Novinka: Vichy Dermablend

Možná jste už zaznamenali, že se mezi produkty v řadě Dermablend od Vichy objevilo pár nových produktů. Dnes bych je vám tu ráda představila společně i s ostatními produkty této řady.


Značku Vichy určitě všichni dobře znáte, ať už jste ji sami vyzkoušeli či ne. Jedná se o lékárenskou kosmetiku, takže se její ceny pohybují v trochu vyšších relacích, ale díky eshopům takové produkty můžeme sehnat o poznání levněji. Řada Dermablend je zaměřena na pleť trpící kožními nedostatky, jako je zarudnutí, kruhy pod očima, nerovnoměrný odstín pleti atd. Produkty této řady se vyznačují vysokou krycí schopností bez zanechání stop a bez nepříjemného efektu masky.

Všechny zmíněné produkty naleznete na stránkách parfums.cz, ze kterých jsem čerpala i základní informace a ceny jednotlivých produktů. Aktuálně tam také probíhá akce, kdy při nákupu dvou produktů Dermablend dostanete jako dárek termální vodu stejné značky :)


Vichy Dermablend korekční tyčinka (4,5 g / 379 Kč) - novinka
Korektor umožňuje zakrytí menších i výraznějších nedokonalostí, jako jsou kruhy pod očima, akné, skvrny, jizvy apod. Má vysoký stupeň krytí bez efektu masky, vhodný i pro citlivou pleť. Je voděodolný, hypoalergenní, nekomedogenní a bez parabenů. Obsahuje SPF 30 a slibuje výdrž až 14 hodin. Pro všechny typy pleti, na výběr z 5 odstínů.



Vichy Dermablend korekční vyhlazující make-up (30 ml / 499 Kč) - novinka
Make-up je vhodný především pro mastnou pleť se sklonem k akné. Má vysoký stupeň krytí, SPF 25, je hypoalergenní, nekomedogenní, bez parabenů, vhodný i pro citlivou pleť. Obsahuje kyselinu salicylovou, která působí proti nedokonalostem a eperulin, který pleť zklidňuje. Výsledkem je sjednocená, vyhlazená a zmatněná pleť až po 16 hodin. Make-up seženete ve 4 odstínech.



Vichy Dermablend fixační pudr (28 g / 445 Kč) - novinka
Pudr by měl překrývat nedokonalosti pleti a sjednocovat její barevný odstín. Speciální mikronizovaný prášek posiluje držení korekčního makeupu až na 16 hodin. Pudr má voděodolné složení, je hypoalergenní, neparfemovaný a nekomedogenní. Vhodný pro všechny typy pleti, transparentní odstín.



Vichy Dermablend fluidní korekční make-up (400 ml / 489 Kč)
Jeden z velmi oblíbených make-upů, který je v nabídce již několik let. Make-up má vysoké krytí zajišťující přirozený vzhled, zakryje drobné nedokonalosti a sjednotí barevný tón pleti. Díky SPF 35 chrání pleť také před slunečním zářením. Obsahuje pigmenty "soft-focus" zajišťující perfektní zamaskování nedokonalostí, glycerin a rostlinné oleje pro snadnější roztírání a hydrataci po celý den. Make-up je hypoalergenní, nekomedogenní a bez parfemace. Vhodný pro všechny typy pleti, na výběr z 5 odstínů.



Vichy Dermablend kompaktní korekční make-up (9,5 g / 617 Kč)
Tento kompaktní make-up je skvělým produktem na cestování, obsahuje houbičku pro snadnou aplikaci. Make-up zaručuje perfektní krytí nedokonalostí pleti s výdrží až 16 hodin, obsahuje SPF 30. Je hypoalergenní, nekomedogenní a vhodný pro všechny typy pleti. K dostání v 5 odstínech.



Vichy Dermablend korekční make-up na tělo (100 ml / 729 Kč)
Posledním kouskem této řady je make-up určený na zakrytí středně těžkých až těžkých kožních nedokonalostí, jako jsou jizvy, strie či křečové žíly. Slibuje výdrž až 16 hodin, hypoalergenní složení s SPF 15. Pro všechny typy pleti, na výběr ze dvou odstínů.



Mě osobně zaujal především fluidní korekční make-up a z novinek fixační pudr. S kosmetikou Vichy zatím žádné zkušenosti nemám, ale láká mě spousta produktů, tak se snad brzy k nějakému dostanu :)

Zdroj obrázků: Vichy.com


Vyzkoušeli jste něco z řady Dermablend? Jaký je váš oblíbený produkt od Vichy nebo co byste si přáli vyzkoušet?

10 komentářů

  1. Značku Vichy mám celkom rada, vždy mi pomohla :) skvelý článok :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Wow tak to vypadá moc pěkně :) Jen bych si tedy nebyla jista s tou výdrží :/ Mně osobně nejvíc zaujal Vichy Dermablend korekční make-up na tělo, jelikož mám četné jizvy na zádech po akné, tak by se mi hodil do šatů či topů ze kterých mi lezou záda :D S Vichy mám zkoušenost,ale jen s krémy a jsou super! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám značku Vichy pořád zafixovanou jako kosmetiku spíš pro starší.. ale každopádně tahle řada vypadá podle popisu více než slibně a ta akce na parfums je skvělá! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Ja vichy nepoužívam, ale môže to byť fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dermablend makeup som niekedy používala, najmä keď som mala veľmi zlú pleť a v mnohých momentoch ma zachránil. Korekčná tyčinka ma celkom zaujala :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  6. Mám vzorku makeupu, ale stále sa nemôžem dokopať k tomu ho vyskúšať! :D Ale všetky produkty vyzerajú dosť dobre :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi ten pudr :) Od Vichy nic nevlastním zatím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Značka Vichy je pro mne zatím cizí neznámá a doposud vlastním pouze čisticí gel Normaderm. Produky vypadají dobře ale více mě láká jiná lékárenská kosmetika, např. La Roche Posay

    OdpovědětVymazat
  9. Zo starej rady dermablend som skusala jeden z ich make upov, len si uz vobec nepamatam aky dojem vo mne zanechal. Inak od vichy som skusala termalnu vodu a ta bola velmi prijemna. Inak ta korekcna tycinka by sa mi celkom hodila ....asi sa pozriem na tu stranku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na tuto řadu jsem koukala a dokonce posílaly zdarma i vzorečky, takže teď nějaké doma mám. :) Jinak řada vypadá dobře, ale s dekorativkou od Vichy příliš zkušenosti nemám, takže zatím ani moc nevím, co kvalitově čekat.
    Katarina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥