Olejové odličování se Saloos

Až donedávna jsem nedala dopustit na micelární vody, které mi vždy poměrně rychle, snadno a hlavně pohodlně odlíčily veškerý make-up. S příchodem chladnějšího počasí se však zhoršila moje pleť, která je teď často vysušená. A tak jsem se rozhodla pleť vyživovat už během odličování a co je na to lepšího než olejové odličovače?


Jedním z mých nejoblíbenějších je rozhodně hydrofilní odličovací olej Levandule od české přírodní značky Saloos, o které na mém blogu neslyšíte poprvé (a určitě ani naposledy). Jako dosud každý jejich produkt, i tento jsem si velmi oblíbila.

Tento odličovací olej se nachází ve skleněné lahvičce o objemu 50 ml. Aplikátor má poměrně velký otvor, takže je třeba dávat pozor, aby se vám na tamponek nevylilo zbytečně moc produktu. Vůně je poměrně výrazná, krásně vonící po levanduli. Přípravek by měl být vhodný pro každý typ pleti a zvládnout odlíčit celý obličej, včetně voděodolného make-upu. Levandule má také protizánětlivé účinky a pleť zklidňuje.


Olej se nepoužívá sám, ale je vhodné mít předem tamponek navlhčený, potom už stačí jen několik kapek a odličovat se vám bude jedna báseň. Stačí pár tamponků na odlíčení celého obličeje. Stáhne i voděodolná líčidla, hravě si poradí s řasenkou nebo s dlouhotrvajícími tekutými rtěnkami. V očích mě vůbec neštípal, akorát pak můžete mít chvíli zamlžené vidění, zapřičiněné právě olejovou složkou.

Po použití je pleť nejenom vyčištěná, ale i hezky hydratovaná. Já se většinou odličuji hned jak přijdu domů a pleť po odlíčení nemám potřebu dále hydratovat, to si nechávám až na večer. Pokud ale odličuji až před spaním, tak nějaký krém nebo olej vždy ještě použiji.


Za mě tedy můžu tento olejový odličovač vřele doporučit, obzvlášť všem sušenkám, které stejně jako já, přes zimu obzvlášť trpí na suchou pleť. Sortiment Saloos můžete sehnat v DM drogeriích nebo například na stránkách prozdravi.cz za 77 Kč, což je podle mě super cena :)

Děkuji zastoupení Saloos.cz za poskytnutí produktu k recenzi.


Používáte olejové odličovače? Jaký je váš oblíbený?

15 komentářů

  1. Olejové odličovače nepoužívám , ale tenhle je určitě super za parádní cenu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Olejové odličovače nepoužívám, taky si zatím vystačím jen s micelárkou. Tento vypadá skvěle a na zimu je fajn více vyživovat pokožku už při odličování. Olej mě velmi zaujal a myslím, že se po něm v DM podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsem olejové odličovače používala a právě od Saloos, ale v poslední době nejvíce vsázím na Mixu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Mixy mám doma právě micelární vodu a jsem s ní moc spokojená :)

      Vymazat
  4. Od Saloos jsem měla taky odličovací olej - hydrofilní a to byla paráda se s ním odličovat, pokožka kolem očí nebyla vůbec vysušená, odlíčil vše a rychle :). Já si teď na odlíčení koupila vyživující odličovací mléko od YR pro suchou pleť, tak jsem na něj zvědavá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovací mléko se určitě taky někdy chystám vyzkoušet, zatím jsem žádné na odličování nezkoušela :)

      Vymazat
  5. Už delší dobu po něm pokukuji v drogerii, protože mám taky suchou a hlavně citlivou pleť, tak až vypotřebuji svoje kombo, asi po něm šáhnu :)
    Děkuji za tip

    Miška

    OdpovědětVymazat
  6. Já všechny výrobky od saloos miluju a nikdy bych na ně nedala dopustit! A ne jinak je tomu i u řady odličovacích olejů, jsou skvělé a miluji na nich to stejné - že pleť po nich zůstane krásně hydratovaná a navíc si i skvěle poradí s voděodolným make upem :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja veľmi odličovacie oleje nevyhľadávam, pretože mám mastnú pleť, aj keď teraz sa jeden doma vyskytol, tak uvidím ako sa znesieme:D

    OdpovědětVymazat
  8. U mňa, človeka čo má dosť mastnú pleť, toto počasie tiež robí zvláštne veci - taktiež mám dosť suchú pleť - hlavne okolo úst a na nose. Keďže máme Saloos predajňu aj u nás v Košiciach, určite sa po ňom poobzerám, akurát zvolím trochu iný pretože vôňu levandulí veľmi nemusím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám se suchou pletí problém na těch samých místech, zejména na tom nose :) Je super, že máš přímo ve městě prodejnu Saloos, to bych taky brala :) A moc se mi líbí, že dělají všechny výrobky v tolika variantách, že si každý vybere to svoje :)

      Vymazat
  9. Levanduli můžu ve sto a jedné podobě! A taktéž se při chladnějším počasí kloním spíš k olejovým odličovačům. Teď jsem testovala micelární vody a během léta je to super. Ale na chladné dny má moje pleť přece jen raději olej :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  10. Už dlouho o něm přemýšlím a dky tobě si ho tedy jdu už konečně koupit. Super recenze. :) Já mám teď strašně suchou pleť,, takže se mi hodí.
    Zvu tě k sobě na giveaway. :)
    KattyLife - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že ti recenze pomohla, takový komentář vždy moc potěší :) Věřím, že ti bude vyhovovat stejně jako mě :) A děkuji za pozvání do GA, mrknu se :)

      Vymazat
  11. Já měla tenhle olej ve verzi s TeaTree olejíčkem a byl skvělý :) Zezačátku jsem si ale nemohla zvyknout na to zamlžené vidění haha -L

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥