Giveaway #3 (Nejen) o Essence kosmetiku - UKONČENA

V jednom z nedávných článků jsem trochu nakousla, že pomalu sbírám produkty do nové giveaway. A jak můžete vidět - soutěž je tu, tentokrát převážně o dekorativní kosmetiku Essence, ale i o jeden kousek pečující kosmetiky a maličkost, která určitě potěší každého milovníka papírenských potřeb.

Ještě než se dostanu k samotné giveaway, chtěla bych vám moc poděkovat za všechny milé komentáře a nádherný počet odběratelů, který již přesáhl číslo 150. Takže jedno velké díky, moc si toho vážím ♥

A o co že tentokrát hrajeme?
  • Essence paletka očních stínů All about romance
  • Essence lak na nehty The gel nail polish v odstínu 05 Sweet as candy
  • Essence lak na nehty Effect nail polish v odstínu 10 Glitterbomb
  • Essence lesk na rty s matným efektem v odstínu 05 Velvet rose
  • Essence set krémových korektorů Match2cover v odstínu 02 Soft beige
  • SebaMed matující krém pro mastnou a problémovou pleť
  • Roztomilé lepící papírky


Pravidla giveaway:
  • Být pravidelným čtenářem prostřednictvím Google Friend Connect (GFC - napravo v menu)
  • Napsat komentář s vašimi zkušenostmi s kosmetikou Essence, váš oblíbený produkt, co vám naopak nesedlo apod.
  • E-mail mi NEPIŠTE, výherce se bude muset jako vždy ozvat sám

Určitě budu ráda pokud mě budete sledovat na FB, Bloglovinu nebo Instagramu, k účasti v soutěži to však není povinné.

Napsat může každý tedy pouze jeden soutěžní komentář. Giveaway trvá od 10.8. do 6.9.2015 a výherce bude vyhlášen v tomto článku a na Facebooku. Výherce bude mít také 5 dní na to, aby se mi sám ozval na e-mail zakov77@seznam.cz.

Doufám, že vám giveaway udělala radost a spousta se vás zapojí. Držím vám všem palce, mějte se krásně a užívejte si zbytek prázdnin :-)

Výhercem giveaway se stává komentář s číslem 53, jehož autorkou je Lucie Kohoutová! Té tímto moc gratuluji a doufám, že výhra potěší :-) Také bych tě chtěla poprosit, aby ses mi do 5 dnů (do 13.9.2015) ozvala na e-mail zakov77@seznam.cz.

67 komentářů

  1. Sledujem tvoj blog ako Alex B
    Mám najradšej laky od Essence a najlepšie skúsenosti mám s lakmi gélovými :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká GA, ty lepící papírky jsou úžasné:)
    Já mám od Essence momentálně nejraději nové gel-laky:)
    Sleduji přes GFC jako Katherine S

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je parádní Giveaway!
    Já osobně mám kosmetiku od Essence moc ráda. Jednak je cenově lákavá a dostupná a řekla bych, že má super kvalitu. Moje nejoblíbenější jsou jednoznačně přípravky na obočí! Vydrží celý den a vypadají pořád skvěle.
    Také jsem měla moc ráda ty gelové zapékací laky na nehty, které už bohužel neprodávají.


    OdpovědětVymazat
  4. Od Essence zbožňuju hlavně oční stíny a laky na nehty jsou taky fajn :)
    Super giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, miluju tužku na obočí a stíny od essence- paletky i monostíny. Dál miluju xxllesky na rty a rtěnky jsou taky moc fajn, je to super dostupná značka!

    GFC Kamila Ligasová

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Caroline
    Já mám s touto značkou jen samé dobré zkušenosti :) Mám ráda jejich rtěnky, laky na nehty apod. :) za mě je to levná,ale skvělá kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Adéél
    Kosmetiku Essence mám ze všech nejraději, jsem spokojená se všemi produkty.

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou krásné výhry :)
    Sleduji jako Veronika Pařízková
    Od Essence jsem si teď oblíbila jeden glitrový lak a taky jsem byla moc spokojená s fixem na linky.
    A vlastně mám i tužku na obočí, kterou taky používám ráda

    OdpovědětVymazat
  9. GFC Genevra. Kosmetiku Essence mám moc ráda, je levná a dá se sehnat v každé drogerii. Jediné s čím od nich nejsem spokojená je paletka na oči z kolekce Cinderella, která má velmi slabou pigmentaci. Nejvíce od nich zbožňuji řasenku get big lashes volume curl. :-) Moc pěkná soutěž.

    OdpovědětVymazat
  10. Sledujem ako Nikuš Semancová
    Od Essence mám najradšej laky na nechty pre ich skvelú výdrž, ale napríklad biely gélový lak ma sklamal :/

    OdpovědětVymazat
  11. GFC a FB Markéta Králová
    Zatím od Essence mám jen pár láčků na nehty.

    OdpovědětVymazat
  12. GFC Terda Henychová a instagram Tereza.Henychova
    Kosmetiku od essence mám ráda většina produktu mu vyhovovala až na jeden typ starších laku... Jinak je to super značka, nemůžu si s těžovat

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji na blogu i na Insta...
    essence mám ráda... laky na nehty mi nikdy moc nedržely, ale jinak si myslím, že se dají najít super kousky, řasenky, lesky na rty, miluju limitky, klasika :)

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: ZuZu
    od essence mám viacero lakov a nejaké tie očné tiene a zatiaľ som bola z každým výrobkom v pomere s cenou spokojná, osobne si myslím je to jedna z cenovo prístupných značiek a zároveň a primeraných, zázraky teda nerobí ale to som od nej ani neočakávala :D a ich limitky sú naozaj super niekedy :)

    OdpovědětVymazat
  15. ja mám essence celkom rada... Aj keď niekedy kvalita zaostáva ale celkovo mám essence rada :) Najradšej mám tvárenku Blush Up! :)

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Zuzana Zelienková

    Od Essence mám dosť veľa kozmetiky :-) Mám ju veľmi rada a zatiaľ som sa ešte nestrela s tým, žeby mi niečo nesadlo :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Od Essence sa mi páčia tie gel laky, sú naozaj super za takú cenu. Tiež sú celkom v pohode ich tvárenky. Propadákom sú asi ceruzky na oči, ktoré sú úplne suché a zle sa mi nanášajú. :)
    GFC: Ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  18. GFC: Nikola Tvrdíková
    Od Essence jsem si nejvíc oblíbila lak i love TRENDS (the pastels), vážně pěkná barva, vydržel mi překvapivě dost dlouho:)

    OdpovědětVymazat
  19. GFC: Markéta Štefková
    Od Essence jsem vyzkoušela celkem dost věcí. Strašně se mi líbí jejich limitky, ale nikdy si z nich nic nepořídím, protože mi přijdou na takovou značku ceny vyšší :D Jinak špatnou zkušenost mám asi s make-upem, bb cream a pudrem. Tohle fakt od takové značky nemusím a už bych si ani jeden produkt nekoupila. Korektor jsem od nich nezkoušela, takže by mě celkem zajímal, jestli je tak špatný jako make-upy atd. Co naopak mám ráda jsou jejich řasenky, které jsou fakt super anebo u mě nově objevené konturky na rty, mám zrovna dvě a obě jsou moc super! A jinak taky miluji jejich limitku "NUDE" protože ty rtěnky jsou opravdu boží!

    My 4 Favourite Lip Balms

    OdpovědětVymazat
  20. GFC - Michaela Kalábová
    Od Essence mám jen pár věcí, většinou maličkostí, jako je třeba fixační gel na obočí, který je mimochodem super a za tu cenu si ho nemůžu vynachválit :D, pak bílý perleťový stín, který používám místo rozjasňovače na tvář a oční důlky, tužku na obočí, která překvapivě drží i v těchto vedrech a pak jednu nude rtěnku, chtěla jsem zkusit něco podobného co nosí Kylie Jenner, jen tak ze zvědavosti a je vážně krásná. S Essence jsem celkem spokojená, zatím jsem asi nenašla produkt, který by mi nesedl, možná zelený lak na nehty, který nevypadá na nehtech stejně jako v lahvičce, na nechtech je to vážně hrůza, takže ho vůbec nepoužívám, maximálně tak na zdobení. :D Podle mě je Essence super, kvalita je překvapivě dobrá, když si vezmu jak levné to je :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Essence má pro mě takovou sentimentální hodnotu, protože je to značka, od které jsem měla úplně první líčidla. Mám ráda od nich řasenky a ještě papírky, které vstřebávají mastnotu na pleti. :)

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: Veronika Pospíchalová
    Od Essence skoro nic nemám, co si vybavuji, tak asi jen od kamarádky srdíčkovou tvářenku. Ta ale není moc pigmentovaná, skoro ji nepoužívám. Co si ale chci koupit, tak je gelová řasenka na obočí, v několika recenzích se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
  23. GFC: Adéla Něničková
    Od Essence mám hodně produktů a ze všech mám nejraději jejich rtěnky :) A od Essence mně nesedly mono stíny :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj sleduji přes GCF..
    Od Essence mám moc ráda rtěnky a transparentní pudr.

    OdpovědětVymazat
  25. Od essence určite ich tekuté vodeodolné linky a riasenku Maximum Definition :). Taktiež mám od nich rada tie nové dlhotrvácne rúže a ich top coat na nechty. A skoro som zabudla na matujúce papieriky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Essence mi přijde jako dobrá značka pro mladé, kteří teprve začínají s kosmetikou. Nejlepší mi od této značky přijdou barevné tužky na oči, vydrží celý den a mají úžasné odstíny. ':)

    OdpovědětVymazat
  27. GFC: Ella88
    Essence mám moc ráda, mají skvělé produkty za super ceny. Nejvíc mám ráda asi jejich laky na nehty, které mi moc hezky drží a navíc mají úžasné barvičky. A nevybavuju si žádný produkt, který by mi vyloženě nesedl

    OdpovědětVymazat
  28. Odebírám jako Rad ka. Značku Essence mám docela ráda a nemám pro ní vůbec nic. V poslední době jsem si mega oblíbila jejich gelový lak na nehty v odstínu 14 (Do you speak love?), protože má nádhernou barvu a navíc skvěle drží a vypadá na nehtech :) Není asi žádný produkt, který bych od Essence vyloženě neměla ráda.

    OdpovědětVymazat
  29. Sleduji jako Lucka Sondová

    No, essence je značka, která mi je sice cenově ještě poměrně přístupná, ale abych pravdu řekla, moc jí nepoužívám, i když bych někdy chtěla vyzkoušet nějaký jejich produkt, držím se toho, co mám - tvrdohlavě :D takže co bych mimo tuhle značku, se kterou zatím moc zkušenosti nemám... Celkově to bude péče o pleť od Misshy, korejské kosmetiky, s těmi mám výbornou zkušenost, ať už s bb creamy, báze pod makeup je super, pak jsem tam dokonce narazila na spray, který má zlepšit poškozené vlasy, taky supr :) no, pak bych určitě pochválila korektor (ten čtyř barevný, jak je každá barvička korektoru na něco jiného), od dermacolu, řasenku používám collosalku nebo mi vyhovuje řasenka od catrice, asi ještě víc, jen u nás není Rossmann :/ no, a co mě zklamalo? Mám doma jeden lak od Mua, byl strašně levný, tak bych si moc stěžovat neměla, ale dělá mi na nehtech žmolky, špatně se nanáší, dlouho schne, nevypadá nejlépe, no, ale byl opravdu levný :) jinak zas moc špatné zkušenosti s kosmetikou nemám - s essence ti tu teda moc neporadím, ale třeba ti tohle k něčemu bude ;)

    OdpovědětVymazat
  30. GFC: Emily Stone

    Značku Essence mám docela ráda. Ten poměr ceny a kvality je docela dobrý. Od nich mám ráda oční stíny a tvářenky :) Zkoušela jsem i korektor a taky byl docela fajn:) Na vyloženě špatný produkt si teď nevzpomínám.

    OdpovědětVymazat
  31. Sledujem cez Blogger:)
    Popravde, od značky Essence nemám doma nič. Ale spolužiačka mala raz v škole krém na ruky a ten bol úžasný:) A minule som aj v DM pozerala na rôzne krémy na tvár a dosť som nad nimi uvažovala..tak uvidím:)

    OdpovědětVymazat
  32. Všude tě sleduji.
    Od Essence toho mám doma spoustu. Upřímně hodně kousků mi nevyhovuje,ale musím,říct,že zase když je něco dobré tak to je fakt dost dobré! :D
    Nejvíc mám od Essence ráda krémy na ruce! Ty se jim vždycky povedou! Ale moc nemusím jejich stíny jsou takové hodně přáškové a třpytky mám i na krku. :D
    Věcí které si dala do Giveaway jsou ale super! Neříkám to proto,že bych soutěž chtěla vyhrát,ale čistě podle mého názoru.Nejvíce se mi líbí ty korektory,laky a papírky které bych hodně potřebovala! :D :) Držím palce všem i sobě,protože jsem nikdy nic nevyhrála!

    Ještě bych ráda přidala to,že jsem na tvůj blog narazila na giveaway.cz. Moc mě zaujala fotka jak si vyfotila produkty které můžeme vyhrát. Takže jsem na tebe klikla!

    OdpovědětVymazat
  33. GFC:Barbora Benešová
    Kosmetiku od essence mám osobně nejradši a nejvíc mi asi sedl gel lak,lesk na rty xxxl shine...A moc mi nesedl stín colour&shine...Jinak úžásná GA ... :3

    OdpovědětVymazat
  34. GFC: Tess Šmajsová
    Já mám Essence ráda, byla to kosmetika s kterou jsem se začínala poprvé líčit :) Nejvíc mi asi sedla modrá voděodolná řasenka Get big lashes a quattro paletka stínů v odstínu 05 to die for. A co by nesedlo? Jejich makeupy a korektory nejsou nic moc..

    OdpovědětVymazat
  35. GFC: Katka Konecna
    Essence je jedna z mých nejoblíbenějších značek u kosmetiky. Mám moc ráda Essence laky, dlouho mi vydrží i mají pěkný výběr barev. A taky jsou dobré linky Essence - Easy 2 Use

    OdpovědětVymazat
  36. gfc caty.
    od Essence mám ráda laky z glitrama a vlastně celkově laky.
    jinak jsem spokojena i se stíny:)

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: ZdeňkaM
    Zatím jsem byla se značkou Essence vždy spokojena, nejraději mám rtěnky a laky. :)

    OdpovědětVymazat
  38. od essence mám nejradši limitky - vždy se v nich dá objevit něco, co nutně potřebuji :D a pak mám ráda essence rtěnky, za málo peněz dost muziky :) naopka nemám ráda laky na nehty - špatně kryjí :( a nebo jsem aspoň měla vždy smůlu na kus :(

    sleduji jako El
    děkujeme za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  39. GFC: Mycakestyle1

    Miluji jejich laky, hlavně top coaty. Taky mě docela zaujaly řasenky. A co od nich opravdu nemám ráda, jsou tekuté oční linky. :)

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Lenka Merková
    Od essence mi naviac sadli ich laky. Môj najobľúbenejší je červený z gel kolekcie! :) nesadla mi linka na oči :/ veľmi sa rozmazávala..

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji přes GFC jako Radka K. Na FB jako Měj se ráda - blog. Essenci mám fakt hodně ráda! Mám asi nejvíc kosmetiky právě od essence. Nejoblíbenější? Těžké rozhodování :) Asi ta sada na obočí, ta velká, tu používám skoro denně. Ale mám fakt hodně ráda i jejich BB a CC krémy, tužku na obočí, rtěnky. A některé řasenky.
    Zvu tě do mé srpnové GA - blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  42. Přes GFC sleduju jako Iveta Skutková
    Kosmetika Essence nejoblíbenějších, protože na to, jak je dostupná, je její kvalita podle mě hodně dobrá :) Asi nejraději od ní mám paletku All about nude, řasenku Lash princess, kterou mám nově, ale už teď mi naprosto učarovala nebo celkově její rtěnky :) Mám ráda taky laky, i když bych možná malinko upravila ty štětečky, zachází se mi s nimi trochu hůř, ovšem to je taky možná zapříčiněno mojí vrozenou nešikovností :) Zatím jsem nenašla nic co by mi nějak nevyhovovalo a doufám, že ani nic takového nenajdu :)

    OdpovědětVymazat
  43. GFC: Gabriela Minarovičová

    Od Essence mám najradšej púder All about matt, ten sypký bol jednoznačne TOP, za takú cenu :) Ale už dlho ho nevídavam, asi ho prestali vyrábať, čiže mi musí stačiť aj ten kompaktný. Ten síce pre mňa nie je taký dobrý, ako ten sypký, ale aj tak mi veľmi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: Adri Gom

    Od Essence jsem si oblíbila hlavně laky na nehty a jinými doplňky na nehty - podklady, krycí laky, odlakovače (ten hydratující s kokosem je boží!). Potom jsem si taky oblíbila krémový korektor match2cover, který je součástí giveaway :D

    Zklamala mě voděodolná řasenka Lash mania... Úplně se lepila, dráždilo mi to oči...

    OdpovědětVymazat
  45. GFC: Terka Černá
    Mám ráda laky na nehty a tvářenku:))

    OdpovědětVymazat
  46. gfc-Jana Svobodová
    Essence mám ráda celkem,nejradši mám laky,kvůli velkému výběru barev a také limitky jsou někdy dost zdařené :)

    OdpovědětVymazat
  47. ahoj , essence je super lacna kozmetika , maju velmi dobru spiralu lash princess ktoru mam uz stvrtu a vzdy mi hu niekto zobral (kamosky , mama...) ale inak pekne veci , samozrejme kvalita je prirovnatelna k cene ale rada hu mam
    gfc tento ucet

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji tě jako Kateřina Eiblová.

    Essence byla mojí první kosmetikou. Je to začátečník pro všechny mladé dívky.
    Já osobně začínala ŘASENKOU = All eyes on me .. a pokračovala i ve voděodelné.
    Zamilovala jsem si i lesk na rty = Glossy lipbalm - jahodu
    V době blond vlasů jsem používala tužku na obočí Soft Blonde, a tu si musím chválit stále, ikdyž nejsem blondýnka :)
    Využívám né už moc kvalitní stíny Quattro eyeshadow Chic-ify, ale vždy se najide možnost jak je využít :)
    A jako poslední plus pro mne je Kajal tužka (21) Feel the Eclipse, když nechci mít už ošlapanou černou tužku, tak šahnu po tmavě modré :) a jsem s ní spokojená .

    OdpovědětVymazat
  49. GFC: Lucie Meluzínová

    Essence je jedna z mých nejoblíbenějších značek x) Mám ráda hlavně jejich laky a rtěnky... Zkoušela jsem i jednu řasenku, tu princeznovskou, ta byla parádní x) Špatnou zkušenost zatím s ničím nemám...

    OdpovědětVymazat
  50. GFC: Veronica B

    Od Essence mám nejraději laky na nehty a lesky na rty. Naopak mi nevyhovoval jejich make-up.

    OdpovědětVymazat
  51. GFC: Julie Kročová
    Nejradši mám od essence laky na nehty - těch mám fakt hodně, jelikož těm barvičkám nikdy nemůžu odolat (zvlášť limitkám).. Ale celkově mám kosmetiku od essence ráda - i když makeup a korektory od nich nepoužívám.. Nejvíc asi ty laky na nehty, ale třeba i fixy na linky a měla jsem od nich i pudr, ten byl taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  52. GFC: Barborka
    Od essence mám veľmi veľa kozmetiky a zatiaľ som sa nestretla s niečím, čo by mi nesadlo alebo nevyhovovalo. Najradšej mám od nich laky na nechty (hlavne gélový top coat), penový make-up a korektor, ale používam od nich aj púder, tekuté linky alebo rúže :)

    OdpovědětVymazat
  53. GFC - Lucie Kohoutová
    S produkty Essence mám zatím moc dobré zkušenosti. Nejraději mám laky na nehty. Mají nádherní odstíny a navíc nejsou drahé. Druhým nejoblíbenějším produktem jsou rtěnky. S těmi jsem také moc spokojená.
    Nejhorší produkt, který jsem od Essence měla, byl base a top coat. Oba dva byli pro mě naprosto nevyhovující.
    Jinak jsem spoustu produktů od Essence ještě nikdy nezkoušela jako např. tvářenky, makeupy, pudry.

    OdpovědětVymazat
  54. Od Essence si väčšinou kupujem laky na nechty, príde mi, že majú najlepší výber odtieňov a cenovo je to tiež pohoďka. Okrem toho ma dosť často zaujmú ich limitky, naposledy som si napríklad kúpila naprosto úžasný kabuki štetec, predtým to bola nádherná farba na líčka a rozjasňovač. Na druhú stranu mám aj zlú skúsenosť s touto značkou a to s očným tieňom, ktorý je dosť mizerne pigmentovaný, hoci spočiatku to bolo super, no po vypoužívaní vrchnej vrstvy je to s tieňom hrozné, dá sa naniesť jedine prstom, čož je pochopiteľne úplne na prd a nepraktické.

    GFC: Sue Diamond

    OdpovědětVymazat
  55. Sleduju jako Denisa Březinová
    Od Essence mám spoustu věcí. Nejvíce jsem ale spokojená s jejich paletkou All about nude, transparentním pudrem a dlouhotrvajícími rtěnkami, kterých mám doma několik. Naopak moc nemusím jejich laky ze staré kolekce colour&go, které mi na nehtech moc dlouho nevydržely.

    OdpovědětVymazat
  56. GFC - Dinky
    Od Essence mám najradšej ich laky na nechty. Síce dlho na nechtoch nevydržia a popukajú po 1-2 dňoch, ale milujem ich farebné odtiene. Ich mascary a očné tiene mám tiež rada :)

    OdpovědětVymazat
  57. gfc: Hizaki Sawaiii
    instagram: Hizaki Sawaiii
    fb: Nagis tukan Yagi
    mail: Minako-chan@email.cz

    od essence mám ráda jejich lesky na rty :3 Opravdu jsem si je ted hodně oblíbila taktéž ale jejich laky na nehty a vlastně celkově mám tuto značku ráda :)

    OdpovědětVymazat
  58. Sleduji tě jako Radka Úžasňákova tady a na fb přes můj osobní ůčet
    Kosmetiku Essence mám ráda. Je za pár koruna kvlitou není zrovna nejhorší. Moc mi sice nesedla paletka s tínů z limitované edice hunged&kisses (nějak tak) ale jinak mám essence opravdu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  59. Sleduji přes GFC jako Elle Lion. S Essence kosmetikou mám zatím dobré zkušenosti, už dlouho použvám jeden korektor a kupuju ho stále znovu když dojde, ale nejoblíbenější produkt je rozhodně bílá kajalová tužka na oči, kterou používám nejen jako tužku, ale jako i základ pod oční stíny (a ty potom vydží opravdu déle. Essence mi přijde jako kvalitní značka, terá má zároveň dobré ceny a celkově jí mám dost ráda :)).
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  60. GFC: Klara Zakova
    Kosmetiku Essence mám ráda hlavně kvůli poměru cena x kvalita. Nejvíce mi vyhovují laky na nehty a výrobky na úpravu obočí. Moc zkušeností zase nemám s řasenkami. Moc mě neoslovily tekuté linky na oči.

    OdpovědětVymazat
  61. GFC: Elysia
    S kosmetikou Essence mám poměrně smíšené zkušenosti. Mám ráda např. jejich rtěnky a některé kousky z pečující kosmetiky (např. masky, krémy na ruce), skvělé byly i pigmenty (které se už ale bohužel nevyrábí). Pro řadu lidí je to určitě skvělá značka co se poměru kvalita/cena týče, mě ale bohužel všechno nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  62. Od Essence mám nejraději brow gel, ty rtěnky v černém obalu, tvářenky z limitek voděodolnou řasenku a takový ten průsvitný pudr :) naopak mi od nich nesedí tužky na oči a korektor v tyčince, který jsem vyzkoušela jednou a přišel mi příliš tvrdý a nepřizpůsobivý, tak snad tento krémovější bude lepší :-)
    Přes GFC sleduji jako Dagmar Horáková

    OdpovědětVymazat
  63. od Essence mam vyzkousene pouze laky,nic jineho sem zatim nemela moznost zkusit.S temi jsem vsak spokojena
    sleduji jako Cirkus la Familia

    OdpovědětVymazat
  64. GFC - Tento účet
    Na essence jsem ujížděla hlavně před pár lety. Krásné barvy, nízká cena, limitky... To bylo moje. I teď si ale sem tam ráda něco koupím. Zatím mi všechno sedlo, spíš se občas divím, co to doma najdu. Nedávno jsem vyhodila neonově modré stíny na oči, které jsem nikdy nepoužila a pochybuji, že by se tomu tak v budoucnu stalo. To jsem celá já :D Můj momentálně nejoblíbenější produkt je asi řasenka Get Big Lashes. Krásně řasy natočí a oddělí.

    OdpovědětVymazat
  65. GFC: Aneta Černovská
    Výborná giveaway! zaujal mě krém, protože se zajímám o přírodní a "lékárenskou" kosmetiku. Super vypadají i stíny! :) já používám sleek au naturel. Takže podobně do přírodna. :)
    Od essence používám už přes dva roky tekuté linky a jsem maximálně spokojená a jiné nekupuji, skvěle drží, nevysychají, a mají super štěteček :) a ta cena!
    Parádní blog! :) rozhodně tu nejsem naposled :)
    Krásný zbytek léta všem! :) <3

    OdpovědětVymazat
  66. GFC: Lucia Balintová
    Najviac sa mi páčia od značky Essence lesky na pery a krémy na ruky :)

    OdpovědětVymazat
  67. GFC Nikola Orechovská
    kozmetiku essence mám celkom rada, je to super lacná kozmetika, ktorá má aj dobré aj zlé produkty ale kvalitou sa myslím vyrovnáva cene.. od essence mám rada laky hlavne teraz tie nové gélové čo majú, taktiež používam set na obočie, rúže, tekuté linky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥