatné, ale pokud nemáte tak vysoké nároky nebo se štětci teprve začínáte jako jsem s těmito začínala já, tak vám je můžu určitě doporučit :)



Používáte štětce na makeup? Jaká je vaše oblíbená značka? Zkoušeli jste nějaké z čínských eshopů?

17 komentářů

  1. Ja mám momentálne štetce z ebay - stáli približne rovnako, no v "sade" ich bolo dvanásť -, a som s nimi nadmieru spokojná ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tyhle používám každý den a maximální spokojenost :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto mam take a jsem s nimi docela spokojena. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám taký mix štetcov, najviac mám Hakuro a som s nimi veľmi spokojná :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím si že tyto štětce se můžou rovnat jejich známějším kolegům. Mě se tedy velmi moc líbí zejména štětce na tvář.

    OdpovědětVymazat
  6. Asi si je budu muset poridit, vypadaji dost dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím že za tu cenu není co řešit:) Sama je doma mám a jsem s nimi nadmíru spokojená ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ja si z Aliexpressu objednávama už radšej len kryty na mobil :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Mám také tyto akorát z Ebay a nemůžu si je vynachválit :) Jemné,krásně se s nima pracuje :) Ten na pudr je na mě také moc malý a místo toho posledního na oči bych spíše zvolila nějaký na obočí nebo jak si psala ty tak zkosený :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  10. veľmi sa mi páčia z aliexpresu som ešte neobjednávala a ak mam pravdu povedať celkom sa aj bojím no uvidím skúsim toaj omrknuť:)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají opravdu nádherně. Já mám štětce z Ebaye a jsem s nimi zatím spokojená :) -L

    OdpovědětVymazat
  12. vypadají opravdu moc dobře, já momentálně přemýšlím, že si nějaké taky objednám :)

    OdpovědětVymazat
  13. Štětce vypadají krásně, dokonce se designově podobají štětcům od Petry LovelyHair :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  14. zrovna asi pred tydnem jsem si je taky objednavala :) snad taky budu spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda té hustoty štětinek, jinak vypadají štětce moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  16. Vyzerajú skvele. Si zlatá, že si išla pohľadať ten link. Hneď sa idem na neho pozrieť. Inak krásny dizajn aj štýl písma...už aj idem odoberať tvoj blog :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥