Přírodní kosmetika Weleda

Značku přírodní kosmetiky Weleda určitě spousta z vás už více či méně dobře zná. Myslím si, že především v péči o pleť a tělo bychom si měli dávat pozor, jaké produkty používáme a věnovat pozornost složení daných kosmetických přípravků.

Před několika dny se mi podařilo navázat spolupráci právě s Weledou, což mi udělalo obrovskou radost a rozhodla jsem se vám před samotnými recenzemi nejdříve napsat něco málo o filosofii a historii této značky.

Zdroj

Weleda působí již od roku 1921, kdy byl otevřen Klinický a terapeutický institut ve Švýcarském Arlesheimu. Hlavními představiteli se stali doktorka Ita Wegmanová, společně s chemikem Oskarem Schmiedelem a doktorem Rudolfem Steinerem. Společně vyvinuli první farmaceutické přípravky, jejichž koncepce zůstává v léčivách Weledy dodnes. Dr, Steiner a Dr. Wegmanová prezentovali celostně působící léčiva, která stimulují organismus tak, aby se vyléčil sám.

Během uplynulých více než devadesáti let se Weleda vyvíjela a objevovaly se stále nové pobočky s jejich produkty, ať už léčivy či s přírodní kosmetikou. V České Republice můžete prodejnu Weleda aktuálně najít v Lidické ulici v Praze 5.

"V souladu s člověkem i přírodou" - tak zní firemní motto Weledy, které mluví snad za vše. Důležité hodnoty této značky jsou tedy především být v souladu s člověkem, ať už se jedná o spravedlivé zacházení se zákazníky nebo dobrý přístup k zaměstnancům. V souladu s přírodou, neboť jsou pro ní nepostradatelné přírodní zdroje a ekologické zacházení. Pro Weledu je také důležitá všestranná kvalita a v neposlední řadě etické hospodaření.


Já jsem na otestování dostala tři produkty z jejich nové řady mandlové péče pro citlivou pokožku, konkrétně sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce. Navíc jsem ještě obdržela arnikový sprchový gel, takže produktů je opravdu dost a už se moc těším až se vrhnu na testování :-) O mých dojmech z produktů se později samozřejmě také dozvíte :-)


Máte zkušenosti s produkty značky Weleda? Jaká je vaše oblíbená značka přírodní kosmetiky?

P.S. Omlouvám se za delší nepřítomnost, nestíhám, ale budu se snažit publikovat články opět častěji. Kromě toho se v nejbližších dnech můžete těšit také na malou odměnu ve formě giveaway! :-)

10 komentářů

  1. Žando,
    ty měníš ten design, jak "ponožky" :D Připadám si pozadu :D Jinak teď také zkouším různé přírodní kosmetiky, snad se jednou dostanu i na značku Weleda. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  2. S Weledou teda ještě žádné zkušenosti nemám, ale značka mě velmi zajimá tak uvidíme) těším se na recenze! -L

    OdpovědětVymazat
  3. Weledu znám, ale nemám s ní moc zkušenosti. Nijak mě nepřitahuje či jak to říct :D. Každopádně se těším na recenze a třeba se odhodlám :). A krásný design :3.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tedy od nich nic jeste nemam, ale dneska jsem cetla vybornou recenzi na jejich balzam na rty,tak zvazuji jestli do nej jit :), tak jsem teda zvedava, jak budes jeste ty spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  5. Weleda působí skvěle, ale stále od nich ještě nic nemám, tak třeba brzy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ešte som o tejto značke nepočula, takže díky za recenziu !
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se na Tvoje dojmy, protože kosmetiku znám z DM, ale nic jsem nezkoušela ještě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nedávno som sa o tejto značne dopočula a veľmi sa mi páči, takže najbližšie v drogérii pozriem ten krém na ruky, ale veľmi sa mi páči aj ich balzám na pery :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥