Mylo voňavý balzámek Trojrůže

Ahoj! Přes léto většina z nás dává kosmetice trochu oddych, protože komu se na sebe chce dávat makeup, když je venku 30 stupňů? Svou pozornost tedy více směřujeme k péči, jelikož musíme dávat dostatečnou pozornost pokožce namáhané sluníčkem, a tím nemyslím jenom opalovací krém. Já trpím na suchou pokožku jak v zimě, tak právě i v létě, a proto je pro mě nutností se pravidelně mazat.


Dnes bych vám ráda představila jeden roztomilý přírodní balzámek, nebo přesněji bambucké máslo, které nese roztomilý název Trojrůže a vyrábí ho firma Mylo pocházející ze Slovenska.

Máslo se nachází ve skleněné lahvičce o objemu 60 ml s plastovým šroubovacím uzávěrem. Design produktu je to, co mě na první pohled u této značky upoutalo a vlastně i podnítilo k vyzkoušení. Krásné, jednoduché a elegantní obaly, které udělají radost na pohled. Oficiální popis je sice "výživný regenerační krém" ale už jen z konzistence jsem se s tímto pojmenováním úplně neztotožnila a označila bych to spíše jako balzám nebo máslo, proto o tom tak píšu i v článku. Konzistence je totiž hodně hutná a tuhá, to si dokážete u bambuckého másla asi představit. Má lehce nažloutlou barvu a úžasnou sladkou vůni, která mi v první chvíli ani tak nepřipomínala růže, ale takové ty vánoční čokoládky Orion s tekutou náplní ve tvaru rybiček a šišek, jestli víte, co myslím.



Přestože je konzistence tuhá, tak teplem pokožky se ihned rozehřívá a stává se spíše olejovou a příjemně se po těle roztírá. Stačí ho jenom trošku, takže vydrží docela dlouho. Do pokožky se poměrně rychle vstřebává a zanechává ji jemnou, voňavou, hydratovanou a vyživenou. Poradí si se suchými místy jako jsou paty, kolena nebo lokty. V podstatě se dá použít na celé tělo, jenom na obličej jsem ho nezkoušela kvůli výraznější parfemaci. O složení se kromě bambuckého másla starají například kokosový a jojobový olej nebo kakaové máslo. Název Trojrůže je spojení růže, palmorůže a růžového dřeva.



Já jsem s tímto balzámkem moc spokojená, zamilovala jsem si jeho vůni i samotný vzhled a krásu, kterou na mě značka Mylo vrhá, takže tohle rozhodně není můj poslední produkt od nich. Pokud vás toto máslo zaujalo nebo se chcete podívat na další produkty této značky, mrkněte na krasnakazdyden.cz, kde konkrétně toto máslo seženete za 199 Kč.



+
krásný elegantní obal
krásná vůně
přírodní složení
na pokožce rychle taje a dobře se roztírá
rychle se vstřebá
stačí ho málo, déle vydrží
pokožku zanechává jemnou, hydratovanou, vyživenou, voňavou
poradí si i se suchými místy
univerzální použití
příjemná cena

-
žádné

Hodnocení: 10/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji Míše z eshopu KrásnáKaždýDen.


Znáte značku Mylo? Máte zkušenost s některými produkty nebo byste si chtěli něco pořídit?

22 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Tady na mě při výběru zapůsobil hodně už jen ten obal, hrozně se mi líbí :-)

      Vymazat
  2. Tento balzamek vypadá dobře, ale já mám raději když jsou tyto balzámky šlehané, lépe se pak nabírají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že to nabírání je trochu horší, zvlášť asi pokud někdo nosí dlouhé nehty, ale mě to tolik nevadí. Horší je, když se takový produkt i špatně roztírá, což u tohohle naštěstí není :-)

      Vymazat
  3. Konzistencí mi to připomíná kokosák, čisté bambucké máslo už se také dá sehnat v drogeriích.
    Já nemám suchou pokožku na těle ani pleť takže zvládnu přežít klidně celý týden bez namazání a má pokožka bude stále stejná jako vždy. S žádným produktem od Mylo nemám a ani z eshopu Krásná Každý Den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta konzistence trochu podobná je, akorát tohle vydrží i teplejší počasí narozdíl od kokosáku, který se úplně roztaje :-D S čistým bambuckým máslem mám zkušenost akorát od Saloos, které se právě v drogerii sehnat určitě dá, to máš pravdu :-)

      Vymazat
  4. ani som nevedela že taketo niečo vyrábaju aj u nás na slovensku ale páči sa mi, cez zimu sa určite zíde pekne si ho omrknem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovenské značky přírodní kosmetiky (Mylo, Soaphoria, Dulcia,...) jsem si v poslední době moc oblíbila :-)

      Vymazat
  5. Veru Mylo poznám veľmi dobre však som sa už s majiteľkou značky stretla osobne na trhoch viackrát :) a tiež mám doma krém "nohy bosé" na moje ubolené a suché nohy a tiež bambucké maslo pre nášho hafana na labky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém na nohy mě taky láká, určitě od této značky ještě musím něco vyzkoušet, celkově se mi líbí její filozofie :-)

      Vymazat
  6. Od Mylo mám jejich balzám na nohy a taky jsem spokojená. Krém vypadá skvěle a musí nádherně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu nádherně, hned mě napadla ta vánoční kolekce, kterou zmiňuji v článku :-)

      Vymazat
  7. Vyzerá naozaj úžasne. Od značky Mylo už musím niečo vyskúšať aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že budeš spokojená, pokud něco vyzkoušíš :-)

      Vymazat
  8. Tak to vyzerá teda naozaj úžasne!

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Ty obaly jsou k sežrání a samotný produkt taky parádní :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥