Balea mycí peeling malina

Ahoj! Doufám, že jste si užili pěknou sobotu, ať už pro vás byla Valentýnská nebo ne. Neděle obecně nemám ráda při představě pondělního vstávání do školy, no naštěstí nám začínají jarní prázdniny, takže celý týden budu mít snad více času nezanedbávat vaše blogy a komentovat nové články.

Teď už se ale přesuneme k podstatě tohoto článku, a to k recenzi na peeling s vůní malin od značky Balea. Tuto značku samozřejmě většina z nás dobře zná, a přestože patří mezi ty levné, jejich produkty mě většinou příjemně překvapí.


Tento peeling jsem koupila náhodně v DM, kde mě zaujal svou vůní. Seženete ho v 150 ml balení asi za 75,- Kč.

Co říkají výrobci: Balea mycí peeling malina 150 ml, pro všechny typy pleti. Hloubkově čistí pleť a osvěžuje. Zabraňuje vzniku ucpaných pórů. Vitamín E a provitamín B5 chrání pleť před vysoušením. Pro zářící a jemný vzhled Vaší pleti.
Použití: Ráno a večer naneste na navlhčenou pleť a dekolt a jemně vmasírujte. Vyhněte se oblasti kolem očí. Důkladně omyjte. Na závěr použijte Balea pečující produkty.


Co říkám já: Obal výrobku je takový klasický od Balea, v tubě jemně růžové barvy a s praktickým uzavíráním na zaklapnutí víčka, za které jsem ráda. Ty šroubovací vždycky honím po koupelně nebo nevím, kam jsem je položila. Peeling sám o sobě má poloprůhlednou narůžovělou barvu. Vůně je trochu výraznější a sladká. Musím říct, že už mi peeling nevoní tolik jako na začátku, ale nevadí mi.

Peeling má gelovou konzistenci. Počet peelingových zrníček je podle mě docela chabý a ještě ke všemu jsou zrníčka dost jemná. Na fotce je nejspíš ani neuvidíte, mají stejnou barvu jako gel. Vím, že peeling na pleť má být jemnější než peeling na tělo, no tohle mi přijde zase až moc málo.

Peeling jsem tedy nepoužívala 2x denně, ale jenom jednou za dva dny večer jsem ho vmasírovala do navlhčené pleti a smyla. Po použití byla pleť sice o něco jemnější, no připadala mi i trochu vysušená, což mě vadilo asi nejvíc. Podle výrobce je produkt určený pro všechny typy pleti a má pokožku chránit před vysoušením, no u mě udělal pravý opak. Nebylo to nic závratného a po aplikaci krému (každý večer a ráno používám univerzální Niveu) se pokožka opět zhydratovala, no i tak bych peeling doporučila spíše pro mastnější pleť.


Výhody:
  • praktické balení
  • cena
  • vůně
  • po použití jemnější pleť

Nevýhody:
  • méně peelingových zrníček a jejich jemnost
  • vysoušení pleti

Musím říct, že je to můj první peeling, takže nemůžu srovnávat s jiným, no očekávala jsem trochu něco jiného a příště sáhnu raději po nějakém dražším a ověřenějším, například Saloos nebo Lush.

Koupila bych znovu? Ne.

Hodnocení: 2,5/5


Jaký je váš oblíbený peeling? Máte zkušenosti s Balea peelingy? 

16 komentářů

  1. Keď som čítala nadpis a videla fotku, povedala som že aaa tak dufam že to bude dobrý peeling lebo viem že balea ma lacné produkty, no otvorila som článok a ostala som sklamaná:D Ja mám poslednú dobu vysušenú pleť takže to asi nebude nič pre mňa. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Obal vypadá tak hezky cukroušky :D ale je fakt, že malinových vůní se člověk velmi rychle převoní

    OdpovědětVymazat
  3. Asi to bude divné, ale nikdy jsem neměla nic od Baley :D tahle značka mě neláká a většina jejích produktů mi smrdí, protože nemám ráda sladké vůně, takže ani tenhle malinový peeling bych si nepořídila...jinak ale super článek, opravdu fajn recenze :) -L

    OdpovědětVymazat
  4. To je škoda že nie je moc dobrý, ja mám celkom fajn peeling od essence, však si ho videla v haule z dm :) asi naň tiež napíšem recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, tak to ti závidím, že ti začínají prázdniny, mě právě končí a potřebovala bych aspoň minimálně ještě jedny :D
    Já pořád hledám nějaký peeling, který by mi vyhovoval, ale bohužel jsem ještě na žádný takový nenarazila :(

    OdpovědětVymazat
  6. Tie veci z Balei skutočne vysušujú pleť :/ Ja som mala čistiaci gél, a doslova mi to spálilo tvár :/ škoda no.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je teda velké zklamání:-/ Já zrovna žádny peeling na obličej nemám, ale vyhovoval mi od Avonu, který voněl jako máta a milovala jsem po smytí takový svěži pocit pleti, tohle se mi vážně líbilo:-D
    Užij si prázdniny :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nepoužívám téměř žádnou kosmetiku a různé přípravky, ale vždycky je alespoň očuchám a opravdu, tento voní hezky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám peelingů doma strašně moc a ani jeden pořádně nepoužívám:D Většinou si k nějakému čuchnu jak voní a možná bych si ho i koupila ale na 110% vím, že bych ho pořádně nevyužila:D

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
  10. Neděle není sympatická ani mě, nyní už ne kvůli škole, ale to stávání do práce je pro mě pořád těžké :-D

    OdpovědětVymazat
  11. pokukávam po ňom už dlho ale ako vidím, tak som rrada že som si ho nekúpila .P Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  12. Peelingy nejako osobitne nepoužívam a vôňamalín nepatrí medzi moje nejako veľmi obľúbené, takže by som po ňom sama asi nesiahla :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. ich produkty su naozaj dobre vedia to!!:)) v poslednej dobe som si vsimla ze dost letia maliny:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já měla čisticí gel z Avonu a ten taky hrozně vysušoval
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Keďže mám pleťovú vodu z tejto rady, rozmýšľala som aj o kúpe peelingu, ale nakoniec som si ho nekúpila s tým, že si ho kúpim až doma, aby som zas nemala milión vecí pri sťahovaní.. No ale ako čítam, že vysušuje pleť, tak to nie je nič pre mňa.. Jemnejší píling by mi možno ani neprekážal, ale to vysušovanie určite.. Škoda, Baleu mám tiež rada..

    OdpovědětVymazat
  16. Chcela som si ho kúpiť ale po tejto recenzii no neviem. Asi skôr nie :-)
    http://suesanqa7.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥