Nákupy a novinky #5 New Yorker, Cropp, F&F, Kik

Po dlouhé době vám sem opět přináším nějaké nákupy, tentokrát čistě nekosmetického rázu, jelikož se jedná o nové kousky do mé poloprázdné skříně. Dostala jsem totiž první výplatu za své víkendové brigády a hned bylo jasné, do čeho je investuji :-) Aktuálně jsem sice se školou na sportovní kurzu, ale rozhodla jsem se alespoň jeden článek přednastavit, tak snad se vám bude líbit :-)


S přítelem jsme si zase po delší době udělali výlet do Pardubic, u nás bych totiž obchody jako H&M nebo New Yorker bohužel nenašla. Must have číslo jedna byly rozhodně nové kraťasy a po dlouhém rozhodování jsem si nakonec vybrala právě v New Yorkeru tyto světlé potrhané a hlavně s vysokým pasem. Sice stály 699,- ale jsou opravdu krásné a pohodlné. Ty tmavší potrhané jsou naopak z Kiku z dětského oddělení, stály neuvěřitelných 139,- a vypadají taky skvěle :-)


Další nutností byla klasická trička a tílka. V New Yorkeru se mi zalíbil tento černý volný crop top a potom ještě klasické béžové tričko, které na fotce bohužel nemám. Obě nestála ani 100,- a jsou z moc příjemného materiálu. Černé tričko s kapsičkou jsem sehnala naopak ve výprodeji F&F za 149,- a je také moc příjemné. Našla jsem tam ještě klasické tílko v tmavě modré za necelých 100,-, ale to už jsem měla při focení sbalené, takže tu taky není. Každopádně ve výprodejích F&F nakupuji moc ráda, původní ceny mi vždycky přijdou dost vysoké, takže se raději podívám do slev, a i když moje XS často už není, tak někdy se na mě přece jen usměje štěstí :-)


Při prohledávání Kiku jsem narazila i na tyhle elastické džíny, samozřejmě opět v dětském. Konečně jsem našla takové, které by mi nebyly dlouhé, takže tam nemohly zůstat. A kromě toho stály jen 279,-, takže nebylo co řešit :-)


Poprvé jsme byli nakupovat také v Croppu, kde jsem nečekala, že si něco vyberu, ale nakonec se mi tam pár věcí zalíbilo a vybrala jsem si kšiltovku za necelých 300,-, která se mi moc líbí :-)


Nakonec tu mám ještě dvoje šaty, přičemž první růžové jsou zas a opět z Kiku za směšných 129,- (musím podotýkat z jakého oddělení?) a druhé mám už delší dobu, ale stále jsem je neměla na sobě, takže jsem se rozhodla je sem zahrnout. Jedná se o nádherné květinové šaty z New Yorkeru, které mě stály necelých 600,- a nejvíce se mi na nich líbí, že jsou z pevnějšího materiálu, takže sukně krásně drží svůj tvar :-)

To jsou celé moje nákupy :-) Ještě bych vám moc chtěla poděkovat za všechny komentáře, kterými se účastníte v giveaway a do které se stále můžete zapojovat zde. Mějte se krásně :-)


Jaké jsou vaše oblíbené obchody? Co jste si v poslední době pořídili nebo co je aktuálně vaše největší must have?

17 komentářů

  1. Ty kraťasy z NY vypadají fakt bombasticky! Taky se teď chystám na výporodej do Tesca, tak uvidíme, jestli něco seženu :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. Ty dziny se mi moc zalibili, ty jo a ty saty no super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že se zajdu mrknout do Kiku:D Skvělé úlovky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to jsou moooc krásné kousky, výborně jsi pořídila :) A moc se mi líbí ty květinové šaty z NY, ty jsou fakt úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlouho se chystám vyrazit na nákupy, peníze by byly, ale čas není. Jinak moc pěkné věci, když jsme byla na nákupech asi před měsícem, většinu věcí jsme viděla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kratasy,ksiltovku i saty chvalim :) Moc hezky jsi vybrala !
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
  7. Ty kraťasy jsou božský, už dlouho nějaké takové sháním a nemůžu na ně narazit nikdy :D tak třeba se příště poštěstí :D opravdu krásně kousky! :)

    Everything about my life

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou nádherné kousky! :)) Kord ty šortky ti závidím, už dlouhou dobu nějaké, jaké by mi seděly, hledám, ale stále jsem na ně bohužel nenarazila :(

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. ti, co můžou nakupovat v dětským oddělení se někdy maj, protože i tam se dají nalézt krásný kousky :D oboje kraťasy jsou úžasný!

    giveaway; in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné nákupy, také dokonalé kraťasy by sa mi tiež zišli :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vybrala si si vážne dokonalé kúsky :O

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné věci, ovšem nejvíce se mi líbí ty dvoje šaty... Hned bych je brala.

    OdpovědětVymazat
  13. Ach ty kraťasy ♥ jsou úžasné:) sama sháním nějaké riflové a roztrhané, ale zároveň chci, aby mi nekončily těsně pod zadkem :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tendenci si je pořád stahovat dolů :-D Ale chtěla jsem nějaké s vysokým pasem a ony všechny takové končí těsně pod zadkem :-D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥