Tag #2 Kosmetický tag

Jelikož se tu už dlouho neobjevil žádný tag a zrovna před pár dny jsem jeden kosmetický, který se mi docela zalíbil, našla na blogu u Radky, tak jsem se rozhodla ho sepsat také. Snad se vám bude líbit :-)

Zdroj: Weheartit

1. Kolikrát denně si čistíš pleť?
Pleť si čistím 2x denně, přičemž pořádné čištění dělám večer, když se odličuji. Ráno si většinou vystačím s vodou a někdy ještě vyčistím pleť micelární vodou.

2. Jaký máš typ pleti?
Mám spíše suchou pleť, na nose se mi často tvoří i suché šupinky. Akorát na čele mám pleť trochu mastnější a je to první místo, kde se začínám lesknout, když mám make-up. Co se týče těla, tak tam mám pokožku normální až sušší, no přes léto, když chodím na koupaliště, mám kůži kvůli chloru suchou docela dost, takže mazání je nezbytnost.

3. Jaké produkty momentálně používáš na odlíčení a čištění pleti?
K odlíčení pleti aktuálně používám micelární vodu Garnier (recenze), které je už ale jen na dně a mám koupenou Mixu, na kterou se teď chystám. Kromě toho mám ještě odličovací olej Saloos, který je skvělý například na tekuté rtěnky. Na čištění pleti používám čistící pěnu SebaMed, kterou ale v poslední době trochu zanedbávám a používám spíše peeling. Oba produkty doplňuji čistící silikonovou houbičkou od Ebelin, která je opravdu super :-)


4. Používáš peeling?
Ano, na pleť používám většinou obden meruňkový peeling od Freemana (recenze) a na tělo jsem zrovna dostala na testování bio peeling Mojito od Saloos.


5. Jaký pleťový krém používáš?
Ráno pod make-up jsem si nejvíce oblíbila krém s chia semínky od Avonu (recenze) a večer používám Hydrabio Riche od Biodermy.


6. Používáš oční krém?
Mám doma oční krém Balea, ale popravdě ho dost zanedbávám a většinou na oční okolí používám stejný krém jako na zbytek pleti. Budu to muset napravit a konečně ho začít pořádně používat :-)


7. Jaký make-up momentálně používáš?
Používám Match Perfection od Rimmel (recenze), který je velmi lehký, takže se na léto skvěle hodí. Uvažuji i o koupi nějakého BB krému, který jsem zatím nikdy nezkoušela, jelikož moje pleť vyžaduje lepší krytí.


8. Co si myslíš o umělých řasách? Používáš je?
Umělé řasy jsem nikdy sama nezkoušela a ani mě to moc neláká. Myslím si, že můžou vypadat hezky, ale spíše jen na nějaké focení, líčení a podobně. Na denní nošení se mi to moc nezamlouvá.

9. Věděla jsi, že bys měla měnit řasenku každé 3 měsíce?
Ano, už jsem o tom někde četla, ale popravdě se tím zrovna moc neřídím. Řasenky u mě většinou vydrží dokud jsou použitelné nebo si nevšimnu nějakých změn v konzistenci, vůni a podobně, takže je používám klidně i několik měsíců nebo rok.

10. Jakou značku řasenky momentálně používáš?
Nejvíce teď používám The Lash Curler od Essence, kterou jsem si dost oblíbila. Potom je také fajn řasenka Fabulous Lash od Miss Sporty. Plánuji si v nejbližší době pořídit také nějakou Maybelline.


11. Používáš podkladovou bázi pod make-up?
Zatím ne, kvůli sušší pleti používám spíše krémy, ale uvažuji o tom, že si nějakou bázi pořídím, možná Baby Skin nebo bázi od Dermacolu.

12. Používáš podkladovou bázi pod oční stíny?
Zatím ne, nepoužívám moc ani oční stíny, spíše výjimečně, ale chtěla bych se s nimi naučit víc pracovat a potom bych určitě začala uvažovat i o nějaké bázi.

13. Myslíš si, že vypadáš dobře bez jakéhokoliv make-upu?
Nemyslím, ale v poslední době už to nějak výrazně neřeším. Ze své pleti sice šílím pořád, ale nedělá mi problém například zajít nakoupit nenamalovaná.

Doufám, že se vám tag líbil a pokud jste takový nebo podobný také dělali, klidně mi dejte do komentářů odkaz, ráda se podívám. A uvítám tipy na BB krém pro suchou pleť z drogerie! :-)


Co si myslíš o umělých řasách? Měníš pravidelně řasenku?

11 komentářů

  1. rovnaký peeling od Freemana práve používam aj ja a celkom sa mi pozdáva aj ten na telo Mojito :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Super Tag. Umělé řasy nepoužívám a řasenku měním až prost dojde nebo změní konzistenci.. Nevím jestli ti poradím, protože moje pleť je spíše mastnější ale super BB Cream je od Astor Skin Match

    OdpovědětVymazat
  3. Super tag, fakt mě bavil :) Já si na léto koupila BB Cream od Garnieru a jsem zatím spokojená.

    Květinová Voda Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Tú micelárnu vodu od Garnieru zbožňujem :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle tagy jsou super, vždycky tu najdu nějakou novou inspiraci. :) Co se týče těch řasenek, taky se tím zrovna moc neřídím. :D Ale u některých to tak zhruba i vyjde, prostě vyschnou.

    OdpovědětVymazat
  6. také bych ráda našla dobrý BB krém, ale zatím jsem na žadný vhodný nenarazila :/
    moc pěkný Tag, skvěle jsi ho zpracovala :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty jo, teď se cítím jako strašný lajk, oproti tobě používám skoo úplné minimum :D jinak já si myslím, že v létě s opálenou pokožkou je každá hezká i když je nenamalovaná :)

    OdpovědětVymazat
  8. V hodně věcech a produktech se s Tebou shoduji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super tag :D taktiež mi nerobí problém isť do obchodu nenamaľovaná a hlavne v meste, kde ma nikto nepozná :D

      Vymazat
  10. Tag je super, určitě je dělej častěji :) Taky si teď chci pořídit řasenku od Maybelline, tak uvidíme. Jinak řasenky tak často neměním, jsem na tom asi jako ty-až dojde :D -L

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥