Pro kosmetiku na Dekorativku

Jelikož spoustu značek, které bychom chtěli vyzkoušet, v drogerii nenajdeme, přichází na řadu nejrůznější internetové e-shopy s širokým sortimentem kosmetických produktů. Jedním z nich je i e-shop Dekorativka.cz, který jistě mnozí z vás už více či méně dobře znají.

Vedle značek z drogerie jako je Essence, Catrice nebo Dermacol, zde naleznete spoustu hůře dostupných značek jako e.l.f., W7, Sleek, Makeup Revolution, EOS, Milani a mnoho dalších.


Osobně se mi moc líbí celá myšlenka projektu Dekorativka.cz vedená týmem 3 slečen, které se rozhodly spojit svého koníčka s prací a vytvořily tento web. Přináší pro nás jejich oblíbené značky a produkty, které samy vyzkoušely a byly s nimi spokojené. Najdete zde značky dekorativní, ale i pečující kosmetiky, které považují za kvalitní a zároveň cenově dostupné. Vyhýbají se také firmám testujících na zvířatech a najdete zde i značky přírodní kosmetiky.

Taková myšlenka se mi zamlouvá a proto jsem byla nadšená, když se mi povedlo s tímto e-shopem navázat spolupráci. Slečna, která se mnou komunikovala, byla moc příjemná a nabídla mi na testování několik dekorativních produktů od značky Sleek. Já jsem s touto značkou doposud žádné zkušenosti neměla, takže jsem se na balíček, který na mě doma za pár dní čekal, moc těšila.


Balíček obsahoval dvě paletky, jednu rtěnku a nechyběla ani malá sladká pozornost. Na testování jsem obdržela konkrétně Sleek rtěnku v odstínu Loved Up a dvě paletky očních stínů ve variantě Storm a Vintage Romance, která putovala do právě probíhající giveaway.

Už při focení produktů jsem se přesvědčila o skvělé pigmentaci, takže se na testování moc těším :-)


Znáte e-shop Dekorativka.cz? Co byste si odtud rádi pořídili?


P.S. Během příštího týdne jsem na sportovním kurzu, takže mě tu nenajdete, každopádně se chystám přednastavit alespoň jeden článek (nejspíše na středu) a po delší době to budou opět nákupy, tak snad se vám budou líbit.
Mějte se krásně :-)

10 komentářů

  1. Web dekorativka.cz je super. Najde se tam veškerá kosmetika která právě na blozích frčí a hlavně maji věci které za něco stojí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte som o tejto stránke popravde nepočula, ale idem si na ňu kliknúť :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to moc gratuluji ke spolupraci, to je super :) Prave, ze nic z toho neznam, tak o to vice se tesim na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke spolupráci a budu se moc těšit na recenze a příspěvky! :)
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluju ke spolupráci :) Těším se na recenze. Sleek bych chtěla vyzkoušet, hlavně jejich bronzer, tvářenku a rozjasňovač v jednom :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už dlouho plánuju nákup na tomto webu a uvidíme, možná půjdu do toho Sleeku) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Sama chci něco od Sleek zkusit :) E-shop jsem neznala, takže díky za tip
    Mně osobně se líbí e-shopy, kde je více kosmetických značek pospolu než jen jedna

    OdpovědětVymazat
  8. O e-shopu jsem už slyšela, ale ještě jsem jeho stránku nenavšívila - z obavy, co všechno bych si zase pořídila :D

    OdpovědětVymazat
  9. O dekorativce jsem už párkrát u nějakých slečen četla, ale co se týče kosmetiky, mnohem raději si jí pořídím na 'vlastní pěst', než takhle přes e-shop. Mám radši, když se na to můžu podívat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hned se podívám, akorát potřebuji něco nakoupit :D
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥