NYC sada na obočí

Ahoj! Ráda bych se dnes zmínila o skvělém pomocníkovi při úpravě obočí. Dříve jsem si vystačila jen s pinzetou, no poslední dobou si svoje obočí i ráda dokresluji, jelikož ho mám poměrně řídké. Dokreslování si však dopřávám jen když mám na líčení dostatek času, jinak mi nedělá problém vyjít ven s obočím neupraveným. Vždycky mi připadá, že upravené obočí hodně změní vzhled tváře, nezdá se vám?


Teď už však k podstatě dnešního článku, ve kterém se zaměříme na set na obočí od značky NYC, neboli New York Color. Jedná se o malou paletku, která obsahuje vosk, hnědý stín, zkosený štěteček a mini pinzetu. Tento set jsem sehnala v drogerii kolem 80 Kč v akci.



Balení je plastové a jednoduché, celkem se mi líbí. Otvírá se vysunutím, což mi ze začátku přišlo trochu nepraktické, ale zvykla jsem si a teď už s tím nemám problém. Víčko se při zpětném zasunutí hezky zaklapne a nemusíte mít strach, že by se vám někde otevřelo. Celý set je opravdu docela malý, takže v kosmetické taštičce zabere minimum místa a je skvělý na cestování.

Moje varianta je 876 Brunette, což je matná hnědá, spíše takový světlejší odstín. Ani nevím, zda je dostupných víc odstínů, zkoušela jsem hledat na internetu, ale žádný jiný jsem bohužel nenašla. Barva je poměrně intenzivní, na obočí, kde barvu tolik neroztírám je fajn, no kdybyste ji chtěli použít například jako stín na oči, tak tady by ta intenzita nebyla po rozetření tak dobrá. Vosk potom barvu skvěle zafixuje a vydrží celý den, takže večer při odličování najdu vše na svém místě.




Co se týká štětečku, tak ten je dost tvrdý, takže aplikace s ním není úplně nejjednodušší, ale přesto se s ním pracovat dá, barva se mi s ním nanáší dobře a pro mou potřebu je nakonec docela dostačující. To samé platí ohledně pinzety. Samozřejmě se mi lépe pracuje s mou větší, ale s touto se dá obočí vytrhávat také dobře.


Obecně si myslím, že za takovou cenu je to povedený kousek, který se skvěle hodí na cesty, pokud s sebou nechcete tahat spoustu dalších věcí. Jen je škoda, že není dostupných více odstínů.

Hodnocení: 3,5/5


Jakým způsobem si upravujete obočí? Jaký je váš oblíbený produkt?

16 komentářů

  1. Já jsem upřímně ještě pořád nenašla ten správný tvar obočí pro mě. I když mě docela vyhovuje ten, který mám od jakživa :) Občas ho doupravím jen pinzetou, ale přiznám se, že jsem už po paletce na obočí koukala.
    Mimochodem - hrozně mě baví tvoje články. Máš je skvělé :* Už se těším na nový!

    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě vyhovuje tužka od s-he, ale ráda bych někdy vyzkoušela paletku s voskem. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá fajn, možno by som mu dala šancu, keď spotrebujem svoj tieň. Používam paletku od Famous :)

    OdpovědětVymazat
  4. Možná, že tohle někdy vyzkouším ,ale zatím zůstávám u normálního očního stínu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naštěstí si obočí domalovávat nemusím a ani by mě to nebavilo :D sada vypadal dobře, hezký článek a musím moc pochválit design :) -L

    OdpovědětVymazat
  6. určite súhlasím s tým, že upravené obočko dokáže veľa. Ja používam vosk Inglot a tieň Elf a úprimne sa teším až oba produkty konečne miniem:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si obočie nemalujem, aj keď som už nad tým premýšľala,tiež si myslím, že to veľmi mení vzhľad :) Rada by som videla tvoju fotku pred a po ak by sa ti chcelo :) http://ladyminimalism.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Pro mě je úprava a dokreslování nezbytností a i když se líčím pouze symbolicky, obočí si vždy udělám. Ráda používám hlavně tužky a stíny jdou spíše do pozadí, nicméně ráda zkouším nové produkty na obočí a pokud existuje nějaký světlejší odstín v drogerii,určitě ráda vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá skvěle! Já když už si chci upravit obočí, tak používám paletku na obočí Essence a jsem s ní moc spokojená! :) Máš moc pěkný blog jak vzhledově jak obsahově! Můžeš počítat s tím, že Tě budu navštěvovat častěji :). Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  10. ja používam podobnú sadu od Avonu, tiež je tam vosk a tieň trošku tmavší a to mi úplne vyhovuje :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  11. Tento je podľa mňa skvelý ♥ ale radšej si dofarbujem obočie očnými tieňami NYC :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já se těchto sad na obočí bojím. Má barva obočí je do černé barvy a zatím co jsem vždy viděla, tak byly odstíny hnědá... Nemám ponětí jak bych s tím vypadala:D

    OdpovědětVymazat
  13. zrovna by se mi taková sada na obočí hodila, určitě tuto vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ja obočie neupravujem, lebo ho mám husté a čierne, takže len trhám :)

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda, že je možné, že je len v jednej farbe, no i tak sa po nej možno poobzerám. Chcela by som enjaký vosk vyskúšať :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle je největší hrůza a rozhodně nikomu nedoporučuju. Obočí si maluju 7 rok, a tohle byl kup z nouze před dovolenou. 0/10

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥