Chininová novinka pro růst vlasů od Milvy

Po pečlivém téměř dvouměsíčním testování, za jehož dobu jsem jeden z produktů zvládla dokonce zcela spotřebovat, vám přináším recenzi na dva vlasové přípravky, jejichž recenze byla z vaší strany poměrně žádaná, což mě nesmírně těší :)


Dnes si tedy něco povíme o šamponu a vodě na vlasy od značky Milva, o níž jste si mohli něco přečíst už zde. Zjistila jsem, že spousta z vás s touto značkou nemá žádné zkušenosti a ani ji třeba nezná, takže jsem ráda, že vám můžu poskytnout svůj názor, zda se vyplatí o tuhle značku více zajímat nebo či se jí raději vyhnout. Produktů jsem na testování obdržela opravdu hodně, ale jako první jsem si vybrala novinku - šampon a vodu na vlasy Chinin Forte.

Šampon Chinin Forte
Tento šampon obsahuje až o 40% více chininu než jeho klasická verze a je tak určen pro rychlé zastavení vypadávání vlasů u akutních případů. Efektivně zlepšuje stav vlasů a urychluje jejich růst. Vlasy jsou vyživené, lesklé a zdravé. Vypadávání je omezeno či úplně zastaveno.

Šampon se nachází v klasické plastové lahvičce o obsahu 200 ml. Design produktu sice na první pohled úplně nezaujme, ale tady se rozhodně vyplatí nesoudit podle obalu :) Obsah je gelovité konzistence lehce narůžovělé barvy a naprosto nádherně voní po šeříku. Ta vůně mě dostala hned na prvním přičichnutí, úplně jako bych měla u nosu šeříkový květ. Pěnivost je trochu horší, takže se šamponu musí použít o něco více, ale není to nic tragického. Mě šampon vydržel skoro dva měsíce, což mi přijde na jeho obsah celkem dost. Vlasy jsou po umytí hezky voňavé a lesklé. Dobu umývání vlasů mi neprodloužil ani nezkrátil, umývala jsem je klasicky obden. A jak že to dopadlo se slibovanými dlouhodobými účinky vám povím ještě na konci článku :)

U šamponu bych chtěla ještě podotknout, že by se neměl používat dlouhodobě, je to spíš taková první pomoc při akutním vypadávání vlasů. Po stabilizaci stavu se doporučuje přejít na šampony s obsahem chininu v běžné koncentraci. Pozor také, pokud trpíte na sušší vlasy, šampon se doporučuje nanášet pouze na pokožku hlavy a zbytek vlasů domýt jiným šamponem, aby se zbytečně nevysušovaly.



Voda na vlasy Chinin Forte
Tato voda obsahuje o 30% více chininu než klasická chininová voda. Voda stimuluje krevní oběh, zpevňuje vlasové folikuly a podporuje růst zdravých a silných vlasů. Snižuje nebo úplně zastavuje vypadávání vlasů. Je velmi vhodná pro slabé, poškozené a zničené vlasy. Každodenní používání posiluje a zlepšuje růst vlasů, vlasy jsou pružné a odolné. 

Voda se nachází taktéž v plastovém obalu s obdobným designem. V lahvičce se nachází 100 ml čiré tekutiny s velmi jemným růžovým nádechem a nijakou vůní. Co mě u tohoto produktu nejvíce deprimovalo byla hrozná aplikace. Druhá voda, kterou jsem dostala na testování má praktický rozprašovač, ale tato má pouze dírku, se kterou se voda na vlasy aplikuje vážně dost špatně. Díky tomu jsem její použití trochu zanedbávala a nakonec ji odsunula stranou a až spotřebuji tu ve spreji, tak si tam přeliju tuhle, protože tenhle aplikátor je vážně zlo. Voda se aplikuje na vlhké vlasy ke kořínkům a neoplachuje se. Vlasy nezatěžuje ani neurychluje jejich maštění.



Teď už k těm slibovaným výsledkům :) Když začnu s vypadáváním vlasů, tak tady jsem si bohužel zatím žádné velké změny nevšimla. Možná že se vypadávání trošku umírnilo, ale i tak mám každou chvilku někde nějaký vlas. Možná je to tím, že jsem zanedbávala aplikaci té vodičky, kdo ví :) Každopádně tomu dávám ještě čas a uvidíme jak to bude vypadat až spotřebuji i další chininové produkty. Z čeho jsem ale opravdu nadšená, tak za 1) začaly mi růst nové vlasy! Sice teď vypadám jako idiot, když si udělám culík a všude kolem hlavy mi trčí malé vlásky, ale mám hroznou radost, protože mám vlasů málo a potřebují zhoustnout. A za 2) za ty necelé dva měsíce mi vyrostly skoro o 10 cm, což je na mě vážně dost. Pro představu přikládám i nějaké fotky, snad se mě moc neleknete :) Jinak mi vlasy přijdou celkově trochu zdravější a lesklejší, takže já jsem přinejmenším s šamponem moc spokojená a s radostí se vrhám na další produkty této značky :)


Pokud vás produkty zaujaly, tak šampon i vodu seženete na webu Milvacz.cz, kde šampon stojí 170 Kč a voda 149 Kč, což podle mě není špatná cena :)

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení Milva.


Máte zkušenosti s produkty značky Milva? Zaujaly vás?

23 komentářů

  1. Tak to je něco :) to musím říci kamarádce, protože ji poslední dobou hodně vypadávají vlasy a je z toho úplně na nervy :/

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo no úžasný, takovej rozdíl, to je teda pecka :) Teďka zrovna šampon i kondicionér mám, ale tak na tu jejich nabídku bych se mohla pořádně kouknout

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to musím vyzkoušet. Tuhle značku neznám, ale je vidět, že opravdu funguje. Vlasy mi padají úplně strašně, a to už jsem vyzkoušela spousta věcí.

    OdpovědětVymazat
  4. tedaa to by som mala vyskúšať,..mne vypadávaju dosť vlasy, a riedke ich mám, možno je dobré to kombinovať aj s nejakými vitamínmi. v drogeriach sa nebudu dať kupiť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne protože Milva je kvalitní a ne jako ty blemcy z drogerie :D :)

      Vymazat
  5. Poslední dobou mi vlasy vypadávají opravdu hodně, takže něco takového bych teď potřebovala jako sůl! Super recenze :) -L

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy mi nepadají ale docela se mastí. Produkty vypadají zajímavě, vůbec tuhle značku neznám. Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pouzivam Milvu od docela dlouho a ted jsem poprave vyzkousela sampon z borovicoveho dehtu, ten je na mastici se vlasy a na jine kozni problemy :) je moc prijemny

      Vymazat
  7. Škoda, zrovna s vypadáváním bych potřebovala pomoct... ale je vidět, že vlasy máš vážně hezčí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me pomohla Milva hlavne na vypadávání vlasu, tolik mi nenarostly ,ale s vypadavanim udelala temer zazrak! pouzivam vodu chinin ve spreji, kdyz jsem ji pouzivala kazdy den, opravdu jsem poznala, ze vypadavani temer vymizelo :)

      Vymazat
  8. o tejto znacke som este nikdy nepocula! Dobre, ze si o nej napisala, inak by som ju asi aj prehliadla:/
    Pozyvam na 6rocnu GA o Biodermu, Macadamia Hair a vela ineho, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat
  9. Fúha, tak i keď vypadávanie vlasov možno úplne nezastavuje, tak sa poriadne sústreďuje na ich rast, keďže 10 centimetrov za dva mesiace je fakt krásne číslo. Určite sa po nich poobzerám!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, používám Milvu asi 3 týdny (šampon i vodu) a jsem moc spokojená. Vlasy mi skoro nepadají a vyrašily nové vlásky. Zkoušela jsem předtím i jiné značky a nic nepomohlo, takže jsem tomu moc nevěřila. Cena je taky super. K tomu používám Biosil na podporu růstu vlasů.

    OdpovědětVymazat
  11. 10cm za 2 mesiace?! wow !! chcem! mne prestali po milve padat konecne, vlasy su tiez ovela lepsie ako po beznych samponoch, ale rychlejsie mi nerastu, aj ked by som to chcela, nie je to priorita, po tom co mi povypadalo tristvrte vlasov som rada, ze vdaka milve prestali padat! ale tiez to chcelo cas

    OdpovědětVymazat
  12. Teda mne tá vodička nijaké zázraky neurobila. Nové vlasy nerastú, vypadávajú naďalej a ešte mi vlasy zaťažuje a rýchlejšie sa mi mastia. Takže na každodenné použitie je úplne nevhodná.

    OdpovědětVymazat
  13. No nevím, já osobně k těmto přípravkům proti vypadávání vlasů zrovna dvakrát nevěřím.

    OdpovědětVymazat
  14. Páni ta změna je fakt viditelná. Jsem ráda, že mě tento šampon s vodičkou čeká pod stromečkem :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vzdy se rikalo ,ze je dulezite pouzivat po samponu kondicioner,coz jeste nemaji v prodeji.Mate stim take problem ,ze jsou vlasy ,,drsne,,a zacuchane po samponu Chinin Forte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, po aplikaci samponu s chininem jsou vlasy drsne z toho duvodu, ze ve vetsine ostatnich šampónu jsou silikony, diky čemuž mate sice vlasy hebke, snadno rozcesatelne a leskle, ale taky se na vlasy obaluji a brani vlasum dychat, stezknou a vlasy se pote spravne neopecovavaji a tim se i poskozuji. Produkty s chininem se tomuto promlemu snazi pomoct, aby byly opet zdravé a mohly se opet zacit regenerovat :) proto se zda, ze jsou po pouziti samponu ( nebo i vodicky) vlasy drsne a hur rozcesatelne :), ale po nejake dobe by tento stav mel ustoupit (jakmile se samponu podari odstranit nezadoucich ucinku silikonu). Ohledne kondicioneru, také me kdysi zajimalo, zda je vubec mozne na vlasy kondicioner pouzit a bylo mi receno, ze mohu pouzit kterykoli normalne dostupny v kteremkoli obchode :) ale asi bych radsi doporucila koupit si spise nejaky bez tech silikonu, vysledky budou urcite o mnohem lepsi :). Doufam, ze jsem pomohla :) Krásný den :).

      Vymazat
  16. Milva se stala za poslední roky i tady u nás v Čechách hodně populární. A já ji taky už cca 5-6 let používám. Dříve mi padaly vlasy neuvěřitelným způsobem. Nikdy mi nenarostly do nějaké mojí vysněné délky, protože na to neměly ty kořínky sílu. Milva mi pomohla k tomu, že sice nemám teď úplně nejdelší vlasy, ale hodně mi podrostly a zhoustly. Jinak se také řídím těmito radami. Často je právě vypadávání vlasů u žen způsobeno hormony.

    OdpovědětVymazat
  17. Šampóny od Milvy znám, ale žádný proti vypadávání vlasů jsem od nich tedy ještě nezkoušela. Nebyl taky důvod, vlasy mi začaly padat až teprve nedávno. Na druhou stranu si ale říkám, jestli by nebylo lepší zkusit spíš něco s víc přírodním složením. Koukala jsem už i na recenze nějakých přírodních přípravků a pár se mi jich zalíbilo. Bohužel ale teda nepatří zrovna k těm nejlevnějším.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥