Hebká pleť s meruňkovým peelingem Freeman

Máte rádi peelingy na obličej? Já rozhodně ano, a to i přestože mám sušší pleť, tak si ho párkrát do týdne pravidelně dopřávám :-) Značka Freeman mě lákala již dlouho, především svou okurkovou slupovací maskou (na kterou se chystám), nakonec jsem si však jako svůj první produkt od této značky vybrala pleťový meruňkový peeling.


Začnu jako obvykle designem, který se mi u této značky moc líbí a nemám mu co vytknout. Svěží oranžová vypadá podle mě moc hezky. Balení je klasické v tubě a staví se na vrchní část, takže nemusíme produkt pokaždé složitě dolovat z druhého konce. Obsahuje 150 ml, takže vydrží poměrně dlouho.

Konzistence je krémová, což mi vyhovuje možná o něco lépe než konzistence gelové. Obsahuje rozdrcené skořápky vlašských ořechů a extrakt z meruněk s vitamínem C a E, který by měl účinně odstraňovat odumřelé povrchové kožní buňky, vyhlazovat pleť a podporovat její regeneraci. Pleť by měla být po použití čistá a rozjasněná. Peeling je vhodný pro všechny typy pleti.


Samotné použití sestává v nanesení peelingu na vlhkou pleť, vmasírování do kůže a následné opláchnutí. Peeling není příliš hrubý, ale ani naopak moc jemný, podle mě na pokožku obličeje ideální a zrníček je tam opravdu mnoho. Z pleti jde smýt dobře, za což jsem vděčná, jelikož nemám ráda, když musím produkt z pleti dlouho oplachovat. Po použití je pleť vyčištěná, rozjasněná a hlavně krásně heboučká. Jelikož mám však sušší pleť, tak se určitě musím potom hned namazat, peeling trošku vysušuje, ale není to nic hrozného. Vůně je pouze jemná a nevtíravá, ale voní nechemicky a krásně po meruňkách.



Výhody
  • pěkné a praktické balení
  • dostupnost
  • vydrží dlouho
  • lehce se nanáší i smývá
  • není příliš hrubý, ani příliš jemný
  • zanechává pleť vyčištěnou, rozjasněnou a hebkou

Nevýhody
  • trošku vysušuje

Peeling používám většinou jednou za dva dny a jsem s ním moc spokojená. Určitě si od této značky ještě ráda něco pořídím :-) 150 ml peelingu stojí cca 130 Kč. Produkty značky Freeman jsou dostupné v síti drogerií Rosmann nebo můžete objednávat např na stránce klidnesiuzivam.cz.

Hodnocení: 4,5/5


Máte zkušenosti se značkou Freeman? Jaký je váš oblíbený produkt nebo co byste rádi vyzkoušeli?

12 komentářů

  1. Zrovna nedávno mi od této značky přišly pleťové masky k recenzi, tak jsem na ně zvědavá. Doufám, že budou taky takhle fajn.
    Skvělá recenze! :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling vypadá suprově! Mám právě tu okurkovou slupovací masku a nemůžu si ji vynachválit :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá veľmi dobre, zbožňujem marhule, a to hlavne teraz, keď ide leto :D Skúsim sa po ňom poobzerať :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře. V rossmannu jsem se na něj nedávno koukala a mají ho tam teď za 90kč. Akorát já bych tento nechtěla, chtěla bych ten ve žlutém balením a nebo červeném a jako naschvál zrovna ty dva nikde nemají :D pokud na něj nenatrefím, tak si koupím asi tady ten :) tahle značka mě láká už dlouho. Super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá super. Že trochu vysušuje mi nevadí, pleť mám mastnější. Tak aspoň vím po čem koukat :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vůni meruněk, tu já můžu, je to jedna z mých nejoblíbenějších ♥. Vypadá dobře :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som konečne našla drogérky, kde je Freeman aj u nás,t ak sa neviem dočkať kedy niečo vyskúšam :) ani tento peeling nevyzerá zle, možno siahnem po ňom..aj keď ho budem mať asi chuť zjesť :D

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna v pátek jsme k němu čuchali s kamarádku v Rossmanovi a voněl naprosto krásně! Momentálně potřebuju spotřebovat všechny své peelingy a pak si pro něj asi skočím:)

    OdpovědětVymazat
  9. freeman používam, ale túto som ešte nemala, takže skúsim :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Kdykoli vidím něco s takovým druhem ovoce, ať už meruňka, nektarinka a broskev, ihned po tom sahám, protože ty vůně miluju a tohle musí vonět naprosto úžasně. Vůbec mi ta značka nic neříká, ale mám chuť se po tom podívat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Od Freemana jsem ještě nic nezkoušela, ale koukala jsem se už na masky

    OdpovědětVymazat
  12. Já od té doby, co chodím k nové kosmetičce, tak peeling vůbec nepoužívám. Říkala mi, že není na pleť vůbec vhodný, nebo maximálně jednou za měsíc, než se obnoví pleťové buňky. Já používám jen dva krát za den čistící krém + tonikum a jednou týdně si pleť vyčistím čistící maskou. Kromě toho si obličej každý den mažu pleťovým olejem s CBD , který mám z webu Cibdol. Díky němu mám pleť krásně hebkou a sjednocenou :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥