Nákupy a novinky #4 Teta, DM, Rossmann

Ahoj! Dnes vám přináším ukázku svých nákupů za poslední týdny. Ale ještě než se na to vrhneme, tak jste si možná všimli, že jsem změnila design. Šablona mě už totiž docela nudila a dostala jsem chuť změnit vzhled zase na nějaký, který si vytvořím sama. A dopadlo to tak, že jsem si dokonce záhlaví sama nakreslila (ano, je to vidět). Každopádně jsem nad ním strávila několik hodin a v konečném důsledku se mi i celkem líbí. Co na něj říkáte vy?

Teď už se ale vrhneme na slibované nákupy.


Začnu jednou drogerií u nás ve městě, ve které jsem objevila produkty značka Ziaja. Ani nevíte, jak velkou jsem měla radost! Bohužel jsem zrovna neměla moc času, tak jsem sáhla alespoň po intimním gelu. 500 ml balení mě vyšlo na 69 Kč a jelikož to není na nějakou plnohodnotnou recenzi, tak vám řeknu, že jsem s ním zatím moc spokojená, svou funkci plní dobře a má praktickou pumpičku.


S přítelem jsme se také zastavili v Tetě drogerii, kde jsme spolu vybírali pěnu do koupele. Oba nás hned zaujala vůně pěny od značky Radox s černým pepřem a ženšenem. Podle názvu bych to sama neřekla, ale ta vůně je vážně skvělá. 500 ml balení nás vyšlo cca na 100 Kč. Já jsem samozřejmě musela okouknout i nějakou tu dekorativní kosmetiku a zastavila jsem se u stojanu Rimmel, kde měly slevy a já si vzpomněla, že potřebuji nový make-up. Po dlouhém vybírání jsem zvolila make-up Rimmel Match Perfection, který stál tuším kolem 170 Kč. Jak jsem s ním pochodila se dozvíte v připravovaném článku, kde vám porovnám své dva Rimmel make-upy.


Nákup z DM je už trochu starší, no na blogu se ještě neukázal. Sháněla jsem hlavně korektor, kde nakonec padla volba na Astor Perfect Stay 24h za 100 Kč. Recenzi na něj jste si již mohli přečíst zde. Dále jsem opět neodolala balzámům na rty. Vybrala jsem si jeden fialový Balea Intensiv s bambuckým máslem, který stál asi 30 Kč a také mě zaujal balzám Alverde s měsíčkem, kde byly v balení dva kusy, ale jeden má přítel. Balení stálo asi 70 Kč. Nakonec jsem si také konečně vzpomněla, že chci vyzkoušet tabletky na vlasy, které v DM seženete asi za 60 Kč.

Později jsem si zde koupila ještě silikonovou houbičku Ebelin, o které tu určitě ještě nějaká zmínka také bude. Její cena je 70 Kč.


Poslední nákup je jeden z těch větších. Původně jsem ho chtěla udělat právě v DM, ale nakonec jsem zavítala do Rossmanna. Nejprve jsem šla pro 4 věci, které jsem chtěla určitě, a to barvu na rty Rimmel Provocalips 16h (ty od Dermacolu jsou tak předražené!), kterou mám v odstínu 200 I'll Call You a stála 130 Kč. Dále jsem si vybrala meruňkový pleťový peeling Freeman, cena 130 Kč. Bílou kajalovou tužku jsem si nakonec vybrala od značky Rival de Loop za 30 Kč. Pudr jsem původně zamýšlela koupit všemi chválený Rimmel Stay Matte, no nakonec se mi zalíbil tento od Dermacolu, cena 100 Kč. Také jsem se rozhodla vyzkoušet pásky na černé tečky, taktéž od značky Rival de Loop, asi za 30 Kč. Nakonec jsem se porozhlédla po nějakém krému na suchou pleť a zaujaly mě krémy české značky, kde jsem si z několika druhů nakonec vybrala Karlovarský krém výživný, cena byla kolem 70 Kč.

Tak to jsou celé moje nákupy. S některými produkty jsem spokojená více, s jinými méně, ale tak je to asi při každém nákupu.


Čím jste si udělali radost v poslední době vy? Na který produkt by vás zajímala recenze? 

P.S.: Na stránkách Avonu se můžete zapojit do soutěže o nový krém z chia semínek! Čtenářky z ČR se můžou přihlásit zde a čtenářky z SR zde. Pokud nevyhrajete napoprvé a budete soutěž sdílet, tak máte ještě druhou šanci! Mě osobně druhá šance přinesla štěstí, co vám?

27 komentářů

  1. Tablety se zinkem na vlasy jsem brala asi rok a bylo trochu vidět lepší kvalita a silnější vlasy.. Pudr od Dermacolu miluji, minulý měsíc byl k sehnání v Rossmanovi za 53 Kč a Make up od rimmelu mám, používám a je to hodně dobrý make up..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si bohuzel dopredu nenacetla nejake recenze a vzala jsem ho tak trochu naslepo. On neni spatny, ale jeho nizka kryci schopnost na mou plet nestaci a taky mi uplne nesedl odstin, sice mam ten nejsvetlejsi ale steje by moje plet uvitala jeste trochu svetlejsi :-)

      Vymazat
  2. Snáď ti tie tablety na vlasy pomôžu tak ako mne! :) Sú najlepšie ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Na ten pudr jsem četla samé dobré recenze, takže je možné, že se v brzké době objeví i v mém košíku :) jinak by mě zajímala recenze na peeling, pásky Rival de Loop a ten pleťový krém! -L

    OdpovědětVymazat
  4. těším se na recenzi Rimmel makeupů :)
    design se mi moc líbí, takový jemný a jarní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohoto pudru mám doma už 3. balení a nemohu si ho vynachválit!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nový design moc líbí, jsi šikulka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na co jsem hrozně zvědavá jsou ty tabletky na vlasy. Já používám na vlasy, nehty a kůži tabletky Německé značky Doppel Herz a na ty nedám dopustit. Jediná nevýhoda je, že je sháním jen v Německu a tak koukám po něčem stejně tak účiném, takže se tě za 20 dní zeptám, jak jsi spokojená :D Po tom, co jsem četla tu recenzi na ten korektor, zase mě to nějak láka. Achjo, ta kosmetika mě jednou vážně zničí :))

    Přeji pěkné Velikonoce a drž se :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Ja v poslednej dobe tiež uvažujem nad tými tabletkami, tak ich prosím poctivo ber nech môžem čítať recenziu čoskoro :) A aj tie prúžky na čierne bodky! :) škoda že na Slovensku Freeman nemáme :(((((( niektoré produkty vyzerajú super a nemôžem ich zohnať :/ a inak ten nový dizajn je super! ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená s Provocalips;) Taky mě u Dermacol odradila cena..:(

    OdpovědětVymazat
  10. Nový design se ti opravdu moc povedl a vypadá to vážně fantasticky. Máš můj velký obdiv, že jsi zvládla něco tak krásného vytvořit. :)
    Těším se na recenzi na makeup od Rimmelu, protože ho používám také, tak jsem zvědavá na tvůj názor. Já jsem s ním celkem spokojená, i když je na mě trošičku tmavším, protože mám hodně světlou pleť.
    www.besimplyfantastic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nedávno som konečne bola v drogérii a mala som len chvíľu na to, aby som rýchlo pobrala to, čo súrne potrebujem, no ani za svet som si nevedela spomenúť, ako sa volal ten korektor a vybíjala sa mi baterka na mobile, takže som radšej ani neriskovala, že sa mrknem na tvoj blog a celá sa vybije :D Ale hneď si to idem niekam zapísať, aby som sa poň zastavila :D
    Pásiky na čierne bodky používa moja spolužiačka a je s nimi spokojná, no na to, že som si ich chcela kúpiť, si spomeniem až vždy, keď som doma :D
    Nový design vyzerá super!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Pomáhajú tie tabletky na vlasy? :) Potrebujem niečo po čom by rýchlo začali rásť,lebo som sa blbo ostrihala a o dva mesiace mám fotenie na oznamko.. Nechcem vyzerať ako magor :) :D
    Ak vieš napíš mi prosím na mimlou39@gmail.com
    www.mimlovee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. rovnaký púder používam aj ja, a zaujímala by ma recenzia na peeling :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  14. Kez by u nás v drogerce taky měli Ziaju, chtěla bych něco vyzkoušet x)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty tabletky mám dlouho na wishlistu a musím si je konečně pořídit! Pak musíš napsat, jaký je ten scrub od Freemana, koupila jsem si okurkovou masku a ta mě strašně vysušuje:(

    OdpovědětVymazat
  16. Jé na tu make-up recenzi se už těším :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  17. Změna vzhledu se náhodou fakt povedla! :) Nálupy vypadají dobře. O Ziaje teď slyším poslední dobou čím dál víc, ale musím se přiznat, že ještě odzkoušeno nic nemám. :D :/ Musím to určitě brzy napravit. :) Těším se na článek o Match P., já svůj ideální pořád hledám. :D Našla jsem sice jeden fakt dobrý, ale vzhledem k ceně budu muset najít jiného "oblíbence". :D :/
    A doufám, že ty tabletky na vlasy pomůžou, potřebovala bych něco pro ty svoje, občas vypadají fakt "zesláble". :)

    OdpovědětVymazat
  18. Veľa produktov z tvojich nákupov som už vyskúšala a nebola som sklamaná, takže nákup sa ti vydaril :) teším sa na recenziu Rimmel Provocalips :) a btw. veľmi pekný nový dizajn blogu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Juu krásný věcišky =)
    Prosimtě jsou ty tabletky na vlásky dobrý? =) Přemýšlím jestli stojí zato je vyzkoušet tak mi prosím napiš =)
    http://fetchingfashionandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Provocalips mě hrozně láká! :) Navnadila jsi mě! :)

    OdpovědětVymazat
  21. skvelé nákupy :) taktiež mám teraz nový make-up od rimmelu ale lasting finish ale podľa mňa budú veľmi podobné v zložení :P A tiež som mám ten balzam od alverde :) A je skvelý :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné věci.Taky jsem si nedávno koupila Perfect stay od Astoru a zatím jsem spokojená :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  23. same super vecičky si nakupila ;)
    začínam s blogom, dúfam že sa prídeš pozrieť a napíšeš mi do komentáru nejaké tie rady alebo názory na môj blog ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Rimmel Match Perfection je jeden z mých nejoblíbenějších! :)
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  25. tento scrub od Freemana mám moc ráda! :) houbičku od ebelin jsem si také koupila a mytí obličeje je hned snadnější a důkladnější.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥