Aliexpress tipy #3

Po delší době jsem tu zase s nákupním článkem s tím, co jsem nakoupila přes čínský e-shop Aliexpress.com. Tentokrát to nebude o oblečení, ale spíše o takových maličkostech, kterými jsem si udělala radost. Tak jdeme na to!



Jako první tu mám jednu věc, kterou mám doma už delší dobu, a tou je vzorkovník laků na nehty, Pořizovala jsem si ho především kvůli recenzím, jelikož moje nehty snad nikdy nebudou vypadat dost dobře na to, abych vám je sem fotila. Vzorkovník přišel v obálce, zabalený v průhledném obalu. Je plastový a obsahuje 20 nehtů. Lakuje se na ně dobře, takže nemám co vytknout a jsem spokojená.

Cena: 1.40 $ (cca 35 Kč)
Hodnocení: 5/5

V pondělí na mě doma čekala další série balíčků, mezi kterými se nacházela i tato krásná šedobílá sluchátka společně s roztomilou pixlou ve tvaru makronky. Sluchátka jsem už nutně potřebovala nová a jelikož každá zničím nebo ztratím, nemá smysl, abych si kupovala nějaká drahá. Tyhle se mi zalíbily na první pohled. Sluchátka jsou klasická špuntová, s placatým kabelem, ozvláštněná pouze roztomilou šedou mašličkou. Fungují skvěle, i když samozřejmě nemůžete očekávat úplně úžasnou kvalitu zvuku, tak i přesto je zvuk dobrý a nemám s ním problém. Do makronkové krabičky se dají sluchátka schovat, tak doufám, že mi alespoň déle vydrží. A jak jsou fotogenická!

Cena: 3.79 $ (cca 90 Kč)
Hodnocení: 5/5




Dále tu mám pouzdro na mobil. Dlouhou dobu jsem svůj mobil nosila v silikonovém obalu, který samozřejmě nechránil obrazovku (ale zachránil už několik pádů!), takže jsem se poohlížela po nějakém obyčejném pouzdru. Nechtělo se mi za něj u nás v obchodech však dávat několik set, a tak jsem opět skončila u procházení Ali. A po dlouhém rozhodování, kterou barvu si mám objednat, jsem nakonec zvolila tuhle hnědou, protože bílá by se mi brzy zašpinila a musím říct, že se mi tohle klasické hnědé moc líbí.

Cena: 1.90 $ (cca 45 Kč)
Hodnocení: 5/5



K pouzdru na mobil jsem si chtěla objednat i nějaký zadní kryt, protože bílá je sice super, ale přece jen už to chtělo trochu ozvláštnit (jediný důvod proč bych chtěla iPhone je ta nekonečná nabídka krytů!) a tak jsem se rovnou podívala i po krytech, kterých je sice i na můj telefon poměrně dost, ale většina se mi moc nelíbila nebo jsem věděla, že by mě brzy omrzela. Nakonec jsem však našla jeden s úžasným vzorem, který jsem si natolik zamilovala, že jsem ani neřešila, že produkt nemá žádná hodnocení. Vždyť je to jen pár korun. A udělala jsem jedině dobře, vypadá skvěle i v realitě!

Cena: 2.49 $ (cca 60 Kč)
Hodnocení: 5/5



A nakonec tu mám něco do nové kabelky, kterou si snad už konečně příští týden na Zootu objednám, a tím je kosmetická taštička. Sháněla jsem něco jednoduchého, tak akorát velkého a lehkého. A všechno tohle taška úplně splňuje. Sice je ten ozdobný kousek se cvočkem šitý trochu nakřivo, ale to mi nějak nevadí, zvlášť vzhledem k ceně. I když se to nejdřív nezdálo, tak je v ní místa opravdu dost a do kabelky bude tak akorát.

Cena: 1.25 $ (cca 30 Kč)
Hodnocení: 5/5


Tak a to je pro dnešek všechno, ale mám objednaných i několik dalších věcí, takže určitě se tu objeví ještě další články s mými nákupy z Ali. Předem vám řeknu, že se moc těším hlavně na sadu štětců, kterou jsem si koupila na doporučení jedné blogerky.


Nakupujete na čínských e-shopech? Co jste si koupili naposledy?

19 komentářů

  1. Ten zadní kryt je krásný :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusný kryt na mobil.. Tiež by som si nejaký kúpila, lenže mám model telefónu, pre ktorý sa snáď náhradné kryty ani nerobia :( :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj.

    Veľmi sa mi zapáčil tvoj článok. Ten farebný kryt ma veľmi oslovil, škoda že nie je aj na môj mobil :(

    Prajem ti množstvo takto kvalitných článkov. A verím, že aj ja raz budem tak populárna ako ty.

    Týmto by som ťa rada pozvala na môj začínajúci blog:
    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    Verím, že ťa môj blog osloví.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten obal na mobil a sluchátka jsou luxusní ♥ Okamžitě bych všechno brala. Kolik stojí poštovné? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poštovné je u většiny věcí zdarma, stačí si při vyhledávání zaškrtnout "free shipping" :-)

      Vymazat
  5. Tie slúchadlá sú krásne :) A kryt na mobil si chcem zohnať čo najskôr i ja, no asi si ho budem objednávať z eBayu :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to vyjde nastejno, já jsem si jenom jaksi víc oblíbila ten Aliexpress, přijde mi to tam púřehlednější a jednodušší než platit přes PayPal, ten mi teď zeje prázdnotou :-D

      Vymazat
  6. Ta mašlička na sluchátkách je hrozně roztomilá! A kosmetická taštička se zdá být taky super :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Kryt si si vybrala perfektný! Ja z ali neobjednávam, trochu ma odrádza zadávanie údajov z karty, takže preferujem ebay :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sluchátka vypadají úžasně, no hlavně aby hráli. Sluchátek neni nikdy dost, to platí u mě. Kryt na telefon vypadá krásně... Z Aliexpresu ještě nic nemám ale už jsem si zde taky pár věciček vyhlídla

    OdpovědětVymazat
  9. ty sluchátka jsou skvělá !! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, ty sluchátka s obalem ve tvaru makronky jsou strašně roztomiloučké, navíc obal na sluchátka sem si vždycky říkala že potřebuji. Hned si jdu sehnat taky jeden - děkuju za nápad :)
    - Lenka www.cityflower.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, je super, že pokud nepotřebuješ zrovna sluchátka, tak se dá sehnat i právě jen ten obal za ještě nižší cenu :-)

      Vymazat
  11. Ty sluchátka s obalem jsou úplně nejkrásnějšíí :)


    PS: Ráda bych Tebe i tvé čtenáře pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  12. slúchatká sú super, aj keď ja nemám rada štuplové :D

    OdpovědětVymazat
  13. ten vzorník je super, taky si ho musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tie slúchadlá sú úplne nádherné ♥ mám "úchylku" na cute veci, a tieto by sa mi hodili :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné úlovky :) Já jsem si jednou objednala 3 věci z ebay asi tak před půl rokem možná dýl a od té doby nic :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥