Romantická přírodní vůně od Weledy

Není to tak dlouho, co mi dorazil balíček plný novinek od značky Weleda, o níž jste si na mém blogu již mohli několik článků přečíst :) Dnes bych vám ráda představila vůni, kterou jsem si mohla na eshopu vybrat a která je poslední dobou mým téměř každodenním společníkem.


Jedná se o vůni Jardin de Vie ve verzi růže. Na výběr je také z dalších dvou variant, a to granátové jablko a rakytník. Skleněné flakónky o objemu 50 ml mají moc hezký design s ombré přechodem. Jedná se u vůně Eau naturelle parfumée, což jsem původně považovala za přírodní verzi parfémované vody, ale na blogu Weledy jsem se dočetla, že koncentrace vonných surovin je kolem 5%, což je podobně jako v toaletní nebo kolínské vodě.


Vůně jsou samozřejmě velmi individuální záležitostí, takže co voní mě, nemusí vonět vám a naopak. Já si variantu Rose oblíbila velmi rychle. Na přičichnutí je to vůně poměrně silná, trochu těžší (pro někoho jako já, kdo dává přednost spíše svěžím, květinovým nebo ovocným vůním), ale určitě není těžká nijak příliš a po použití se hezky rozleží, takže se dá v klidu používat i na běžné denní nošení. Vůně na těle vydrží cca 3, maximálně 4 hodiny, což by nebylo zase tak špatné, akorát flakónek je celkem velký na to, abych vůni nosila běžně v kabelce. Velké plus je ale samozřejmě přírodní složení.

Složení:
  • Hlava - bergamot
  • Srdce - růže, pelargónie, ylang-ylang
  • Základ - cedrové dřevo


Z vůně cítím především právě růži s příměsí citrusové vůně díky bergamotu a celé to podtrhuje lehce dřevitá vůně cedrového dřeva. Já si nakonec vůni velmi oblíbila a pokud zaujala i vás, najdete ji na eshopu Weledy za 579 Kč.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení Weleda.


Jaká je vaše oblíbená vůně během zimního období? Zkoušeli jste nějaký přírodní parfém?

7 komentářů

  1. Přírodní parfém jsem ještě nezkoušela :) U téhle lahvičky se mi hrozně moc líbí ombre obal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Flakonek má krásný :) Od Weledy jsem parfém teda ještě nezkoušela, ale věřím, že je skvělý...Květinové a těžší vůně mám ráda, takže by mi asi vyhovoval :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně:) Musí vonět božsky ♥

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá veľmi dobre a musí tak aj voňať :))

    OdpovědětVymazat
  5. Osobne mám ovocné vône veľmi rada a táto má navyše aj veľmi pekný obal, zladený do mojej obľúbenej farby:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. už jsem na tyhle vůně koukala a moc by mě zajímala ta rakytníková varianta :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám ráda citrusové svěží vůně. Od Weledy jsem ještě nic neměla, ale parfém vypadá moc hezky, určitě krásně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥