Essence Extra Longlasting fixa na oční linky

Po delší době tu pro vás mám zase jednu menší recenzi. Bude se jednat o dlouhotrvající fixu na oční linky od značky Essence. Od této značky jste si již na mém blogu mohli přečíst recenzi na barvu na rty. Tuhle značku mám osobně moc ráda, je levná, lehce dostupná a většina produktů vzhledem k ceně také velmi dobrá. Essence mě vždycky nejvíce dostane svými nádhernými limitkami a v únoru už se můžete těšit na velký výprodej a také spoustu novinek.


Této fixy už mám druhé balení, takže si myslím, že ji můžu dobře zhodnotit. Co se týče obalu, tak ten je jednoduchý a skladný, s klasickým víčkem, které zacvaknete, takže se vám fixa sama určitě neotevře. Na zem mi spadla už několikrát a také se jí nic nestalo.

Jedno balení mi vydrželo asi 2 měsíce při téměř denním používání, potom už začalo být vidět, že barva není na jedno nanesení tak výrazná jako na začátku. Fixu však obvykle seženete kolem 80,- Kč, což je podle mě dobrá cena.


Fixový aplikátor je tak akorát široký, krásně se s ním dají vytvořit jak úzké, tak i široké linky. Velmi dobře se mi s ním pracuje a barva je krásně černá. Na horních víčkách se mi vůbec neobtiskává a vydrží mi na očích celý den. Nedávno jsem si s ní zkoušela dělat i dolní linky, ale ty se mi teda během dne trochu rozmazaly. Večer se dají linky hezky odlíčit micelárkou nebo odličovačem.


Výhody:
  • cena
  • dostupnost
  • praktické balení
  • lehké nanášení
  • výrazná barva
  • výdrž (horní linky)

Nevýhody:
  • dolní linky se během dne rozmazávají

Celkově mi tahle fixa velmi vyhovuje a asi se stane mou stálicí. Nedokážu si představit, že bych si zvládla udělat linky například linkami v kalíšku, jsem na to trochu levá.

Hodnocení: 4,5/5


Jaké jsou vaše oblíbené oční linky?

P.S. Pokud máte nějaká témata, která by vás tu potěšila, určitě budu ráda za každý váš nápad.

15 komentářů

  1. Já mám nejraději linky gelové, například od L´oréal jsou fajn. S těmi ve fixu nemám dobrou zkušenost, jednou jsem je totiž koupila a vydržely mi asi týden. Možná jsem zrovna sáhla po blbém produktu :/. Tento fix ale vypadá dobře. Vždy mne na nich láká jednoduchá aplikace :)

    OdpovědětVymazat
  2. já linky v poslední době hodně střídám, oblíbila jsem si jak linky ve fixu, tak tekuté linky a nedávno i linky gelové. Bohužel co mě mrzelo, když jsem začínala s linkami ve fixu, narazila jsem právě na tuto fixu a asi jsem měla slabé balení, ale byla spíš šedá a v podstatě bez barvy, nevydržela mi a vůbec mě nijak neoslovila, ale může to být jedno balení ze sta :)
    Ovšem linky ve fixu mají opravdu jednoduchou a rychlou aplikaci a tak je používám, když jsem v ranním presu, nebo když jsem prostě líná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluji ty obyčejné tekuté linky od Essence, kupuju je pořád a mám snad už sté balení :D stojí asi čtyřicet korun a maluje se mi s nimi nejlíp. Tento fix jsem taky zkoušela, ale přijde mi, že hrozně rychle vysychá a "roztřepí" se mu ten hrot (jestli víš, co myslím :D ), ale jinak je dobrý, úžasný třeba pro začátečníky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Linky na oči nepoužívam ale táto vyzerá celkom dobre.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. vypadají, že se s nimi dá horní linka dobře udělat, ale já když kdykoliv použila fix na dolní linku, tak mi přišlo, že se to vpíjí do oka a to mi vadilo

    OdpovědětVymazat
  6. Fixu na oční linky si chci už dlouho koupit, mám ten obyčejný štěteček a všichni říkají, že fixa je mnohem lepší, množná zkusím tuto :) Super recenze, pomohla mi

    OdpovědětVymazat
  7. Od Essence mám dlouhotrvající tužku a ta je na linky taky dobrá, jinak mám gelové MUA, ale přemýšlím, že si pořídím i ty ve fixu a ty od essence vypadají dobře, navíc ta cena..

    OdpovědětVymazat
  8. Já jí jednou měla a mně se roztřepil ten koneček :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mě bohužel tahle fixa příliš nesedla. Je ale pravda, že jsem velmi zpohodlněla kvůli používání linek tekutých, se kterými je aplikace hračka. Naopak úplně nesnáším linky gelové :D
    Každopádně palec nahoru za essence, spousta lidí ji odsuzuje jen proto, že je levná, nicméně já mám tuhle značku vážně ráda, protože většina produktů je paráda. Naprosto zbožňuju jejich rtěnky a konturky na rty. :)

    http://minierosette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Vyzerajú krásne, no pogmentácia ma nejako neoslovila :) CHcela by som niečo oveľa, oveľa zmavšie :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já na fixy zanevřela, ještě jsem nenašla takovou, která by za a)nedráždila mé citlivé oči a pokožku a za b) by fakt vydžela a neztrácela na intenzitě. To už i ta tužka něco vydrží. Ale je pravda, že tyhle jsem nezkoušela...

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mam tuto linku velmi rada, hlavne za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja nejak linky nepoužívam, lebo sa mi to nechce ani malovať ani odličovať :D len na výnimočné udalosti, ale mám gélovu od catrice v kelímku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem tuto tužku měla ale hrozně rychle mi vyschla:(
    annatruksa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. já to s těmito linkami moc neumím:(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥