Wishlist: H&M

Ahoj! Určitě jste už i vy zaznamenali, že značka H&M má konečně i své webové stránky, takže můžeme nakupovat z pohodlí domova. Jásat můžeme především my, kteří tento obchod nemají tak blízko, aby se tam mohli zajít kdykoli podívat. Kromě toho je samozřejmě velmi lákavá 25% sleva na jeden produkt z vašeho nákupu, pokud se přihlásíte k odběru novinek, což můžete udělat zde. A v neposlední řadě doprava zdarma, která je ale časově omezená a trvá pouze do 19.4.2015. E-shop už jsem si stihla pořádně prohlédnout a musím říct, že nabídka se mi velmi líbí a ceny jsou často opravdu výhodné.

Takže jsem se rozhodla udělat si takový menší wishlist z věcí, které mě nejvíce zaujaly a o kterých reálně uvažuji nad koupí.


Jelikož si často pořídím oblečení, které potom dostatečně nevynosím, soustředila jsem se hlavně na basic kousky v neutrálních odstínech, které mám i tak nejraději.

1. Overal, 399 Kč - Overaly se mi zalíbily už minulé léto, ale bohužel jsem si ještě žádný nepořídila. Tento rok už se však po některém vážně poohlížím. Rozhoduji se mezi klasickým černým a černobílým, ale ten vzorovaný u mě zatím vyhrává.

2. Podprsenka, 399 Kč - V poslední době se mi hrozně líbí tenhle typ podprsenek, tedy krajkované a bez výztuže. Vybrat si můžete z několika barevných variant, mě nejvíce oslovila černá a bílá.

3. Šortky s vysokým pasem, 199 Kč - Tento typ šortek jsem taktéž sháněla už minulé léto, bohužel jsem se netrefila s velikostí, byly mi široké kolem stehen. Takže tento rok sháním opět nové a tyhle vypadají opravdu skvěle a sehnat je můžete opět v několika barvách.

4. Kardigan, 299 Kč - Kardigany už mám na svém seznamu opravdu dlouho a nechápu, že jsem si stále ještě žádný nepořídila. Už tolikrát jsem po nich pokukovala, ale nakonec jsem vždy sáhla po něčem jiném. Tento se mi zdá na jaro jako dělaný a opět za skvělou cenu. V nabídce několik barevných variací.

5. Top s odhalenými rameny, 129 Kč - Jelikož jsem si v poslední době oblíbila skater sukně, stále k nim sháním vhodná trička. Nějaké upnuté jsem hledala už dlouho a tohle je přesně to pravé a navíc za směšnou cenu. Myslím, že tohle je kousek, který si objednám zcela určitě. Vybrat si můžete mezi černou, bílou a růžovou variantou.

6. Dlouhé tričko, 199 Kč - Pruhované kousky se mi moc líbí, kromě toho mě zaujalo, že tričko má na sobě slečna skoro jako šaty, takže s černými legínami by mohlo vypadat opravdu dobře. Pokud neholdujete proužkům tak jako já, můžete si vybrat i mezi černou nebo šedou variantou.


Stačily jste si už obhlédnout nový e-shop? Nakupujete rádi v H&M?

17 komentářů

  1. Pekný wishlist :)
    Tie overaly sú naozaj krásne, aj keď som nikdy overaly v obľube nemala teraz nad nimi dosť často premýšľam :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten cardigan vypadá luxusně!! :o <3

    OdpovědětVymazat
  3. Wishlist je super ,taky přemýšlím ,ze bych si prave věci z h&m hodila do wishlistu jelikož tenhle obchod miluji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určite si ber vzorovaný overal, ja kebyže môžem (a keby som v ňom nevyzerala ako saláma), tak si hneď nejaký kúpim :D Avšak povedala som si, že toto leto budem nosiť viac šortiek (nech už mám akékoľvek nohy, ale nechce sa mi v dlhých rifliach topiť :D) a tiež by som mala i ja skočiť do H&M na nejaké tričká - vždy ich majú v pomerne slušnej cene, skvelý výber a v úžasnej kvalite :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný wishlist, veľa fajných basic kúskov tam máš :)
    Nedávno som si kúpila podobnú podprsenku a niečo tak úžasne pohodlné som už dlho nemala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa strasne pacia tie podprsenky ale s moja mega prsiami sa to neda nosit cez bezny den.

    OdpovědětVymazat
  7. :-D s tím Cardiganem to máme stejně.. Také po něm v obchodech často koukám a ne a ne ho vzít, dojít k pokladně a zaplatit..

    OdpovědětVymazat
  8. Proužkované tričko a podprsenka vypadaj skvěle :) moc bych nedoporučovala si ale kupovat přes internet overal, protože vím, že s tím má spousta lidí problém, jelikož má každý jinak dlouhé tělo/nohy apod. :/ -L

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem z toho úplně nadšená, že je tohle napadlo ♥ Pro mě, která má nejbližší H&Mko cca 30 km je to naprostá paráda:) Už jsem se tam taky dívala na pár věcí a určitě si tam něco koupím:)

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá super! :) Kardigan i ta světlejší verze overalu se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jak teď vidím tvůj wishlist, absolutně nechápu, jak jsem si mohla objednat jenom ponožky :DD

    OdpovědětVymazat
  12. Je fakt, že u nás ve městě máme háemko hned třikrát, takže otevření online prodejny je mi docela jedno, ale ty věci jsou fakt pěkné. Hlavně mě překvapuje, jak levné jsou ty šortky. A nevyztužené podprsenky jsou top, taky se mi strašně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. great article, I really enjoy it ;)))) have a nice day :))))

    OdpovědětVymazat
  14. Cardigan ti schvaluju... :-* Já se jich nemůžu nabažit a musím se vážně přemáhat, abych nekoupila další a další. Tak jsi mi připomněla, že mi docházejí ramínka do skříně!^^

    Doufám, že se ti podaří splnit celý wishlist a pořídíš si všechno ať to nemusíš přesouvat do toho dalšího :-*

    OdpovědětVymazat
  15. Ty overaly vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  16. Přesně tento kardigen mám! Je strašně super i na lét, protože je tenký a vypadá luxusně! :)

    www.veass.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥