Osvěžující arnikový sprchový gel Weleda

Většinou dávám přednost sprchovým krémům, no v aktuálním horkém počasí jistě mnozí z nás ocení hlavně nějaké to osvěžení. A já bych vám dnes ráda představila jeden sprchový gel, který tohle zvládá na jedničku.


Jedná se o arnikový sprchový gel od značky Weleda, který je skvělým pomocníkem do sprchy nejen po sportu, ale pokaždé, když potřebujete osvěžit nebo dodat energii. Já ho tedy používám hlavně když se sprchuji ráno a potřebuji se pořádně probrat a dodat si energii na zbytek dne, večer dávám naopak přednost spíše sprchovým krémům.

Balení je jako i u ostatních produktů Weleda velmi pěkné a kvalitní. Konzistence je, jak už napovídá samotný název produktu, gelovitá. Barva produktu je průhledná a má poměrně dost výraznou parfemaci, čehož jsem se nejdřív bála, jelikož bylinkové vůně v kosmetice moc nevyhledávám. Nakonec jsem si tuhle vůni ale oblíbila, právě ona mě dokáže ráno nakopnout a probudit. Kromě arniky, která pokožku osvěží, gel obsahuje také levanduli, která zklidňuje mysl a rozmarýn, který dodá energii. Gel na pokožce krásně pění, přestože neobsahuje SLS ani žádné jiné nezdravé látky. Pokožku zanechává krásně jemnou, voňavou a hydratovanou, i když kdo trpí na sušší pleť, tak se bez namazání asi neobejde.



Složení: voda, alkohol, cocoyl glutamát disodný, coco-glukosid, glycerin, směs přírodních éterických olejů*, xantanová guma, cocoyl glutamát sodný, extrakt z květů Arniky horské, kyselina mléčná, kyselina citronová, vitamín E, lecitin, glyceryl oleát, citrát hydrogenovaných glyceridů kyseliny palmitové, askorbylpalmitát, limonen*, linalool*.
*z přírodních esenciálních olejů

Gel seženete v drogeriích nebo na oficiálním e-shopu Weledy, kde za 200 ml balení zaplatíte 209 Kč. Já jsem s tímto sprchovým gelem nadmíru spokojená a určitě ho doporučuji všem, kteří potřebují po ránu dodat novou dávku energie nebo se jen tak osvěžit během horkých letních dní :-)

Hodnocení: 5/5

Děkuji Weledě za poskytnutí produktu k recenzi.


Jaký je váš oblíbený osvěžující sprchový gel? Máte rádi bylinkové vůně v kosmetice?

P.S. Připomínám, že se mi stále neozvala vítězka giveaway, kterou najdete na FB nebo v giveaway článku.

17 komentářů

  1. Bylinkové vůně spíš moc nemusím, ale mám ráda bylinkové čaje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá zaujímavo, no myslím, že by mi vadila tá výrazná parfemácia :( Ale tá levanduľa a rozmarín znie dobre, to mám rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím konečne od Weledy nie čo vyskúšať :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento by som aj ja chcela vyskúšať! :) Akurát som dnes skúšala ten mandľový sprchový krém, našťastie mne jeho vôňa nevadí ani po kontakte s vodou a pokožkou, ale je to celkom zaujímavé, že sa tak zmení.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Má krásny obal a vyzerá zaujímavo :) Zdá sa mi, že som ho videla u nás v DM, takže keď spotrebujem svoj aktuálny popozerám sa aj po tomto :) super recenzia ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Bylinkové vůně v kosmetice naprosto zbožňuju. Proto je můj oblíbený sprchový gel levandulový z YR :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Přidávám se k pochvalnému hodnocení tohohle sprchového gelu - ohromně voňavá záležitost! A do horka naprosto ideální :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  8. vau vypadá naozaj skvelo :) Super recenzia :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá dobře, i když ta bylinková vůně asi dost lidí odradí :)

    OdpovědětVymazat
  10. so značkou Weleda ešte nemám skúsenosti, ale vyzerá naozaj veľmi dobre! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  11. Na recenzovanie Weledy sa tiež chystám :) u mňa momentálne vyhráva sprcháč od Baley s vôňou melónu

    OdpovědětVymazat
  12. naozaj dobre vyzera, ja som kedysi použivala len obyčajne mydla a potom som presedlala na sprchove gely, a čo sa tyka niakych bylinkových voni snimi nemam problem pekne voňaju:)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to úžasně, musí i skvěle vonět. :) To máš pravdu, na léto jedině něco takového, co osvěží. Ale mě asi probudí nejvíc mix nějakého ovoce. Jen málokdy je to nějaká rostlinka. Ale zkusit bych to mohla. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já ho mám také a opravdu má výraznější vůni, spíše povzbudivou. U nás je pro jeho vůni oblíbený i u muže. Řekla bych, že se pro pány vyloženě hodí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥