Wishlist: Vánoce 2015

Moc mě baví sledovat u mých oblíbených blogerek wishlisty, kde ukazují, co si přejí k Vánocům. Na poslední chvíli jsem se rozhodla svůj vlastní seznam přání také sestavit a ukázat vám ho. U mě je to vlastně i wishlist narozeninový, jelikož narozeniny jsem oslavila 11.12. a za peníze, které jsem dostala, jsem si zatím nic nepořídila. U některých dárků vím, že na mě pod stromečkem nejspíše čekat opravdu budou a na některé si naopak budu muset ještě nějakou dobu jenom myslet, tak jdeme na to :)


1, Sada štětců Zoeva - Už delší dobu přemýšlím nad tím, že si pořídím nějaké kvalitní štětce, no a samozřejmě se moje dušička nespokojí s obyčejnými černými, takže se v konečném finále ocitl Rose Golden a Bamboo set, a teď babo raď :) Složením štětců se o krapet víc přikláním k Rose Golden (hlavně kvůli štětci na makeup), ale ten design mě zase neskutečně baví u Bamboo.

2, Joco Cup - Dřív než jsem si stihla pořídit slavný Keep Cup, přišel nedávno na trh další termohrníček, do kterého jsem se ihned zamilovala a věděla, že ho musím mít. Zrovna tady jsem si celkem jistá, že mi ho Ježíšek (s krycím jménem mého přítele) opravdu nadělí :)

3, Tangle Teezer - Tenhle kartáč je ve velké oblibě také už poměrně dlouhou dobu a já jsem mezi posledními, které ho ještě nevyzkoušeli a kartáč stále čeká nesplněný na seznamu přání. No teď už jsem vážně rozhodnutá, že hned po štětcích házím do košíčku jeho, tak snad to vyjde :)

4, Diář 2016 - To bych nebyla já, abych nesháněla něco na poslední chvíli, ale napadlo mě, že by nebylo od věci pořídit si nějaký diář na plánování a zapisování ohledně blogu. Zatím mě nejvíce zaujaly ty od Languo.cz nebo jednoduchý retro diář od české firmy Bobo.

5, Batoh na notebook - Sice mi aktuálně stačí kabelky a malé batůžky, ale ráda bych si pořídila i nějaký větší kvalitnější batoh, ve kterém bych mohla přepravovat svůj notebook, který nerada nosím v tašce přes rameno, protože je celkem těžký a není to zrovna dvakrát pohodlné.

6, Krém na ruce Protect Your Lovely Hands - Tenhle krém mám na svém wishlistu také už poměrně dlouhou dobu. Hrozně se mi líbí jeho jednoduchý design a co víc by moje tlapky po neustálé dezinfekci rukou na praxích potřebovaly, než výživný hydratační krém?

7, Chloé Chloé - Pokud bych si mohla přát nějaký parfém, byl by to zaručeně tento. Od flakónku až po samotnou květinovou vůni jsem se do něj naprosto zamilovala, co víc dodat :)

8, Kosmetika I love... - Tahle značka si mě získala svými neskutečně voňavými produkty a tak jsem po vyzkoušení cestovního balení kokosového sprcháče věděla, že toho musím vyzkoušet víc. Naštěstí vím, že tohle je jeden z těch dárečků, které pod stromečkem najdu, protože moje milá maminka mi k Vánocům zaplatila objednávku právě z eshopu Douglas.cz. Přemýšlím, že bych vám potom mohla nafotit nějaký unboxing, objednávala jsem si celkem nějakých 12 produktů od různých značek, ale nečekejte žádnou high-end kosmetiku :)


Co byste rádi našli pod stromečkem vy? Máte tip na nějaký diář 2016? Chtěli byste unboxing balíčku z Douglasu?

22 komentářů

  1. Ak sa ti páči parfém Chloé Chloé, tak určite vyskúšaj aj novinku, ktorou je od tejto vône toaletka :) Podľa mňa voní dosť odlišne, ale páči sa mi viac než parfém!

    OdpovědětVymazat
  2. Unboxing by byl určitě super :) Líbí se mi Tvůj seznam přání, tak bohatého Ježíška přeju

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný seznam! Skoro všechny blogerky mají na wishlistu štětce od Zoevy, tak se mi taky postupně začínaj líbit hah :D Jinak krémík vypadá strašně roztomile. -L

    OdpovědětVymazat
  4. Wishlist teda můsím pochválit, samé super věci. Tangle Teezer si určitě pořiď, je k nezaplacení, štětce Zoeva mě také delší dobu lákají a mislím si že jimi také nešlápneš vedle a vůně Chloe mě voní také.
    Já bych pod stromečkem chtěla taky nějaké štětce ale jelikož moje mamka je velký neznalec těchto věcí, budu si je muset pořídit sama. Rozhodně co by mi udělalo taky radost je nějaké pěkné povlečení s prostěradlem, praktická věc kterou vážně potřebuji. Diář? to je jedna z věcí které mě nikdy nebrali, takže ti s výběrem neporadím. Já mám ráda barevnost a co jsem se koukala na internetu líbí se mi tento http://www.fler.cz/zbozi/diar-2016-a5-5-6574793 nebo se mi líbí diáře v Albi ale tuším že ty máš raději jednoduchost :-) . Unboxin články mám velmi ráda, takže určitě super nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje mamka se v kosmetice taky tolik neorientuje, má svoje stálice a jinak objednává hodně z Avonu, ale kdoví co by říkala, kdybych po ní chtěla nějaké štětce na makeup za dva tisíce :D Jinak jsi se do mě teda trefila, upřednostňuji jednoduchost, protože jsem si u sebe všimla, že když si pořídím něco více barevného apod., tak mě to brzy omrzí, ať už se to týká oblečení nebo čehokoli jiného. Z toho důvodu jsem si začala pořizovat věci spíše minimalistické a jednoduché a nakonec se mi to i mnohem víc líbí. Každopádně i tak ale děkuji za tipy :)

      Vymazat
  5. Štětce od Zeovy bych také ráda dostala, ale ty pod stromečkem nebudou. Ale bude tam takový mix kosmetiky, oblečení a doplňků :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  6. The post is really great! You have a wonderful blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  7. Zoeva štetce sú krásne i kvalitné a tiež premýšľam, že do nich investujem :D
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na vianočnú giveaway na mojom blogu!

    OdpovědětVymazat
  8. Śtetce zoeva sú top :) dúfam, že ti ich donesie Ježiško. Mne sa dizajnovo tiež páči ta bamboo rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Škoda, že v té Bamboo sadě není klasický plochý štětec na makeup, u toho zkoseného si nejsem jistá, že by mi vyhovoval, takže kvůli tomu nakonec vyhraje asi ta Rose Gold sada :)

      Vymazat
  9. Ja by som tiez rada stetce a tie rose gold su uplne super, inak by som si priala hunter gumaky a asi milion dalsich veci a diar by tiez bodol :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ten wishlist byla schopná udělat ještě tisíckrát obsáhlejší, nejsi sama :D Jinak ti ale teda přeju, abys pod stromečkem našla co nejvíc věcí, které si přeješ :)

      Vymazat
  10. Moc hezký wishlist! já bych si přála asi tu voňavku a štětce, ale i zbytek se mi líbí :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný wishlist, tangle teezer je super, tak snad ho dostaneš :) A jinak ti přeji, abys pod stromečekm našla vše, co si přeješ! :)))

    Christmas Essentials 2015

    OdpovědětVymazat
  12. Zoeva štětce vypadají skvěle... Mám jeden blending brush a jsem neskutečně spokojená, tak bych ráda vyzkoušela i další ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jejich sety vypadají vážně skvěle, jinak samostatně bych si štětec kvůli ceně asi nekoupila, to jsem spíš pokukovala po Hakuro, ten má pro mě přijatelnější ceny :)

      Vymazat
  13. Co tak poslední dobou koukam, Chloé parfémy začíná mít plno lidí, taky nějaký budu muset dojít očuchat :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  14. Super holčičí wishlist! :) Joco Cup mám už asi rok a je vážně super, určitě s ním budeš spokojená! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se na něj moc těším! :) Jelikož byl přítel v práci, tak jsem zásilku od Woodies přebírala já (o dárku jsem stejně věděla) a měla jsem co dělat, abych balíček sama neotevřela :D

      Vymazat
  15. Teď jsem si dala do hlavy, že Zoevva štětce taky potřebuju! :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥