Dermacol Aroma Ritual sprchový gel belgická čokoláda

Dnes mám pro vás menší kosmetickou recenzi, který se týká velmi populárního produktu od značky Dermacol. Ano, jedná se o jeden z jeho skvělých sprchových gelů z řady Aroma Ritual. Z této řady si kromě sprchových gelů můžete pořídit například také různé krémy, oleje či peelingy, které mě osobně lákají asi nejvíc.

Já jsem zatím zkusila pouze sprchový gel s vůní čokolády a pomeranče. V drogerii jsem se nemohla rozhodnout, kterou vůni vyzkoušet jako první, no nakonec vyhrál tento. Obvykle ho seženete do 60,- Kč, i když často jsou na ně akce, takže například já ho měla za pouhých 40,- Kč.


Co říkají výrobci: Jemný sprchový gel s vůní čokolády s pomerančem dokonale čistí pokožku těla, zanechává ji sladce provoněnou a dodává pocit příjemné vláčnosti. Pomerančový olej osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši.

Co říkám já: Začnu jako obvykle balením, kterému nemám co vytknout. Obal vypadá moc hezky a balení v tubě mi vyhovuje, alespoň je obsah stále dole a nebudu ho muset stavět dnem vzhůru, až mi začne docházet.


Konzistence je tak akorát tekutá, lehce oranžová. Vůně je opravdu výrazná, ale přesto příjemná. Pění také dobře a pokožku zanechává hezky voňavou. Bohužel však vůně nevydrží příliš dlouho. Přijde mi, že když se osuším, tak už ji necítím. Což je trochu škoda, i když na druhou stranu se většinou stejně potom mažu, takže ta vůně není tak potřebná.

Co se týče pokožky, tak ji nevysušuje, což je pro mě hlavní. Já mám na těle pokožku normální a nezaznamenala jsem během asi měsíčního používání žádné změny.


Výhody:
  • příznivá cena
  • praktické a hezké balení
  • příjemná vůně
  • dobře pění
  • nevysušuje pokožku

Nevýhody:
  • vůně na těle nevydrží

Obecně nemám zrovna na sprchové gely nějaké velké požadavky, vybírám primárně dle vůně a ceny. Důležité je, aby mi pokožku nevysušoval a dobře pěnil. Takže tento sprchový gel vlastně všechna moje očekávání splnil a já jsem s ním spokojená. Až mi dojde, tak určitě vyzkouším nějakou další vůni z této řady.

Hodnocení: 4,5/5


Oblíbily jste si řadu Aroma Ritual? Máte svou oblíbenou vůni a produkt?


12 komentářů

  1. Ja milujem irish coffee :) mám už tretie balenie a stále sa tej vône neviem nabažiť :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Právě to, že nevysušuje pokožku, si u mě udělalo velký plus, málokterý to v poslední době nedělá, a že se divím. :-) Třeba taková já mám s Dermacolem prozatím jen dobré zkušenosti. :-)

    T.

    OdpovědětVymazat
  3. Já tenhle sprcháč bezmezně miluji ♡♡!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle úplně miluji, hlavně mango, třešeň a nebo meloun, ale všechny jsou super, obdarovala jsem jimi na Vánoce půl rodiny :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháče od Dermacolu mám veľmi rada. Kedysi som mala Cherry, a mal krásnu vôňu a aj hydratoval :) Akúrát sa mi väčšinou nepáči ich vôňa, no Cherry je výnimka :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tento sprchový gél som ešte nemala.Chcela by som si ho kúpiť ale až po nejakom čase (mám doma zásobu sprcháčov).
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. clekom zauímavé :)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY na mojom blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/01/buy-or-win-2-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Kolem sprcháčů od Dermacolu chodím už dlouho, nejvíc mě láká melounová vůně, která voní naprosto úžasně, ale zatím mám doma sprcháče do zásoby, tak odolávám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé, taky ji používám a chystám na ně taky recenzi :-) Já používám hrozno s limetkou - nádherná vůně a vodní meloun :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já tenhle tenkrát dostala od prarodičů, s vůní melounu a byla jsem nadšená!:)

    www.rinakrois.blogspot.com
    IG: @katerina_kulesova

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsem možnost vyzkoušet Karibský sen ( kokos, ananas ) a Rebarbora a Jahody a tělové mléko Melounové.. Všechny tyhle sprcháče nádherně vodí, o tom žádná. Ale jak říkáš tak vůně nevydrží příliš dlouho a to můžu říct i o tělovém mléku které mi přišlo že moc nehydratovalo a vůně vyprchala dost rychle. Docela mě i štvalo zavírání které nebylo příliš pevné a dalo se lehounce otevřít, takže jsem měla docela strach aby se mi neotevřel v kufru..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥