Česká přírodní kosmetika Saloos

Jaká značka vás jako první napadne, když se vás někdo zeptá na českou přírodní kosmetiku? Věřím, že spoustu z vás by napadla právě značka Saloos, která je nejen mezi blogery velmi oblíbená a také dobře dostupná.
Saloos je totiž ryze česká značka, jejíž počátky sahají do roku 1993 a která je aktuálně největším českým výrobcem certifikované přírodní biokosmetiky. Výrobci si zakládají především na tom, aby se v produktech vyskytoval co největší podíl čistých přírodních látek a neobjevovaly se zde žádné syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika je vytvořená tak, aby byla vhodná pro všechny typy pleti a nevyvolávala alergické reakce.

Značka Saloos nabízí široký sortiment pečujících produktů, od nejrůznějších olejů, přes peelingy, květinové vody až po balzámy.

Já jsem asi před dvěma týdny dostala od této firmy nabídku na spolupráci, kterou jsem s radostí přijala. A další veliké překvapení na mě čekalo o několik dní později, kdy mi domů dorazil balíček, ve kterém bylo ukryto celých 5 balení různých produktů, které jsem si mohla sama vybrat. Vše bylo pečlivě zabaleno a doplněno brožurkami s informacemi o každém produktu.


Na testování jsem dostala konkrétně květinovou pleťovou vodu s mátou peprnou, regenerační obličejový olej Bio Argan Revital, hydrofilní odličovací olej s levandulí, bio tělový peeling Mojito a bio karité balzám 100% bambucké máslo. Ze všeho jsem opravdu nadšená a už se moc těším na testování jednotlivých produktů. Jak mi který produkt vyhovoval se potom určitě dozvíte v recenzích :-)


Máte zkušenosti se značkou Saloos? Jaký je váš oblíbený produkt?

P.S. V článku s giveaway a na mém FB je vyhlášen výherce soutěže o Sleek paletku, tak se nezapomeňte podívat, jestli to nejste právě vy! :-)

10 komentářů

  1. Se Saloos mám zkušenosti, celkem doma mám 8 jejich produktů a s každým jsme byla vždy spokojená. Můj nejoblíbenější produkt od Saloos je jejich kokosový olej :) Na blogu mám nějaké recenze, tak pokud tě zajímá můj názor na Saloos, tak můžeš kouknout.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Od Saloos jsem měla produkty 4 (masážní olej, tělový olej, hydrofilní odličovač a peeling čokoláda) a musím říct, že všechny byly skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte som od nich nemala, ale skúšala som si čuchnúť a naozaj krásne voňajuú!

    OdpovědětVymazat
  4. Doteď jsem třeba nevěděla, že se jedná o českou značku! Produkty Saloos mám ale obecně ráda a ten mojito peeling vypadá moc dobře :) -L

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty vypadají super, už se těším na recenze! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mojito peeling jsem měla a totálně jsem se do něj zamilovala! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  7. Ten peeling vypadá moc lákavě. Těším se na recenze:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vsetko co som od saloos skusala bolo zatial super :).... Velmi sa mi nepacia obaly.... Ale obsah je skvely :)

    OdpovědětVymazat
  9. Značku používám a miluji to, jak její produkty voní :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥