Dove Oxygen & Moisture

Konečně jsem se odhodlala napsat svou první kosmetickou recenzi, tak doufám, že to nedopadne hrozně a že se vám bude článek líbit.

Testovala jsem produkty pro vlasovou péči, přesněji šampon, kondicionér a vzdušnou masku od známé značky Dove. Tuhle značku mám moc ráda, je to moje jistota pro každodenní péči a ještě se mi nestalo, že by mi od ní nějaký produkt vyloženě nesedl. Celou řadu jsem měla možnost testovat díky výhře v giveaway na blogu u Klárky.


Co říkají výrobci: Nová vlasová řada Dove Advanced Hair Series – Oxygen & Moisture – obsahuje plně inovativní a jedinečné složení obohacené o technologii Oxyfusion. Tato řada s ošetřujícími složkami, které v sobě obsahují kyslík, hydratuje jemné vlasy a dodává jim objem. Spolu se svěží vůní, příjemným a jedinečným složením a pocitem lehkých vlasů je řada Oxygen & Moisture odpovědí na potřeby jemných a zplihlých vlasů. (zdroj)

Co říkám já: Můj první dojem byl rozhodně kladný. Hned se mi zalíbilo praktické a jednoduché balení a hlavně krásná jemná vůně.


Šampon Oxygen & Moisture
Šampon má světle modrou barvu a je čirý. Proti krémovým šamponům nic nemám, ale tenhle typ mi vyhovuje více. Nemusím ho nanášet hodně, stačí trochu k tomu, aby hezky pěnil. Samotný jsem ho zkoušela jen jednou, moje vlasy zanechal krásně hebké a lesklé a po umytí mi přišlo, že mě dodal i trochu objemu. Bohužel moje vlasy jsou nenapravitelné a zanedlouho byly zase jako předtím. Přesto jsem si ho oblíbila a klidně bych si ho koupila znovu. V drogerii ho seženete kolem 120,- Kč, ale bývá také v akci.


Kondicionér Oxygen & Moisture
Kondicionér má celkem hutnou konzistenci, takže se mi dobře nanášel. Líbí se mi, jak jsou po něm vlasy hebké a jdou mi rozčesat i když jsou mokré bez toho, aby mi polovina vlasů zůstala v kartáči. Opět ale v kombinaci s šamponem, co se týče objemu, žádný zázrak neudělal. Moje vlasy si prostě nedají říct. V drogeriích ho seženete za podobnou cenu jako šampon.


Vzdušná maska Oxygen & Moisture
Přiznám se, že nejsem zvyklá používat příliš vlasových přípravků, takže mi chvíli trvalo, než jsem masku vyzkoušela. Moc se mi líbí její konzistence, která je krásně nadýchaná a hezky se nanáší do vlasů. Stačí jí nechat působit 3-5 minut a potom smýt. Stejně jako kondicionér moje vlasy udělala hebčími a šly po ní pěkně rozčesat. Taky mi přijde, že objem vlasů byl trochu větší než při kombinaci šamponu s kondicionérem. Vlasy mi zůstaly alespoň chvíli takové lehké a nadýchané. Masku seženete kolem 150,- Kč.


Výhody
  • dostupnost
  • vůně
  • praktické balení
  • hebké a lesklé vlasy
  • vlasy jdou dobře rozčesat

Nevýhody
  • objem není moc velký a nevydrží dlouho

Celkově bych produkty nehodnotila vůbec špatně. Sice na mých vlasech ne úplně splnily základní požadavek, tedy větší objem, ale moje vlasy jsou po těchto přípravcích přinejmenším více hebké a lesklé. A taky ta krásná vůně!

Hodnocení: 4/5


Má někdo z vás zkušenosti s těmito produkty nebo nějaký oblíbený přípravek, který vám zvětší objem vlasů?

14 komentářů

  1. Na tieto produkty som sa pozerala v časopisoch, ale čakala som najprv na nejakú recenziu.
    Takže ďakujem, práve som sa rozhodla že ich skúsim aj ja ^^
    Super recenzia! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nie som typ, čo používa veľa vlasových prípravkov. No keď budem chcieť siahnuť po nejakých navyše, vďaka tvojej recenzii vyskúšam tieto. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tu vzdušnou masku určitě vyzkouším :) na objemu si dost potrpím, normálně mám vlasy zplihlé a příliš jemné :(

    OdpovědětVymazat
  4. Na značce Dove mám ráda především to, jak krásně lehce voní:) Někdy mám totiž pocit, že výrobci už neví, co by tam přidali a ve finálním výsledku to nakonec ani nevoní... To se mi u této značky nestalo:) Jinak produkty vypadají lákavě ale myslím, že mým vlasům objem moc nechybí... Spíše bych potřebovala nějakou ochranou masku ale tak každý máme vlasy jiné:)

    Šťastný nový rok:)
    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám hrozný problém s tím, že mi vlasy moc rády odstávají na všechny strany, prostě vypadám jako bych se nikdy nečesala. A na to byl vždycky mým nejlepším pomocníkem taková oranžová sada od Avonu na krepaté vlasy, teď nevim jestli ji ještě prodávají, snad jo, to je fakt učiněný zázrak. A jinak vždycky střídám dvě masky, jednu taky od Avonu s keratinem, ta je úžasná, ale efekt taky moc dlouho nevydrží.. A jednu mám od Welly, ta mi ale po skoro dvou letech (!) dochází a tak nevím, jestli ji ještě seženu :( ale na Dove se možná obrátim taky jak to tak vidím!

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám hrozně ráda značku Dove :) a děkuji za recenzi, určitě někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezká recenze. Dove mám ráda, k Vánocům jsem od dostala několik balíčků od této značky.

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky Dove jsem nikdy žádnou vlasovou péči nezkoušela, ale asi to změním.. Produkty nevypadají špatně! :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíc mě zaujala asi ta maska.. Jinak Dove moc nepoužívám..

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi ty modro-bílé obaly :) Masku bych vyzkoušela ráda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Váhala jsem jestli si koupit ten šampon a vyzkoušet ten slibovaný objem, protože mám spíš rovné a splihlé vlasy.. asi ještě chvíli váhat budu, protože vesměs každá recenze prokáže, že efekt objemu není až tak wow, jak bych chtěla :D jinak dneska jsem narazila na tvůj blog a musím říct, že se mi tady moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. To jsem moc ráda! ♥ Já snad ani nevěřím, že existuje něco, co by dokázalo dodat vlasům jako jsou ty moje (rovné, jemné, splihlé) nějaký větší objem :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tuhle řadu mám taky a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásna recenzia. Doposiaľ som vlasovú kozmetiku od Dove nevyskúšala, hoci je to obľúbená značka mojej maminy. Ja nedám dopustiť na Aussie, ale to už asi vieš z môjho blogu :-) V každom prípade objem robí problémy aj mne, no zatiaľ som sa nedočítala o žiadnom produkte, ktorý by robil skutočne parádny objem a ktorý by zároveň aj vydržal.. Niekedy mám pocit, že s mojimi vlasmi sa dá objem docieliť jedine tak hektolitrom laku na vlasy :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥