Aliexpress tipy #4

Čínské e-shopy jsou v poslední době velmi oblíbené a ani já nejsem pozadu a občas odtud objednávám jako divá. Zjistila, že jsem to dost návyková činnost, při které mám pocit, že potřebuji milion nepotřebných, ale super roztomilých věcí.


Nedávno mi přišla výplata a já jsem zde nechala skoro dva tisíce. Na druhou stranu se ale teď můžu těšit na víc jak 20 balíčků, takže peněz určitě nelituji. Dnes jsem si pro vás připravila tipy na některé věci, které mi v posledních měsících přišly a já se o ně s vámi ještě nestihla podělit, takže jdeme na to :-)


Jako první bych vám chtěla ukázat plavky, ze kterých jsem opravdu nadšená. Byly jednou z nejdražších věcí, které jsem na Aliexpress kdy objednávala a trochu jsem se obávala, aby plavky měly dobrou kvalitu (i když těch několik tisíc nadšených recenzí mě docela ujistilo), no hlavně, aby mi velikost dobře seděla. Plavky dorazily cca za měsíc, materiál je opravdu neoprenový a velikost mi sedí také skvěle (oba díly mám XS), takže za tu cenu jsem absolutně nadšená! Kromě toho jsou teď plavky ještě o několik dolarů levnější ($13.90), tak uvažuji i o další barvě.

Cena: 17.24$ (cca 430 Kč)
Hodnocení: 5/5


Ještě chvíli zůstanu u letních doplňků a ukážu vám sluneční brýle, které mi také dorazily během června. Dodací doba byla sice asi dva měsíce, jelikož prodejci dlouho trvalo než balíček vůbec odeslal, ale z výsledku jsem nakonec byla opravdu spokojená. Brýle přišly v obálce a ještě zabalené v ochranné bublinkové folii, nebyly nijak poškozené, uvolněné ani poškrábané a vypadaly docela kvalitně. Kromě toho nemají tak velká skla, takže na můj malý obličej skvěle sednou a konečně jsem měla pocit, že mám sluneční brýle, které mi opravdu docela sluší. Jsou černé se zlatými detaily a nafialovělými skly. Už jsem si objednala další podobné, hlavně kvůli tomu, že tyhle jsem si už stihla šikovně škrábnout. Pokud se vám nelíbí přímo tyhle, tak na odkazu najdete i spoustu dalších variant.

Cena: 2.39$ (cca 60 Kč)
Hodnocení: 5/5


Teď už se od letních věcí přesunu a ráda bych vám ukázala skvělou pomůcku na čištění štětců, kterou je Brushegg. Jednou jsem tuhle šikovnou věcičku zahlédla na jednom blogu a hned mě zaujala a objednala jsem si ji také. Je to silikonové cosi ve tvaru vajíčka, které je z jedné strany zploštělé a jsou na něm rýhy. Vajíčko je uvnitř duté, abyste do něj mohli dát dva prsty a o nerovný povrch vyčistit pomocí šamponu a vody kosmetické štětce. Můžete si vybrat i z několika barevných variant :-)

Cena: 1.62$ (cca 40 Kč)
Hodnocení: 5/5


Poslední věcí je penál, který jsem si objednala na příští školní rok. Znáte to, jako každý rok si řeknu, že teď už konečně začnu něco dělat, že si budu psát všechny sešity, vést diář a nebudu mít ve všem bordel. A abych se na to víc těšila, tak si začnu pořizovat pěkné sešity, tužky a diáře. A třeba i penál. Chtěla jsem jenom nějaký jednoduchý, malý a obyčejný, který pro mě, jakožto člověka, který s sebou nosí obvykle jen propisku, úplně stačí. Nakonec jsem si vybrala tento hnědý, z umělé kůže s malým detailem Eiffelovky (nemám moc ráda, když je všude tenhle motiv, ale tady se mi to docela líbilo). Penál vypadá celkem kvalitně, tak uvidíme, co vydrží. Sice se mi stále nejvíce líbí plechové penály, které jsou na Ali opravdu krásné, ale nemám ráda, když mi potom v tašce hrkají všechny tužky, tak si vystačím s tímto :-)

Cena: 1.13$ (cca 30 Kč)
Hodnocení: 4/5


Zajímají vás články tohoto typu? Co jste si na Ali pořídili v poslední době vy?

36 komentářů

  1. Přesně takové brýle potřebuju! Asi provětrám peněženku na Aliexpressu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že je super, že na Ali člověk tolik neutratí, ale ono je právě díky těm cenám těžký zůstat jen u jedné věci :-D

      Vymazat
  2. Skvělé nákupy, já na E-bay nebo Ali moc nenakupuju, protože se bojím co dojde, zatím jsem byla vždy spíše zklamaná, ale asi to opět přehodnotím a zkusím najít něco, co by mi mohlo udělat radost. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to chce jen hledat, většinou si dané věci vybírám podle počtu objednávek a hodnocení zákazníků :-) Taky jsem už párkrát byla zklamaná, ale většinou neobjednávám nějak drahé věci, takže to potom nemrzí tolik :-)

      Vymazat
  3. Skvelé! :) najviac sa mi páčia tie plavky a okuliare! :) vážne super výber! :) ja z takýchto e-shopov moc často nenakupujem, ale asi by som mohla začať pretože tie ceny ma fakt lákajú.
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že je to super a když už něco nakonec není podle představ, tak většinou není problém se s prodejcem domluvit na vrácení peněz (většinou raději vrátí peníze, než dostat špatné hodnocení) a nebo toho nákupu člověk nemusí tak litovat, když je to za pár korun :-)

      Vymazat
  4. Ty plavky chci už dlouho, ale nevím kde je sehnat. :( Na aliexpressu neumím. :D Pěkný článek.
    http://anyworld0036.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na internetu je ohledně nakupování na Ali a Ebay hromada návodů, i já se učila podle nich, popřípadě klidně poradím :-) Nebo jsou třeba slečny na Vinted, které jsou ochotné někomu objednat, ale podle mě je lepší si to udělat sám, nic na tom není :-)

      Vymazat
  5. Tak brush egg si idem rovno objednať :D Stále som si síce hovorila, že niečo také určite nepotrebujem.... Ale potrebujem ;) :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to super věc, není tak nepotřebná jako spousta jiných věcí, které si na Ali jinak objednávám a kromě toho stojí pár korun, tak proč ne :-)

      Vymazat
  6. Ja už dlhšie rozmýšľam že si niečo z Ali objednám, tie plavky sú napríklad super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to super, hlavně na takové roztomilé blbosti, které se jinak shánějí těžko, ale občas je fajn i oblečení :-)

      Vymazat
  7. Na Aliexpress zatím čtu jen samou chválu. Ty plavky vypadají moc dobře! Asi se tam taky mrknu, ale přesně jak píšeš, je mi jasné, že té závislosti hned podlehnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hrůza, jdu si tam koupit blbost za dva dolary a nakonec těch blbostí je deset a člověk ani nevnímá, že nakonec utratil tolik :-D

      Vymazat
  8. Krásné kousky sis koupila! :) Ale i přes všechny kladné recenze jsem pořád intenetovým nákupům z takovýchto stránek na chuť nepřišla ;)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Chápu, že ne každého takové nakupování láká, dřív to šlo taky mimo mě :-)

      Vymazat
  9. plavky jsou super, podobají se dražší verzi Triangl :) a Brushegg bych taky potřebovala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že na Aliexpress je napodobenin na tyhle plavky plno, ale jen málo je tak kvalitních, většinou to je obyčejná plavkovina a ne neopren :-)

      Vymazat
  10. Plavky budou vypadat na těle určitě pěkně a penál se mi taky líbí :) Nakupovací články já mám ráda moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, takový typ článků je i můj oblíbený :-)

      Vymazat
  11. Awww ty sluneční brýle jsou super! Já si z Ali objednávala jen jednou a to přes kámošku. Taky sluneční brýle a jsem s nimi spokojená 50 na 50.

    The 15 Weird Questions

    OdpovědětVymazat
  12. pekné kúsky, ja už musím šetriť tak už radšej na Ali alebo Ebay ani nepozerám, no tú hubku na čistenie štetcov si asi kúpim :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych už se tam radši neměla ani dívat a raději šetřit :-D

      Vymazat
  13. ty "triangl" bych taky si tam chtěla objednat, ale bojím se velikostí :)
    jinak boží blog! jdu se přihlásit do pravidelných čtenářů :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla strach, ale vždycky objednávám všude nejmenší velikost, tak jsou doufala, že budou sedět a naštěstí ano :-) A moc děkuji za pochvalu a přihlášení odběru ♥

      Vymazat
  14. Tohle to znám, na jaře jsem tomu taky propadla a pořád něco objednávala, ale teď už jsem díky Bohu vyléčená.. :D Já teda nevím, ale za mě ty plavky ne... :/ Mám je taky a kupovala jsem je taky za vyšší cenu, aby to bylo aspoň pořádná, ale ten neopren je hrůza... Měla jsem je v Egyptě a tom se nedá vůbec opalovat, člověk se v tom potí. Nebo tobě to nepřijde? :) Já jsem takhle ráda, že nemám originály, protože to bych se asi hodně vztekala :D a potom mi taky trochu vadí, že jakmile to jednou přijde zmačkaný, tak už s tím nic neuděláš a musíš si i doma dávat pozor jak to máš uložený a podobně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že se v tom člověk dost potí, takže na opalování bych je asi nebrala :-) Já se moc neopaluji, takže mi to tolik nepřekáží, ale je pravda, že si musí člověk dávat pozor na to, aby si je nějak nezpřehýbal :-)

      Vymazat
  15. Aliexpress mě jednou zruinuje. Mám doma tolik slunečních brýlí, obalů na telefon, šperků a jiných kravinek, že bych to mohla prodávat :D Vždycky si říkám, že tam člověk neutratí moc peněz, když je to tak za levno.. Jenže pak toho nakoupím tuny a divím se, kam ty peníze mizí.. :D A stejně mám pořád radost z každého balíčku! :)
    Mimochodem, ty plavky jsou vážně super! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, za dva dolary, no nekup to, ale když to takhle člověk udělá desetkrát, tak už to tak málo není :-D Ale jak říkáš, taky mám radost, když přijdu domů a čeká na mě balíček a já nevím, co mi přišlo :-)

      Vymazat
  16. Skvělý článek, teď momentálně přemýšlím o tom že bych si z Aliexpressu objednala selfie stick a nebo plavky. (Také triangl:)). Jenže se bojím tipnout si velikost.:/:D Tak snad se odhodlám a koupím si číslo, které mi padne!:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy si stačí pročíst hodnocení, kde třeba i kupující potvrzují, že udané velikosti odpovídají. Každopádně hodně štěstí při výběru, ať ti padnou :-)

      Vymazat
  17. Tenhle styl plavek se mi skoro vůbec nelíbí, nemůžu si pomoct :D Ale brýle jsou fakt krásné :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že ne každému se musí líbit, mě se taky spousta trendů doteď nezalíbila :-)

      Vymazat
  18. Ty plavkyyy jee! A asi bych se mela podivat po slunecnich brylich, hodily by se:D ale nosim je tak nerada!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je dřív taky nosila nerada, hlavně proto, že jsem nemohla najít žádné, které by mi slušely, ale tyhle nosím ráda :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥