Oblíbenci #1 Léto 2015

Během léta má určitě každá z nás svoje oblíbené produkty, které používá skoro pořád a více než v jiných ročních obdobích - jednoduše oblíbenci.


Rozhodla jsem se tedy i já ukázat vám, co během letních dní patří do mojí top 10 kosmetických produktů. Doufám, že se vám článek bude líbit a třeba se i něčím inspirujete :-)


1. Mandlové tělové mléko Weleda (recenze) je díky lehké a snadno roztíratelné konzistenci na léto přímo ideální. Nikdo na sebe nechce mazat hutná másla, ale hydratace je i tak pořád důležitá, zvlášť pokud chodíte na koupaliště nebo do bazénů a chlorovaná voda vás vysušuje tak jako mě.

2. Arnikový sprchový gel Weleda (recenze) je taktéž skvělým společníkem během parných dní. Společně se studenou (nebo vlažnou) sprchou příjemně osvěží a dodá energii.

3. Pleťový krém s chia semínky Avon (recenze) je mým oblíbencem už delší dobu, ale v létě o to víc - opět díky lehké konzistenci a dostatečné hydrataci. Kromě toho skvěle sedí i pod make-up.


4. Toaletní voda Essence je sladká něžná vůně, kterou aktuálně moc ráda používám. I když výdrž není moc dlouhá, do kabelky se krásně vejde, takže se můžu kdykoli přestříkat.

5. Opalovací sprej Sun Dance je určitě jedním z nejdůležitějších kosmetických produktů v létě. Pokožku musíme před sluncem chránit a já to dělám s tímto mlékem ve spreji, které se dobře roztírá a hezky voní. Sama se normálně neopaluji a na koupališti dávám přednost stínu, takže na běžné pobíhání po městě mi stačí, i když se svou zapomnětlivostí se mazat už jsem se také stihla trochu spálit.

6. Květinová voda Saloos (recenze) je nepostradatelným společníkem v horkých dnech. Kdykoli je mi teplo, ráda se ochladím tímhle mátovým zázrakem, který stačí rozprášit na obličej (a kamkoli jinam) a hned je mi mnohem lépe.


7. Balzám na rty Sun Protect Labello je dalším důležitým produktem na ochranu před sluníčkem. Stejně jako kůži, tak i rty musíme chránit. Spálené rty jsem ze sluníčka ještě nikdy neměla, ale věřím, že to nic příjemného není.

8. Máslo na rty Astor jsem si v poslední době hodně oblíbila pro jeho snadnou aplikaci, super pigmentaci a obstojnou výdrž. Krásná růžová barvička se na léto krásně hodí a určitě můžete očekávat i podrobnější recenzi.

9. Make-up Rimmel (recenze) používám už několik měsíců a ani v létě jsem nepřestala (i když se teď spíše nelíčím). Se svou lehkou konzistencí a nižším středním krytím se na tohle období skvěle hodí.

10. Řasenka Maybelline je mým novým objevem (ano, moje první Maybelline řasenka) a jsem z ní naprosto nadšená. Řasy nádherně prodlouží, lehce zahustí a neopadává. Mým řasám sedla a vypadají s ní moc hezky. Recenze se tu také určitě ještě objeví.


A jací jsou vaši letní oblíbenci? Máte s některými produkty zkušenost?

21 komentářů

  1. Zkušenost mám s toaletní vodou Essence, opalovacím sprejem Sun Dance (letos na sluníčko chodím pouze s touhle značkou a jsem spokojená) Řasenka Maybelline je naprosto super a mým nejnovějším oblíbencem, kterého mám poprvé, ale určitě ne naposledy je make-up Rimmel:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup od Rimmel naprosto miluji a máslo na rty od Astor mám zatím jen v jednom odstínu a potřebuji i další :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Keď je takto horúco, prestávam pomaly používať všetok makeup a líčim si len oči. Mojím miláčikom je tento rok báza Painty Pot od MAC, na ktorej mi vydržia všetky tiene oveľa dlhšie. Okrem toho milujem všetky svieže ovocné sprchové gély od Dermacol a výborné malinové telové mlieko z Manufaktury :)

    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  4. Květinová voda saloos také patří mezi mé letní oblíbenci, díky za ni! A lip butter jsem si taky oblíbila :))

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat
  5. masielko na pery je naj! a tá farba :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenku od Maybelline jsem taky ještě neměla a připadám si fakt pozadu :D Máslo má moc hezkou barvu, snad je taková i na rtech :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno vypadá dobře :) Já tedy osobně nechápu, jak se někdo může v těch vedrech ještě líčit :D Já jsem ráda, že jsem ráda a nikdo mě nedonutí na sebe napatlat ani rtěnku (kterou zbožňuju a nosím nejradši) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak,já se líčím akorát do práce,jinak na to taky kašlu :-)

      Vymazat
  8. Voda od Saloos musí být super, musím si jí koupit!;D Momentálně mám jen termální vodu Avene.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, skoro nic z toho neznám. Zkušenost mám akorát s řasenkou a byla vážně dobrá. :) Já mám teď jako oblíbence strawberry balzám eos a micelární vodu od Biodermy.
    Krásně jsi to vše nafotila. :))
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. To máslo na rty od Astoru mám taky a přemýšlím o koupi dalších odstínů, Za mě obrovská spokojenost! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten make-up od Rimmelu taky používám, ale jen v zimě.. Teď v létě bych se roztekla :D

    OdpovědětVymazat
  12. skvelé veci, dlho pokukujem po tých makeupoch od Rimmel (čo je pre mňa úplná blbosť, lebo sa nemaľujem, haha), vyzerajú byť super a videla som na nich už veľa chvál
    a veľmi ma zaujala tá voda od Saloos (mňam, mäta)
    Girl Who Is Obsessed | girlwhoisobsessed.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Miluju řasenku od maybelline colosal :) dělá nejkrásnější řasy :))

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímala by mě vůně Essence :)

    OdpovědětVymazat
  15. Makeup od Rimmelu je moj oblubeny :) sice ja mam strašne rada od rimmelu aj riasenky a laky na nechty :D

    OdpovědětVymazat
  16. Colossalku jsem měla už před nějakou dobou ale moc dobře si vzpomínám, že jsem z ní byla nadšená!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Všetky produkty vypadajú naozaj super, ja rozmšľam nad vyskúšaním makeupu od Rimmel :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. ja mam na pery Eos balzam ochrana pred slnkom lemon ma aj ochranny faktor takže som snim spokojna inak som nikdy nemala balzam na pery s ochrannym faktorom, a weledu som vobec neskušala ale chcem to napraviť:)

    OdpovědětVymazat
  19. Rimmel match perfection je nejlepší makeup hlavně na léto :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Riasenky od Maybelline sú skvelé, mala som One by One a bola som príjemne prekvapená.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥