Aliexpress tipy #5

Tyhle nákupy tu sice byly jen nedávno, ale během dvou týdnů mi dorazilo hned několik balíčků a jelikož jich ještě spoustu očekávám, rozhodla jsem se dát dohromady další tipy na věci z Aliexpress. Snad vás takové články ještě stále baví :-)



Jako první tu mám organizér, který jsem původně zamýšlela využít na make-up, ale potom jsem si pořídila na kosmetiku průhledné organizátory v DM a tenhle nakonec našel využití na psací potřeby. Je kartonový, takže se s ním musí opatrně, ale drží dobře a na stole vypadá moc hezky. Na výběr máte z několika barevných variant.

Cena: 1.99$ (cca 50 Kč)
Hodnocení: 5/5
Odkaz


Ve chvilce DIY nálady jsem si objednala také tyto washi pásky. Na ruličce je pásky poměrně dost, lepí dobře a vypadá moc hezky, nejspíše ji využiji hlavně do diáře, na jiné tvoření jsem nešikovná. Na výběr je z pěti variant, ale musíte prodejci k objednávce napsat jaké barvy chcete, jinak vám budou zaslány náhodné.

Cena: 0.78$ / pc (cca 18 Kč)
Hodnocení: 5/5
Odkaz


U papírnictví stále zůstáváme, jen bych ještě chtěla podotknout, že následující a poslední tři věci mi přišly ani ne za dva týdny, to se mi snad ještě nestalo :-) Tyhle malé sticky notes ve tvaru cupcake-u jsem rozhodně musela mít. Takové lepíky já ráda, škoda, že jsem si jich rovnou neobjednala víc. Na výběr máte kromě cupcake designu také srdíčka nebo kytičky.

Cena: 0.50$ (cca 12 Kč)
Hodnocení: 5/5
Odkaz



Poslední papírenskou věcí jsem také nejvíce nadšená. Jedná se o Molang diary, který jsem okukovala už dlouho, no až když jsem ho uviděla u Stray alley jsem si ho konečně pořídila. Je to vážně roztomilý diář, tak snad si ve školním roce konečně budu všechno poctivě zapisovat. Diář je hned ve třech barevných variantách - modré, růžové a bílé. Bohužel si nemůžete sami vybrat barvu a prodejce sám upozorňuje, že zaslání je náhodné, no můžete zkusit napsat k objednávce zprávu, že chcete určitou barvu, většina prodejců vám vyhoví. Mě se líbily všechny, tak jsem to nechala na náhodě a nakonec mi přišel modrý a vůbec nelituji :-)

Cena: 6.03$ (cca 150 Kč)
Hodnocení: 5/5
Odkaz


Poslední věcí jsou opět sluneční brýle, hodně podobné těm z předešlého článku. Tyto mají však modrá neprůhledná skla a stříbrné detaily. Jsou trochu širší, takže mi nesedí tak perfektně jako ty předchozí a také jsou trochu křivé, hlavně ta plastová sedýlka na nos jsou jedna víc nahoře a vepředu, takže při nošení je jedna vidět a druhá ne. Je to sice detail a nošení tím není nijak víc nepohodlné, ale jak o tom vím, tak mi to tam prostě překáží a pořád se na to dívám. Jinak jsou fajn, ale vážně nevím proč jsem si je neobjednala z toho samého odkazu jako ty předchozí, nejspíše by mi seděly lépe :-)

Cena: 2.45$ (cca 60 Kč)
Hodnocení: 3/5
Odkaz


Baví vás tento typ článků? Nakupujete rádi papírenské potřeby?

39 komentářů

  1. Věci jsou pěkné, dost mě zaujaly lepící pásky a organizér se mi líbí též. Myslím že na psací potřeby se hodí více, přece neni moc prostorný.. No mě by tyhle věci nejspíš ležely doma ladem, prostě bych je moc neužila.. Jinak samozřejmě se těší na další Aliexpress nákupy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si občas něco pořídím a potom mi to doma leží, teď už se tomu snažím co nejvíce vyvarovat :-D

      Vymazat
  2. všetko sú to nádherné vecičky, páči sa mi hlavne diár a okuliare :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pásky vypadaj skvěle a mám teď obrovské nutkání si je koupit..jenže fakt netuším, co bych s nimi dělala :D -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky zatím nemám jasnou představu, ale ono se určitě něco najde! :-D

      Vymazat
  4. o aliexpres som počula nejako sa to na slovensku rozbehlo aj moja sesternica stade objednavala ale ja sa akosi toho bojim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ze začátku taky bála, než jsem pořádně pochopila jak to všechno funguje :-)

      Vymazat
  5. Jůůů, ten mufínek musím míííít :) ten je božíí :) jinak nemáš trochu strach z těch brýlí? Já se vždy bojím, že v tom není žádný filtr :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě jsem to zatím moc neřešila, myslím, že např. brýle z H&M apod. na tom budou dost podobně a žádné opravdu kvalitní jsem si zatím nekupovala, ale určitě bych si nějaké takové pořídit chtěla :-)

      Vymazat
  6. Opět krásné kousky! :) Jediné moje štěstí je, že se bojím zadávat do objednávek číslo svojí karty, jinak bych tam nakupovala snad pořád :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem se taky nejdřív bála, ale zatím v pohodě, tak snad to tak i zůstane. Ale je škoda, že nejde platit přes PayPal, to by bylo určitě lepší :-)

      Vymazat
  7. To lepítko je super, jsem úchylná na takové cute věcičky :D :) Super článek a těším se na další takový!

    July Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Taky mám takové roztomilé blbůstky ráda :-)

      Vymazat
  8. Diář a organizér se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé věci. Když jsem objednávala z Aliexpresu organizéry, tak jsem uvažovala nad tím papírovým, ale nakonec jsem si vzala jiný. Diář vypadá roztomile. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jich je tam spousta krásných, že jsem si sama nemohla vybrat :-)

      Vymazat
  10. Hezký nákup ;) Po "washi" páskách jsem už také pokukovala :) Ten diář je roztomilý ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam super výběr, za ty originální bych u nás asi tolik nedala... :-)

      Vymazat
  11. Nikdy by mi nenapadlo takéto veci hľadať na aliexpress ale vďaka, aspoň viem na čo okrem kozmetiky začnem míňať peniaze:D Inak ten diár je neskutočne zlatý.

    the emthusiast

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tyhle drobnosti z Ali moc ráda, u nás se to shání těžko a tam to stojí pár korun :-)

      Vymazat
  12. takových článků dělej víc! ono je někdy docela těžké si na Ali něco vybrat, a když takhle narazíš na nějaký článek s ověřeným zbožím, které je navíc nafocené, tak to často moc pomůže! ten zápisník je neskutečně roztomilý :) super článek :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Budu jen ráda, když to někomu pomůže při výběru, co si odtud (ne)objednat, já jsem za takové recenze a tipy u ostatních taky ráda :-)

      Vymazat
  13. Prišli ti perfektné veci a tento diár, krásny! :)

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten diář je dokonalý, fakt moc roztomilý! <3 I ostatní věci se mi moc líbí. Hezky jsi pořídila. :)
    Krásný blog!

    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Jsem ráda,že se ti moje nákupy líbí :-)

      Vymazat
  15. Mě furt vyskakuje na aliexpress reklama, ale když to vidím, tak si tam i něco objedná, jsem na tyhle věci magor :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ja sa odtiaľ eštte stále bojím objednávať, ale majú tam super vecičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, tak třeba se k tomu někdy dostaneš, nic na tom není :-)

      Vymazat
  17. Ty pásky jsou must have! Já si vždycky nakoupím, jak si na konci srpna neudělám boží sešity do školy a vždycky to dopadne tak, že píšu do těch nudných neozdobených. Ať žije lenost :D Parádní článek :)

    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ten diář je boží a roztomilej ! :D :) super nákupy, brzo budu na ali zase objednávat :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné věci takové ťuťu :D Brýlky mám stejné jen celé černé a došly mi na sklíčku trochu flekaté ale překousla jsem to a nosím je. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Díky tobě jsem Aliexpressu vážně propadla :D Ale teď jsem tam dlouho nic neobjednávala. Já jsem si tam objednala jedny kulaté brýle - přišly mi hrozně rychle, ale jedna nožička byla těžce otevíratelná, nějak jsem tomu nedávala váhu, ale měla jsem je minule v práci a když jsem se na ně dívala, všimla jsem si praskliny na sklíčku, asi kvůli tomu, jak se ten plast kolem napínal díky té nožičce, takže jako můžu brečet v koutě, protože jsou užasné, ale podívám se na ně v Primarku :D Každopádně ten diár vypadá skvěle. Také jsem se tam chtěla po nějakém podívat a doufám, že mi přijde, než nastoupím do školy. No asi je ti jasné, co jdu teď po shlédnutí tvých nákupů dělat. A mimochodem - ty brýle jsou skvělé, jen je škoda, že mají malou vadu :(

    OdpovědětVymazat
  21. jééé to je plno krásných věcí :) ....musím přiznat že na paapírencké věci mám velkou úchylku a Aliexpress je v tomto opravdu zlo :D člověk by tam nechal tisíce za nepotřebné maličkosti :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥