Aliexpress tipy #2

Ahoj! Po více jak měsíci vám přináším článek o mých nových nákupech na asijském e-shopu Aliexpress.com. Tentokrát se bude jednat o oblečení, konkrétně o dva kousky, které přistály v mém šatníku, ale jeden z nich se v něm bohužel moc dlouho neohřál a putoval zase dál.


Už jsem se viděla, jak tyhle dva kousky skvěle sladím a vezmu si je dohromady k sobě, no to mi bohužel nevyšlo, ale naštěstí jsem při víkendové návštěvě Pardubic sehnala jedno krásné tričko, které všechno zachránilo. Teď už ale konečně ke zmiňovaným produktům.


Začnu tím, co mě docela zklamalo, čímž je tato košile se srdíčky. Vybrat si zde můžete z velikostí S, M a L. V hodnoceních u produktu jsem sice četla, že košile není doopravdy úplně bílá, ale spíše nažloutlá, takže jsem s tímhle byla celkem smířená. Když přišla, tak jsem opravdu na první pohled viděla, že košile nažloutlá je (na fotce to nešlo tak dobře zachytit), no i tak by se dala nosit. Ale opravdu jsem nečekala, že když si objednám velikost S (na ASIJSKÉM e-shopu), tak mi přijde něco, co je přinejmenším M. Kdyby nebyly tak široké rukávy, tak by se dala třeba nosit jako oversize, ale na mě vypadala opravdu hrozně. Materiál je jinak klasicky šifon, objevila se sice nějaká ta nitka, ale to není nic hrozného, zde se s tím musí počítat. Poškozená nikde nebyla, knoflíčky držely, takže tady nemám co vytknout. Každopádně jsem košilce našla už novou majitelku na Vinted, tak snad ji využíje více než já.

Cena: 5.26 $ (cca 130 Kč)
Hodnocení: 2/5


Druhým kouskem, který mě potěšil o poznání více, je vínová skater sukně, kterou jsem už dlouho chtěla. Bylo těžké se rozhodnout pro jednu barvu, no nakonec vyhrála právě bordó, moje oblíbená. Velikost je jenom jedna, ale můžete si vybrat z několika krásných barev - červené, oranžové, tmavě modré, světle růžové, žluté, bordó, modré, černé a béžové. Cena se s každou barvou trošku liší, ale nijak závratně. Po prvním balíčku jsem se obávala, co mi přijde, ale pevně jsem doufala, že mě druhý kousek nezklame a opravdu jsem byla po otevření velmi příjemně překvapena. Na první pohled je sukně z pevné látky, která vypadá kvalitně a celkově má hezký tvar. Objevilo se pár nitek, ale jinak opravdu slušivý kousek. Jediné co bych podotkla je to, že sukně v tomto případě asijským velikostem opravdu odpovídá, takže pokud nejste (poměrně) hubený prcek jako já, tak ji asi nevyužijete. Ona mi přijde trošku kratší i na mě, takže ji nenosím úplně v pase, ale trochu niž. Přesto vypadá moc hezky a určitě si odtud v nejbližší době plánuji pořídit i jiné barvy.

Cena: 5.76 $ (cca 140 Kč)
Hodnocení: 4,5/5


Udělali jste si v poslední době radost něčím z asijských e-shopů? Můžete mi něco doporučit?

P.S. Nezapomeňte se zapojit do GIVEAWAY

18 komentářů

  1. Ta sukně vypada moc pěkně:)

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně je BOMBA !! Na téhle barvě teď totálně ujíždím. Navíc jsem si v téhle barvě koupila krásnou kabelku a sháním k ní kousky oblečení :) Možná, že si tuhle sukni také objednám ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Košela vyzerá krásne, škoda, že ti bola veľká :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  4. Ta halenka se srdíčky vypadá nádherně. Loni v létě jsem nad ní také přemýšlela, ale nakonec jsem si jí nepořídila a docela toho lituje. Teď by se mi docela hodila. Achjo. Ta kombinace sukně a halenky vypadá naprosto rozkošně a myslím, že bude moc slušivá ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, ta košile je vážně krásná a ráda bych ji viděla v outfitu, ale jsem zvědavá na to tričko :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  6. Oba kousky se mi moc líbí, škoda té košile, ale tak snad ji využije někdo jiný:)) jinak ta sukně je absolutně nádherná, u sebe bych se ale bála, že mi bude až moc miniminimini :( :D

    OdpovědětVymazat
  7. Oboje dvoje vypadá moc pěkně, je škoda, že košile nevyšla no :/ bohužel já na takovýhle eshopech moc nakupovat nemůžu, protože nemám ,,asijskou" postavu :D jsem hodně vysoká a nejsem tak hubená jako ony, takže v tomhle mám prostě smůlu -L

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda té košile:/ Ale ta sukně je fakt moc pěkná:)

    OdpovědětVymazat
  9. toto neni moj štyl ale sukňa by sa dala pokombinovať rozne:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí hlavně ta sukně, super koupě :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné věci. :) Ta košile se mi obzvlášť líbí, ke mně se nikdy takové nehodí, ale přijdou mi super - takové roztomilé a ´" s humorem". :)

    OdpovědětVymazat
  12. Obě dvě věci jsou peckové, super nákup! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Wau, ja si teda objednávam väčšinou z Ebayu ale tieto veci vypadajú ako z nejakého značkového obchodu, wau <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  14. Obě věci jsou krásné. Pořád si říkám že si něco z podobného e shopu koupím ale furt mám trochu strach z velikostí a aby fotka nezklamala..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥